bende 26 yım ve bekarım . henüz 15 yaşındayken bile görücü gelmek istiyorlardı . ukalalık yapmak istemiyorum ama elim yüzüm düzgün dikkat çekici hoş bir bayanım . bir erkek arkadaşımla tam 3 sene ikincisiylede 6 ay çıktım . birisi beni aldattığı için bıraktım diğerinede ben ısınamadım . bir kaç kişiyle görüştüm ama yok ısınamıyorum . ısınamadığım erkeklede evlenmek istemiyorum . yaş geçtikçe alternatiflerin azalıyor .çünkü senin yaşlarındaki erkekler evlli oluyor çoğu . evli olmayanlarda ya eğlence peşinde oluyor yada problemli oluyor . işi gücü kariyeri olan biraz da yakışıklı tipler hep sana cinsel objeymişsin gibi bakıyor çok sıkıldım . herkes cinsellik bekliyor yapmayıncada bırakılıyorsun . millet nasıl evleniyor bu devirde hala anlamış değilim . neyi nasıl yapıyorlar yada biz neyi yanlış yapıyoruz . herkes sen nasıl evlenmedin bu zamana kadar eyip duruyor . annem babamda çaktırmasalarda üzülüyorlar haliyle herkes kendi evladının mutluluğunu görmek ister .akraba eş dost soruyor neden evlenmiyor . birde tanıştığın erkekler bu yaşa kadar neden evlenmedin çok güzel kızsın vs deyince iyice çıldırıyorum . yani bir şey mi var geçmişinde demeye getiriyorlar . çok yoruldum . bu böle gidicek hiç umudum yok artık evleniceğimden . çünkü öylesine sevmeden bir evlilik yapamam .
İste bi tane daha ayni ben dedigim arkadasim :)) Bi de farkettiniz mi boyle arkadas ya da aile cevresinin tanistirdigi erkeklerde bi g.tu kalkmislik oluyor. Dusundukleri bu kiz evlenenemis, benim ustume atliycak, zaten kibar davranmama ya da kizi etkilemek icin bir sey yapmama gerek yok. Ulan gerizekali ben kimseyi sevemedim ya da sevdigim biri olduysa da bir sekilde olmadi diye evlenmedim, sen kimsin ki hemen senin ustune atliyim? Boyle bi garip kasinti haller, bi ukalaliklar. Hepsinin sordugu daha once soz, nisan falan oldu mu? Evlilige yaklastigin bi durum oldu mu? Nedir yani amac anlamiyorum. Hadi birbirini seversin, iliski yasamaya baslarsin, icten ice kiskanirsin sevgilinin gecmisini, kirmadan sorarsin merakindan. Ama daha ilk gorusmede sabika kaydi alir gibi bu nedir yaaa?
evvet olmadı deyincede inanmazlar zaten . benimkiler abartıp bekaret raporu isteyecekler nerdeyse . ama kendi bulduklarındanda hayır gelmiyor benim gelmedi onlarda cinsellik peşinde . herkes bir garip . ben soğudum bu işlerden . evlenmek isteyen evlensin . demek bizim kaderimizde yalnızlık var . ben kabullendim artık .
benim sorunum biraz farkli 25 yasindayim bir kac erkek arkadasim oldu
ama yakinlasma olmuyor galiba sorun bende utangac oldugum icin
bunun ustesinden gelecegimi sanmiyorum sizce alisirmiyim birine?
Bir de yasin ilerlemisse ve uzun bir iliski yasamissan kesin cinsellikle ilgili bir seyler olmustur diye dusunuluyor evet o yuzden soruyorlar heralde. Cok gicik yaa. Ben de uzun ve cok kotu giden 4 yillik bir iliskiden ciktim yakin zamanda. Son 1 yilda inanilmaz mutsuzdum ama bir turlu son adimi atamiyordum. Cok yakin olmadigim bir arkadasim bile bir seyler mi yasadin ondan mi birakamiyorsun diye sormustu. Akillara boyle seyler geliyor iste. Benimle tanisan bir erkegin aklindan acaba bakire midir sorusunun gectigini gorebiliyorum resmen. Herkesin onem verdigi seyler farklidir, saygi duyarim, bir sekilde ogrenmek istiyor adam. Ben zaten bu zihniyette biriyle beraber olmam ama bu tarz asagilamalara maruz kalmak cok sinir ediyor beni.
opmek gibi sarilmak gibi hep kendimi ittiyorum:S
öyle mı oldu canım :))) bende bırı öretmenlere laf mı attı dıye kabarmıstım oysa kı :)tanımış oldun canım
Sanirim herkes o anlattigin duygulari yaşiyor, ben 25 yaşindayim ve bekarim sevgilim falanda yok, bi ara çok takiyordum kafaya ama şimdi nedendir bilinmez artik aklima bile gelmiyor
tabi etrafimdakiler sürekli söylüyor ne zaman evleneceksin diye falan, o zaman birşey diyemiyorum
evde ise keyfim yerinde, çalişiyorum, ama zoruma giden şeylerde oluyor, mesela eve perde alinacak annemle bir türlü anlaşamiyoruz, sonrada ben yok anne bu olsun dedigimde "sen kendi evine alirsin ondan" diyor o zmaan zoruma gidiyor, mobilya içinde ayni şey oluyor, veya en basidinden, mutfak dolaplarini falan yerleştirince ve bir hafta sonra hiçbirşeyin benim koydugum gibi olmadigini görünce çok sinirleniyorum ama yapacak birşey yok neticede annemlerin evi
evt bak bu konuda katılıyorum . annem mesela benim mutfağa girip yemek yapmama bile karışıyordu . evdeyken . şimdi allahtan çalışıyorum yapmıyorum zaten dışardan yiyorum bazen ev yemeği yiyorum . herşeye karışıyorlar . istediğin gibi eşyada alamıyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?