• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas üstü bekarlar?

Ne cirkin ifadeler... Siz onlara kelek derseniz onlar size ne der?
Burada kelek derken ki kastım, tüm amacı cinsellik olan, karşısındaki kadını kullanma olan, sevgiden anlamayan,saygıdan bir haber kalitesiz insanlar. Aralarında tabii ki düzgünlerde vardır ama geneli böyle. Tamamen bana denk gelenleri yazdım.

Çevremden gördügüm kadarıyla iyi erkekler iyi kadınlara iyi kadınlar iyi erkeklere denk gelemiyor.Eşimin eski iş yerinde bi adam var. Geçen bize geldi. 37 yaşında, tarih mezunu, kendini geliştirmiş biri.Karşısına düzgün bir kız çıkmamış. O da akraba, anne baba baskısından öyle bunalmış ki. Keşke çevredekiler insanlara evlen ya da hadi cocuk yap dıye baskı yapmasa.

Çevremden gördügüm kadarıyla iyi erkekler iyi kadınlara iyi kadınlar iyi erkeklere denk gelemiyor.Eşimin eski iş yerinde bi adam var. Geçen bize geldi. 37 yaşında, tarih mezunu, kendini geliştirmiş biri.Karşısına düzgün bir kız çıkmamış. O da akraba, anne baba baskısından öyle bunalmış ki. Keşke çevredekiler insanlara evlen ya da hadi cocuk yap dıye baskı yapmasa.
Valla beni tanıştırabilirsiniz :))

Bence insanlar birbirlerine yardımcı olsalar bu konularda..

Aşşşırı katılıyorum. İnsan gerçekten zor zamanda yanında olacak bir tane iyi arkadaş bulduysa öpüp başına koysun. Birçok insan dert tasa görünce toz oluyor.

burda da açılan bazı başlıklar olmuştu. İşte arkadaşım bana sıkıntısını anlatıyor içim daralıyor vs. diye. Herkes de enerjini emen insanlardan uzak dur, arkadaşlığını kes yazmıştı. Ancak kimse düşünmüyor arkadaşlık sadece iyi vakit geçirmek, gülüp eğlenmek için midir? İnsanların derdi tasası olamaz mı?

şu anda herkeste bir pozitif enerji alamadıklarını hayatından çıkar akımı başlamış. Kimse kimsenin derdini dinlemeye tahammül edemiyor. Böyle insanlardan arkadaş falan olmaz
Bu hep kişisel gelisimci tayfa yüzünden. Yok size negatif enerji veren insanları uzaklaştırın, yok size bir sey katmayan insanlarla samimiyet kurmayın, yok sizden üstün insanlarla arkadaşlık edin vs. Bildiğiniz tamamen menfaat çıkar iliskisine döndü her şey... gerçekten çok üzücü.

Ben varım 28 inde evlendim 2 yıl evli kaldım ,başka şehire evlenip gittim ,tüm duzenimi işimi kurulu duzenimi bozup ailemin yanına geri döndüm ,2 yıl olacak şu an 32 yaşındayım ,şimdi de burdaki hayatıma ailemle yaşama duzenine adapte olmaya çalışıyorum ,ama zorlandigim dönemlerde oluyor ,an geliyor kendimi mutlu hissediyorum an geliyor o kadar mutsuz hissediyorum ,değişik bı durum sizi çok iyi anlıyorum

Yorumunuzda sanki kendimi gördüm yaşım kirka doğru gidiyor ve ben çok üzülüyorum çok istedim yıllarca uğraştım evlenmek için olmadi bir gün oturdum pesettim napsamda olmuyor kaderim böyle yazılmış dedim sizi okuyunca çok ısrarcı olmamak lazım galiba...

32 sine merdiven dayamis evli cocuklu ve cook bunalmis bir kadin olarak size coook ozendim su an. Eger bu yasimda bekar olsaydim eminim en az 5 yas daha genc gosteriyor olurdum
O zaman bir an evvel boşanın bence madem bu kadar rahatsızsıniz ve bulunduğunuz durumdan hoşnut değilsiniz, ayrılmak ve özgürleşmek de bir seçenek..

Guvenilcek insan cok kaldi. Surekli aldatilma haberlerine denk geliyorum. Resmen cok nadir guzel evliligi olanlar var. Guvenimi yitirdim acikcasi. Bi arkadasin 6 yillik iliskinde aldatildigini ogrendim dun. Cocuk hem instagramdan hem bu evlilik konusma uygulamalarindan aldatmis. Uygulamalari tekrar indirince konusmalar geri gelmis. Resmen sadik olan erkek var mi bilmiyorum acikcasi

Benim erkek kuzenim 47 yaşında hiç evlenmedi. Date uygulamasından bir kızla tanışıp geçen yıl evlendi. Kız 36 yaşındaydı. Kız da daha önce nişan atmış bu arada. Şuan gayet mutlular. Bu ay da bebekleri doğacak.
Date uygulamalarından doğru düzgün insan bulmak biraz zor tabi ama belli de olmuyor işte kısmetin nereden çıkacağı. Denemekte fayda var. Bir de sosyalleşmek lazım tabi. Hobi kursları, spor vs. gibi yerlere katılıp sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kızlar bende 31 yaşındayım ve piyasada erkek kalmamış resmen. İyi olanları zaten anında kapıyorlar, cok büyük kısmı da evli barklı haliyle. Nerede kelek var nerede kimsenin istemediği tip var ortalıkta geziyor. Resmen erkeklerden soğuyacak kıvama geldim. Ama bir taraftan evlenmek, ailemi kurmak çok istiyorum ve çok üzülüyorum...

Bu konuda bir çözümü olan var mı?
Öyle düşünme cnm bazen iyi olan erkekte öyle düşünüyor etrafta kız yok diye elbet var sadece birbirinizden habersizsiniz

Ben varım 28 inde evlendim 2 yıl evli kaldım ,başka şehire evlenip gittim ,tüm duzenimi işimi kurulu duzenimi bozup ailemin yanına geri döndüm ,2 yıl olacak şu an 32 yaşındayım ,şimdi de burdaki hayatıma ailemle yaşama duzenine adapte olmaya çalışıyorum ,ama zorlandigim dönemlerde oluyor ,an geliyor kendimi mutlu hissediyorum an geliyor o kadar mutsuz hissediyorum ,değişik bı durum sizi çok iyi anlıyorum
Ayrıldınız eşinizden suan yoksa farklı şehre iş için mi ailenizin yanına tekrar geldiniz

Siz neden ayrıldınız

Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugün:KK43: Kendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..

Yanlışlık içerisinde olmaktansa yalnızlık içerisinde olmak evladır derler...

Back
X