- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
-
- Konu Sahibi Hayat ne garip
iş bakıyorum işkura üyeyim sekreterlik hep bana uyan benim iş tecrübem fazla yok cesaretimde yok işin acıgı.olduki buldum iş her ay küçük altın alsam nasıl araba alırım nasıl olucak33 yaş genç bi yaş bi çocuğunuz var ve borcunuz bitmiş bunlar güzel şeyler tabiki kaybettikkerinize üzülüyosunuz normal dünya malı dünyada kalır bunada şükür deyip çalışmayı deneyin psikolojinizede iyi gelir kafanızı dağıtırsınız her ay bi altın alsanız arabanızı tekrar alabilirsiniz
Alırsın ya benim sadece eşim çalışıyo bende ögrenciyim giderim var yani 80 milyar kredi çektik ben kumbaraya attığım 1 liraların faydasını çok gördüm küçük altın deyip geçme bence şimdide aynı yöntemle araba almaya çalışcaz henüz biriktirme aşamasındayız önemli olan azimli ve tutumlu olmak 30 milyarlık almazsın da 10 15 milyarlık alırsın ilk etaptaiş bakıyorum işkura üyeyim sekreterlik hep bana uyan benim iş tecrübem fazla yok cesaretimde yok işin acıgı.olduki buldum iş her ay küçük altın alsam nasıl araba alırım nasıl olucak
Ayrica sekreterlik diye küçümsemeyin bende seneye mezun olcam inşallah kpss ye gircem ama mezun olur olmaz tanıdığım biri vasıtasıyla sekreter olarak çalışcam atanana ya da daha iyi bi iş bulana kadar orda çalışmak istiyorum iş bulmak kolay değil bulabiliyosaniz degerlendiriniş bakıyorum işkura üyeyim sekreterlik hep bana uyan benim iş tecrübem fazla yok cesaretimde yok işin acıgı.olduki buldum iş her ay küçük altın alsam nasıl araba alırım nasıl olucak
15 milyarlık arabam olsun göbek atarım zaten ben hep tutumlu oldum.söylemesi ayıp ev sahibi olacagım diye bir kilot bile almadım kendime evlendim evleneli iana işte bu zoruma gidiyor o kadar istedimki cocugumun gelecehi için eşim 2 milyar maas alıyor 600 kira ben nasıl bundan sonra bir igne sahibi olabilirim elimdeki iki kuruş evlilik takılarım vardı eve girdik onu eşim borcu varmış bekarlık onlara borsaya evi sattı cıkmış evi hemde bir kuruş karsız neler kaybettim bir bilsen sizi sıkmayayım diye anlatmadım.şimdi bende calışsam nereye varırızki diyom kendi kendime cocugun anaokul parası nı verirsem 5oo kalacak bunun için calışmaya degermi bırak oda sende sürün diyom cünkü eşime cok kırgınım ondan beklemzdim beni bı cok yıktı.parmagımı kaldırmak istemiyorum psikolojim öyle suan saglıklı düşünenlerden szilerden işte fikir bekliyorum benim kafa su an cok farklı düşünüyor çünküAlırsın ya benim sadece eşim çalışıyo bende ögrenciyim giderim var yani 80 milyar kredi çektik ben kumbaraya attığım 1 liraların faydasını çok gördüm küçük altın deyip geçme bence şimdide aynı yöntemle araba almaya çalışcaz henüz biriktirme aşamasındayız önemli olan azimli ve tutumlu olmak 30 milyarlık almazsın da 10 15 milyarlık alırsın ilk etapta
Anladım çok üzüldüm inşallah her şey düzelir yeniden alırsın evini allah yardımcın olsun15 milyarlık arabam olsun göbek atarım zaten ben hep tutumlu oldum.söylemesi ayıp ev sahibi olacagım diye bir kilot bile almadım kendime evlendim evleneli iana işte bu zoruma gidiyor o kadar istedimki cocugumun gelecehi için eşim 2 milyar maas alıyor 600 kira ben nasıl bundan sonra bir igne sahibi olabilirim elimdeki iki kuruş evlilik takılarım vardı eve girdik onu eşim borcu varmış bekarlık onlara borsaya evi sattı cıkmış evi hemde bir kuruş karsız neler kaybettim bir bilsen sizi sıkmayayım diye anlatmadım.şimdi bende calışsam nereye varırızki diyom kendi kendime cocugun anaokul parası nı verirsem 5oo kalacak bunun için calışmaya degermi bırak oda sende sürün diyom cünkü eşime cok kırgınım ondan beklemzdim beni bı cok yıktı.parmagımı kaldırmak istemiyorum psikolojim öyle suan saglıklı düşünenlerden szilerden işte fikir bekliyorum benim kafa su an cok farklı düşünüyor çünkü
üzüldüğüm konuda aslında yüzde 50 maddi yüzde 50 manevi. eşimle aramda cok kırgınlık yasadım su an tek kelime bile edesim gelmiyor.hersey onun yüzünden bu hale geldihelal kazancımızla kimseye muhtaç olamdan evimizide arabamızıda cocugumuzun geleceginide saglayacaktık simdi yarın ne yesek diye düşünüyorum.ve bundan sonra biz nasıl birikim yapacagız kızımda okula başlıyor eylülde okulla masraf başlıyor biz öldük aglayanımız yok gibi geliyor banabenim 30 küsür yaşında bayan kuzenlerim var, çalışmıyorlar, evlenmemişler, anne baba evinde popo büyütüyorlar. zaten 33 yaş çok genç bir yaş daha artık devir değişti millet 30 unda üniversite bitiriyor, bu kadar dert etmeyin lütfen. Sizin için üzüldüğüm tek konu eşinize karşı olan negatif duygularınız oldu, yoksa paraymış pulmuş bunları dert etmeyin. Bence kızınızı annenize veya kv nize bir süreliğine baktırın, sizde bir işe girin, asgari ücret falan bunları geçin, madem parasızlık diyorsunuz ne kadar alsanız kardır.Hem sizde çalışarak sosyal bir çevreye, değişik bir hayata sahip olursunuz. Bu yaşta bu karamsarlık çok fazla yapmayın lütfen.
bence eşinle sadece bu üzden kötü olmakızm 5 yaşında anaokuluna başlayacak tüm gün verirsem calışabilecegim bakacak kşişi yok yoksa devlet okuluna yollayacaktım.öbür sen birinci sınıfa giderse sabahcı olursa ögle sonrası kim bakacak öglmezueci olursa sabah kim bakacak .kaffamda sorular ne yapacagımı bilmiyorum ne annem bakar ne kayınvalidem ikiside elini sürmez evinde otur diyolar bakmamak için.eski kafalar buldugunu yee bir destekcim yok inanın eşimlede konusamıyoruz oda yıkık sıclu suskun.bende kırgın öyle haybeye devam ediyoruz
eşim çok pişman yaptıklarına eşim borsada kaybetti ve bekarken kredi borçları ve faizine gitti paralarımız.ve ben yaptıklarını sonra ögrendim hep gizli yaptı bunları ben en son tıkanınca ortaya cıkınca ögrendim.benden saklaması zoruma gitti.neden böyle düşünüyorsun abla
eşin akıllanmadımı
hayatını çekilmez kılma
kızın okula başlıycakgitti.
annen kaynanan biri yokmu çevrende
yardım edecek onlareın yanına gitme imkanın yokmu
yaşamını düzeltmek senin elinde
sende çalışıp ikiniz mi yapmıştınız o kadar birikimi
eşin nerde kaybetti bu kadar parayı
evet abla hata yapmışeşim çok pişman yaptıklarına eşim borsada kaybetti ve bekarken kredi borçları ve faizine gitti paralarımız.ve ben yaptıklarını sonra ögrendim hep gizli yaptı bunları ben en son tıkanınca ortaya cıkınca ögrendim.benden saklaması zoruma gitti.
inan kimsem yok konusup bunarı kimseye anlatmadım bir ailem biliyor cıkarıp bir kuruş vermediler.benim işte eşime kızgınlıgım da bu bizim kimsemiz yok sen neye güvendinde yaptın bunları bizi niye mahvettin diyorum.aglayıp duruyorum daha hazmededmedim daha ne yapsam bilmiyorumbence eşinle sadece bu üzden kötü olma
baksana kimseniz yok
herkez hata yapar önemli olan tekrarlamamak
otur konuş destek ol hayatını zorlaştırma
sevmesen katlanmassın
çocuk için deme yazık bebeğe
o ortamda daha kötü olur
bir daha yaşama şansın yok neden
depresif takılıyorsun
doktor moktor hikaye salla ilaç alınca daha mı mutlu olcan
merdiven bile silsen katkın olur
daha önce ne iş yapıyordun ki