Siz de benim gibisiniz, ben de arkadaşlarima ve arkadaşlık kavramına çok önem veririm. Değer veririm, verdigimi de belli ederim. Yukarda birisi 'biz onu derken aslında şunu demek istiyoruz' demiş. Şahsen ben ona katılmıyorum. İnsan arkadaşına açık olmalı, bir şey söylerken aslında başka bir şey düşünüyorsan bu samimiyetsizliktir. Size bir tek konuda katilmadim 3 gün beklediğiniz arkadaşınız sizinle gorusmeseydi ve siz beklediğinizle kalsaydiniz büyük ayıp ederdi, ama tura katılmak istememiş olabilir bu çok normal bence. Belki sevmediği bir şeydir, belki ona ayıracak maddiyati yoktur o an, belki eşi istememistir yorgundur vs birçok ihtimal var. Kibarca ona katılmasak darilir misin demiş ben bunda bir sorun göremedim. Sonuç olarak bulusacaksiniz ve birlikte vakit geçireceksiniz. Bence çok iyi hossunuz ama bir tık alıngan olabilirsiniz. Bir de herkesin değer yargıları çok farklı ben de zaman zaman verdiğim değeri goremedigim oluyor ama herkes aynı değil bunlara bakıp bu güzel arkadaşlık kavramina küsmemeliyiz diye dusunuyorum. Kendiniz gibi ince ruhlu insanlara denk gelmeniz dileğiyle