Hiç bişey düzelmedi

inan kimsem yok konusup bunarı kimseye anlatmadım bir ailem biliyor cıkarıp bir kuruş vermediler.benim işte eşime kızgınlıgım da bu bizim kimsemiz yok sen neye güvendinde yaptın bunları bizi niye mahvettin diyorum.aglayıp duruyorum daha hazmededmedim daha ne yapsam bilmiyorum
yut abla yut boşver
al elinden parayı herşeyi kendin yap
bulursun çocugulada yapabileceğin iş
olmaz deme herşey olur
allah var yukarda
sürtmüştür burnu senin bi tebessümün
o evi çiçek bahçesine çevirir
hayatta hiç bişey için geç değil
kadınlar her şeyi yapar ağlanma
silkelen bir daha hayatın olmıycak doya doya tadını çıkar
kimseye eyvallah etme
torun diyenlere gölge etmeyin de
dar günde olmayan iyi gündede olmasın bi zahmet

iş görüşmesine bile giderken cocugumu bırakacak kimse yok.yavrumu alıp gidiyorum iş görüşmesine bu sıcakta oda benle rezillik cekiyor ona o kadr üzülüyorum ki içim yanıyor.degermi diyorum içimden 500 milyon para için su cocugu böyle rezil etmeye lanet olsun bu hayata diyorum.sevkimde kırılıyor anlıyormusunuz ayrıca gittigim yerde cocukla ters etki edşyor

nerde yaşıyorsun ablaa
ne garezi var anaların size
aç gezmeniz borç batağında olmanız çok mu hoşlarına gidiyor acaba

yut abla yut boşver
al elinden parayı herşeyi kendin yap
bulursun çocugulada yapabileceğin iş
olmaz deme herşey olur
allah var yukarda
sürtmüştür burnu senin bi tebessümün
o evi çiçek bahçesine çeviri
hayatta hiç bişey için geç değil
kadınlar her şeyi yapar ağlanma
silkelen bir daha hayatın olmıycak doya doya tadını çıkar
kimseye eyvallah etme
torun diyenlere gölge etmeyin de
dar günde olmayan iyi gündede olmasın bi zahmet
zaten kayın validem bir gün cocugumun kafasını sıvazlamadı yalandan yalandan.ölsün eger ölüsüne yaptıgını buldunmu diyecegim .şimdi ettiğini cek diyecegim .beni çok üzdü cok .eşimin borcu için faizine zor yetti bir 25 milyar verdiler şimdi dünyanın en kötüsü biziz burnumuzdan getirdiler konuşmuyor düşman oldu.

ulan benmi yaptı borcu ben cok afedersin don almadım herseyden tutum yaptım becerikli bayanım bir dilim ekmegi bile araya vermedim.ben ev olalım iyi geçinelim kimseye muhtaç olmayalımdiye cabaladım oglun batırdı herseyi .sen daha bendenne istiyon canımımı istiyon yaa

nerde yaşıyon eşin kadrolumu
ne kadar alıyor istanbulda falansan kaç yani
senin elinde herşey sadece eşi çalışıp bi ton geçinen insan var
sen hep böyleysen yazık yani çocuga
ayakların ellerin kolların var
görüp duya biliyorsun
hayatta kalmak için bi ton nedenin varken
yıkmaya çalışıyorsun

nerde yaşıyorsun ablaa
ne garezi var anaların size
aç gezmeniz borç batağında olmanız çok mu hoşlarına gidiyor acaba
özelden yazarım içanadoludayım.benim ailemde ehh işte.boş boş hep konuştular guya manevi yardım tamam ellerinde yok kendi yaglarında kavruldular ama.annemin 1o milyarı vardı abimin borcu vardı cıkardı ona verdi amn oglum diye kıza gelince elin ogluyla evli diye bi kuruş vermedi .kayın validem zaten uzaydan inme inanın benimki kadr cins su dünyada yoktur.öyle bir insanevime dahi ugramadı sanki ben yaptım tüm bunları aradım oglunuzun yaptıklarını düzeltin diye bana DÜŞMAN OLDULAR KAYNIMLA.EŞİM borc nedniyle hapse girecek kagıt geldi aradım yaa kimi arayayım bizi niye aradın diye bana düşmanlar yüzüme bakmıyorlar

nerde yaşıyon eşin kadrolumu
ne kadar alıyor istanbulda falansan kaç yani
senin elinde herşey sadece eşi çalışıp bi ton geçinen insan var
sen hep böyleysen yazık yani çocuga
ayakların ellerin kolların var
görüp duya biliyorsun
hayatta kalmak için bi ton nedenin varken
yıkmaya çalışıyorsun
çok güzel diyosunda içimde yaşama sevki bırakmadılar eşime cok kırgınım bunları basımıza o actı.ama herkeze sanki kırgınım çok cabuk alınıyorum.çabalayacagım ben kendimden geçtim kolumu kaldırmak istemiyorum cok sey yasadım inan.iş arıyorum bulamıyorum .bir yardım edenm yok evde kapana kısılmış gibiyim.netten basvuruyorum dönüş yok yaş geçti diye.yüz yüze gidecegim kızımı sürüklüyorum yanımda onınla zor oluyor

özelden yazarım içanadoludayım.benim ailemde ehh işte.boş boş hep konuştular guya manevi yardım tamam ellerinde yok kendi yaglarında kavruldular ama.annemin 1o milyarı vardı abimin borcu vardı cıkardı ona verdi amn oglum diye kıza gelince elin ogluyla evli diye bi kuruş vermedi .kayın validem zaten uzaydan inme inanın benimki kadr cins su dünyada yoktur.öyle bir insanevime dahi ugramadı sanki ben yaptım tüm bunları aradım oglunuzun yaptıklarını düzeltin diye bana DÜŞMAN OLDULAR KAYNIMLA.EŞİM borc nedniyle hapse girecek kagıt geldi aradım yaa kimi arayayım bizi niye aradın diye bana düşmanlar yüzüme bakmıyorlar
herkezin ne mal olduğu meydanda
böyle bi aileden gelen adam zaten huzursuz bi aile belli ne oldukları
sende üzme be abla yapmış bi hata elele verip düzeltecek sizsizin gene
herkez nasipini yer
bi bakarsın herşey geçmiş
millet kapında köpek olur bak ana evine bile sığamamışsın
oğlunun pipisi var ya ananın tabi ona
gelin evine sığamaz ama anlatıver annene
silkele kendini devlet okutur kızını gider yarım gün bulaşık yıkar gene bulursun
parayı yeter ki böyle bişey yaptı diye yuvanı dağıtma
herşeyi arkanda bırak geleceğinizden çalma

üzüldüğüm konuda aslında yüzde 50 maddi yüzde 50 manevi. eşimle aramda cok kırgınlık yasadım su an tek kelime bile edesim gelmiyor.hersey onun yüzünden bu hale geldihelal kazancımızla kimseye muhtaç olamdan evimizide arabamızıda cocugumuzun geleceginide saglayacaktık simdi yarın ne yesek diye düşünüyorum.ve bundan sonra biz nasıl birikim yapacagız kızımda okula başlıyor eylülde okulla masraf başlıyor biz öldük aglayanımız yok gibi geliyor bana

Gerçekten zor bir durum ama bana sorarsanız, eşinizin yaptıklarını unutun affedin, yoksa ne size ne ona hayat güzel gitmez, sonuçta o sizin hayat arkadaşınız yanınızda kimse yoksa ona sahip olun. Herkes hata yapar büyük küçük, eğer artık düzenli çalışıp para getiriyorsa affedin. Kızınızda daha beş yaşındaymış, bu yıl okula gitmesi şart mı peki, belki bir süre sonra eliniz para gördükçe durumunuz düzelir, üç beş yıla rahat edersiniz.Kv, anne falan Allah hayırlısını versin valla, bence eşiniz arkanızda duruyorsa kv çokta önemli bi şahıs değil.

herkezin ne mal olduğu meydanda
böyle bi aileden gelen adam zaten huzursuz bi aile belli ne oldukları
sende üzme be abla yapmış bi hata elele verip düzeltecek sizsizin gene
herkez nasipini yer
bi bakarsın herşey geçmiş
millet kapında köpek olur bak ana evine bile sığamamışsın
oğlunun pipisi var ya ananın tabi ona
gelin evine sığamaz ama anlatıver annene
silkele kendini devlet okutur kızını gider yarım gün bulaşık yıkar gene bulursun
parayı yeter ki böyle bişey yaptı diye yuvanı dağıtma
herşeyi arkanda bırak geleceğinizden çalma
inan o parayı kazanıp kaynımın yüzüne carpmak istiyorum.çok gururluyum eşim bizi su insanlara muhtaç etti yaa yıkıldım.kendide gururlu aslında ben hapse girseydimde keske aramasaydın diyo baska bişey demiyor.ikimizde yutamıyoruz yasadıklarımızı o yüzden önüme bakamıyorum ben.eşim bakıyor ama iş işten geçti kötü iş sartları sabah 8 aksam 9 da geliyor 2 milyar para için 600 kira nereye varırsın

inan o parayı kazanıp kaynımın yüzüne carpmak istiyorum.çok gururluyum eşim bizi su insanlara muhtaç etti yaa yıkıldım.kendide gururlu aslında ben hapse girseydimde keske aramasaydın diyo baska bişey demiyor.ikimizde yutamıyoruz yasadıklarımızı o yüzden önüme bakamıyorum ben.eşim bakıyor ama iş işten geçti kötü iş sartları sabah 8 aksam 9 da geliyor 2 milyar para için 600 kira nereye varırsın
nerde oturduğunu bi yaz abla özelde
aylık yap harcamalarını düzene sok
herşeyden kar etmeye bak
indirimleri takip et madem çalışamayaksın herşeyin
tutumu senin elinde

ben psikolojik yardım almak istiyorum.ama eşim ilerde bosanırsak bunu bana karsı kullanırmı kızımı almak için onu bile düşünüyorum
sen neyi düşüyon ben anlamadım valla
ne boşanması anlmadım böyle bi diolog varsa
sen boşan zaten adamdan bıkmışşsın
ama iş bulmaıyorum diye ağlanma kızın küçük eşinin 2 ayrı eve bakması zor sersefil olacağınıda göze al
ananın evine sığamassın erkeği seviyormuş çünkü e kocanıda ailesi istemez
bi değişik geldi boşanmak istiyorsan boşan ne diyelim
ne desek olmuyor senin için allah çocuga güzel bi hayat çizsiz çok yazık

nerde oturduğunu bi yaz abla özelde
aylık yap harcamalarını düzene sok
herşeyden kar etmeye bak
indirimleri takip et madem çalışamayaksın herşeyin
tutumu senin elinde
inan bir ürün için km uzaklıktaki bime gittigimi bilirim hiç erinmem evde ekmek yaparım hamur yogururum kıyafet indirimdeyse takip edip cok gerekliyse alırım enson 5 ay önce üstüme bişey aldım diyebilirim.öylede bir insanım ben bunları hak etmedim hak etmedim çok üzgünüm.

inan bir ürün için km uzaklıktaki bime gittigimi bilirim hiç erinmem evde ekmek yaparım hamur yogururum kıyafet indirimdeyse takip edip cok gerekliyse alırım enson 5 ay önce üstüme bişey aldım diyebilirim.öylede bir insanım ben bunları hak etmedim hak etmedim çok üzgünüm.
boşan o zaman tek kurtuluş bu senin için
ama ben çocuklara çok üzülüyorum
böyle aileleri devletin takibe alması gerekir çünkü

eşimim yaptıklarını hazmedemiyorum kfamdan cıkmıyor.nasıl unutacagım bilemiyorum.bundan dolayı sürekli kavgamız oluyor sonu ne olur bilmedigim için böyle diyorum.

boşan o zaman tek kurtuluş bu senin için
ama ben çocuklara çok üzülüyorum
böyle aileleri devletin takibe alması gerekir çünkü
bende en cok cocugumu düşünüyorum onun için cekiyorum katlanıyorum herseye.yaptıklarına ailesine yasadıgım onca seye.yavrumun tam okul cagı onu kırmak istemiyorum.onun yanında tek bir sey belli etmiyoruz hep ona gülüyor moral veriyorum am içimde fırtınalar kopuyor

eşimim yaptıklarını hazmedemiyorum kfamdan cıkmıyor.nasıl unutacagım bilemiyorum.bundan dolayı sürekli kavgamız oluyor sonu ne olur bilmedigim için böyle diyorum.
sonu yok hergünü birbirinize zindan edip
özgüveni olmayan problemli bi çocuk yetiştreceksin
allah işte bazılarına çocuk sahibi yapmakta neden bu kadar ısrarcı anlamıyorum
kusura bakma baştan çok ılımlı yaklaştım ama
böyle dedikçe
sanki ergen gibisiniz ya eşinizde öyle çocuk yetiştiyorsun bitki değil o:KK62:

sonu yok hergünü birbirinize zindan edip
özgüveni olmayan problemli bi çocuk yetiştreceksin
allah işte bazılarına çocuk sahibi yapmakta neden bu kadar ısrarcı anlamıyorum
kusura bakma baştan çok ılımlı yaklaştım ama
böyle dedikçe
sanki ergen gibisiniz ya eşinizde öyle çocuk yetiştiyorsun bitki değil o:KK62:
sana cok tesekkür ediyorum yazdıkların için güzel kardeşim.ben ne yetiştirdigimi iyi biliyorum sen merak etme.benim evladım herseyden önemli ben zaten bütün herseyionun için istedim onun gelecegi için cabaladım ama olmadı.ben cocugumu tüm gün anaokuluna bile vermeye kıyamadıgım için calışmaya sıcak bakamadım.yuvamı bunun için dagıtmadım.herseyi onun için yasadım. buna ragmen böyle düşündügün için bana hayatta bir kez daha insanlara güvenmemem gerektigini hatırlattıgın için sana tsk ederim

X