canım dediğin dualar hangileri banada verebilirmisin?
tabıkı hemen anlamlarıyla veriyorum
Allâhümme innî eselüke bi-enne lekel-hamdü lâ ilâhe illâ entel-Hannânül-Mennânu bedîus-semâvâti vel-ardı yâ zel-celâli vel-ikrâm yâ Hayyu yâ Kayyûm.
Anlamı:Ey Allahım,hamdlerim sanadır,nimetleri veren sensin,senden başka ilah yoktur.Sen semavat ve arzın celâl ve ikrâm sahibi yaratıcısısın,Hayy ve Kayyûmsun.Kainatı ayakta tutan hayat sahibisin.Bu isimlerini şefaatçi yaparak senden istiyorum!
kısmeti bağlı olan kimse aşağıdaki duayı her gün (100) kere okuyup gönlünce dua ederse en kısa zamanda muradına erer.
Allahümme Ya Rabbi bicahi sahibil-vesileti Seyyidina ve Nebiyyina ve Habibina ve kurrete uyunina ve nur-i ebsarina ve Habibike Muhammedil-Mustafa ve Rasülikel-Murtaza ve Nebiyyikel-Mücteba, hevvil ahvalina ila ahsenil-hal.Ya Muhavvilel-havli vel-ahval.
Dilek ve Hacet için
Allâhümme salli ve sellim alâ seyyidinâ muhammedin ve alâ âlihî kadra lâ ilahe illallah. Ve ağninâ vahfaznâ ve veffıknâ limâ terdâh. Vasrif annes sûe varda anil haseneyni reyhânetey hayril enâmi ve an sairi âlihî ve ashâbihil kiram. Ve edhılnel cennete dâres selâm. Yâ Hayyü yâ Kayyûmü yâ Allah
Kadir Süresini 100 kere okuyan kimsenin kalbine ismi Äzamin ilham eder o kimse diledigi kadar dua eder ve duasi kabul olur.Yani Cenab-i Hak, bu kimsenin hacetini istek dileklerini lutfederek verir.
inna enzelnahü fi leyletilkadr. Vema edrake ma leyletülkadr.Leyletülkadri hayrum min elfi şehr. Tenezzelülmelaiketü verrühu fiyha bi'izni rabbihim min külli emr. Selamün hiye hatta matla'ılfecr.
ve ismi azam duası
Allâhumme innî eseluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî eseluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî eseluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şeyin kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * eseluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şeyin kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
bunlar benım dua arşivimden ben kendimce fetih süresini ve rahman süresinide okuyorum dua edip allahtan istiyorum bu surelerı arastırabılırsın fazıletlerını hacet dılet her turlu murat için hasıl olmustur...
ayrıca tesbıhte cekıyorum ya fettah .kapıları açan anlamında adedi 489 , ta latif dualarının kabul omasını isteyenler,her türlü isteğe cevap veren bir esmadır.Zikir adedi(129) bunlarda allahın 99 isminden inşallah faydasını görürsün allah kabul etsın