- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.410
- 363
- Konu Sahibi Kutupyildizi86
Yas sadece bir sayıdır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yasindayim 30 a dayadim merdiveni. Bosanma asamasindayim az bir sure kaldi. Valla ben bu konuda cok umitsizim cunku herseyin bir kere olacagini dusunmustum cocuklugumdan beri. Evlilik hayali kinalik hayali gelinlik hayali mutlu aile hayali mutlu kalabalik bayramlar flan neler neler. Ama bir kez benim icin hersey. Yasadim. Kursagimda kaldi sonuc olarak ama bir daha yasayamacagim bir cok sey var.Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugünKendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
28 yasindayim 30 a dayadim merdiveni. Bosanma asamasindayim az bir sure kaldi. Valla ben bu konuda cok umitsizim cunku herseyin bir kere olacagini dusunmustum cocuklugumdan beri. Evlilik hayali kinalik hayali gelinlik hayali mutlu aile hayali mutlu kalabalik bayramlar flan neler neler. Ama bir kez benim icin hersey. Yasadim. Kursagimda kaldi sonuc olarak ama bir daha yasayamacagim bir cok sey var.
Allah yardimciniz olsun umarim hersey sizin icin hayirli olur guzel olur.
Bazen evli de olsanız yapayalnız hissediyorsunuz,hissettiriyorlar.36 yaşında evlenmiş biri olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum.Fakat ben bugünün şartlarında sıkıntılı bir boşanma sürecinde olan biri olarak "Yalnızlıktan çok şikayet etmeseydim keşke, ısrarcı olmasaydım keşke "dedim.Iyi aksamlar kizlar, aramizda 30 yas üstü hic evlenmemis ya da evlenip bosanmis arkadaslar var mi? Ben bir kere evlendim bosandim, daha sonra kendime yeni bir hayat kurdum, yalniz yasiyorum, cevremde benim gibi olan arkadasim yok. Hepsi cuma aksamini ve haftasonunu esiyle, erkek arkadasiyla geciriyor. Böyle günlerde daha da yalniz hissediyorum, haftaici tek basima cikip bir seyler yapiyorum ama haftasonu cikmayi sevmiyorum, disarda insanlari aileleriyle, sevdikleriyle görünce daha da üzülüyorum. Sizler napiyorsunuz, biraz dertleselim iyi hissetmiyorum bugünKendime pizza siparis ettim, belki bir film bakarim, burada takilirim. Siz kendinizi yalniz hissediyor musunuz? zamaninizi nasil geciriyorsunuz haftasonlar? Hayatima birini almak istiyorum ama olmuyor olmuyor, cikmiyor karsima öyle biri..
Bazen evli de olsanız yapayalnız hissediyorsunuz,hissettiriyorlar.36 yaşında evlenmiş biri olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum.Fakat ben bugünün şartlarında sıkıntılı bir boşanma sürecinde olan biri olarak "Yalnızlıktan çok şikayet etmeseydim keşke, ısrarcı olmasaydım keşke "dedim.
İnşallah gönlünüzce biri olur , Allah iyi insanlarla karşılaştırsin.
Ağlarken güldürdün beni,Allah da seni güldürsünHepimiz adına " garibin yüzü gülür mü?" Demek istiyorum şuan![]()
Ağlarken güldürdün beni,Allah da seni güldürsün![]()
Ben de öyleyim de sinirden benimkiAğlama lütfen, kimse gözyaşların kadar kıymetli değil.
Herşeyin sonu geldiğinde yasadiklarimizin kattığı bilgelik yetecek bize. Ben en dipte bile yitirmiyorum güzel günlere olan inancımı![]()
Ben de öyleyim de sinirden benimki![]()
Oylede surekli konu aciyosun diyolar ya.Keşke buraya yazsaydın en azından için rahatlardı..
Desinler, sonuçta burası BDV değil miOylede surekli konu aciyosun diyolar ya.
Kaç yıllık evlisiniz evlenmeden önce böylemiydiVala bende o günleri özlüyorum evde tv keyfi yapmak tek başına 4 duvarla kalmak yalnızlık iyidir iyi düşünürsünüz .Doğru insan olmadığı sürece takılmayın .Ben evliyim kocamın ilgi alakasızlığından sıkıldım
Canım biz tanışma evlenme kısa sürede oldu çok anlamadım ama eşimin karakteri öyle bence bunu AnladımKaç yıllık evlisiniz evlenmeden önce böylemiydi
Anladım hayırlısı kaderse bir şekilde yine oluyor sanırımCanım biz tanışma evlenme kısa sürede oldu çok anlamadım ama eşimin karakteri öyle bence bunu Anladım
Kızlar bende 31 yaşındayım ve piyasada erkek kalmamış resmen. İyi olanları zaten anında kapıyorlar, cok büyük kısmı da evli barklı haliyle. Nerede kelek var nerede kimsenin istemediği tip var ortalıkta geziyor. Resmen erkeklerden soğuyacak kıvama geldim. Ama bir taraftan evlenmek, ailemi kurmak çok istiyorum ve çok üzülüyorum...
Bu konuda bir çözümü olan var mı?
Bazen hiç bana göre değil desem de sırf bu sebeple hic kimseyle evlenmemek, hatta ilişki bile kurmamak istiyorum. Bir tane arkadaşım, sadece dönemsel olarak cinsellik ihtiyacını karsılayabileceği birilerini buluyor(en fazla 3 ay takılıyor aynı kisiyle) keyfine bakıyor. Ve o kadar mutlu ki kafam rahat kimsenin kahrını cekemem diyor, cinsellikten başka bir halta yaramaz zaten erkekler diyorBosanan sayisi evlenen sayisina yaklasmis zaten, biri yazmis kardesimle bile anlasamiyorum ki elin adamiyla sülalesiyle anlasayim:)