Sadece sana yorum yapmak için üye oldum. 8 senedir bununla boğuşuyorum 20 yaşında evlendim o zaman şimdinin 400-500 bin lirasını çiftlik bank denen salak seye kaptırdı benden habersiz. Biz de düğün borçlarımızı kendimiz ödedik ben memurum o özel sektör. Ailesi destek olmadı 1 hata yaptın dedim daha çok kazanmak istedi kendini benden altta gördü dedim affettim o parayı eşşek gibi ödedim İstanbul’da 2 saat ise gidip gelirken bir de onun salaklığının bedelini ödedim. Babam alkol bağımlısıydı çok zor çocukluk yaşadım maddi imkansızlık var diye çocuk düşünmedim. 3 sene sonra tayinim çıktı memleketime bu işi bıraktı memleketim küçük yer iş bulamadı 1 ay tazminat parasını bekliyorduk 2019 un 20 bin lirasıydı o para. Yatmadı yatmadı diyor ben eşşek gibi işe gidip geliyorum bir de ona üzülüyorum iş bulamadı kendini kötü hissedecek diye. Bana itiraf etti o parayı kaybettim daha iyi olalım vs vs diyerek ağlayarak. Şok oldum ailesini aradım onun abisi ve benim abim geldi , abisi bu borcu babamla ödeyecek dedi ona da 10 bin tl kredi çektirmiş ben onu da almıyorum dedi ailesi parayı verdi. Abisi ısrarla başka borcun var mı diye sordu ağladı hüngür hüngür yok dedi karım daha iyi yaşasın diye yaptım işsizdim dedi vicdanıma oynadı. Ailesi parayı gönderdi 1 hafta sonra 60 bin daha kredi borcu olduğunu öğrendim ailene söyleyeceğim dedim kendimi öldürürüm diye aciz aciz ağladı acıdım 23 yaşındaydım çok kötü durumda diye bırakıp gidemedim. Ve canım arkadaşım evliliğimin 8. yılından yazıyorum sana. Borclarımız bitti tl değer kaybettiği için krediler çerez parası oldu artık çocuk düşünüyordum hızlı olsun diye tüp bebeğe başladım çok sayıda yumurta oldu hastanelerde yattım avuç avuç ilaç içtim. Transferime bir hafta varken 750 bin tl borç yaptığını öğrendim . Açıklaması da gözüne perde inmiş. Arkama bile bakmadım ilk 10 gün ölü gibi gezdim ne yaptığımı bilemedim. Şu an o kadar iyiyim ki . Asıl korkaklık o eve geri dönmek, düzelmeyecek 8 koca senem travmalarla geçti. Bu arada baksan evlilik içinde çok nazik asla bir kere bile sesini yükseltmedi bana. Ama beni senin için yaptım derken kandırmış. Hiçbir şey kendine olan saygından daha önemli değil. Ben bağımlı bir babayla büyüdüm annem biz babasız kalmayalım diye boşanmadı, ama bak bir güler yüz gösterdi diye çocuğu kendinden ne kadar fedakarlık etti. Çocuklarına daha azıyla yetinmenin normal olduğunu öğretme. Allah yardımcın olsun , korkaklık o evde kalmak unutma, hiçbir zorluk hayatının aciz yalancı bir adam tarafından yönetilmesinden daha zor değil. Umarım her şey çok güzel olur senin için