Hiç bişey düzelmedi

sana cok tesekkür ediyorum yazdıkların için güzel kardeşim.ben ne yetiştirdigimi iyi biliyorum sen merak etme.benim evladım herseyden önemli ben zaten bütün herseyionun için istedim onun gelecegi için cabaladım ama olmadı.ben cocugumu tüm gün anaokuluna bile vermeye kıyamadıgım için calışmaya sıcak bakamadım.yuvamı bunun için dagıtmadım.herseyi onun için yasadım. buna ragmen böyle düşündügün için bana hayatta bir kez daha insanlara güvenmemem gerektigini hatırlattıgın için sana tsk ederim
sen takıl 20 lik yeni yetme ergenler gibi
allah acısın çocuguna yüzünü güldürsün inşaallah

sen olsan olgun abla ne yapardın.sanırım sarı saçların ve iyi bir işin diri bir vücudun var ondan kendine güveniyorsun ne dersi
25 yaşındayım lise mezunuyum
15 yaşından beri çalışıyorum
ve gece 12 ye kadar okuyup liseyi bitirdim
paramın olmadığı o kadar çok günüm oldu hepsini hatırlarım
ama hiç bi zaman ağlamadım param yok diye
yokluk gördüm allah hakkımda ne yazdıysa o nu yaşıyorum
evet işim var ama tırnaklarımla hakettim
1100 lira maaşla çalışıyorum
çocugum yok
hiç zaman fazlasını istemedim
bu maaşıda daha yeni almaya başladım

sen olsan olgun abla ne yapardın.sanırım sarı saçların ve iyi bir işin diri bir vücudun var ondan kendine güveniyorsun ne dersi
hayat senin gibilere toz pembe asıl.yarın ne yiyecegim diye düşünseydin bunları söylemezdin.ayrıca yavruma acıması gerektiğini niye söylüyorsun.bu ne düşüncesizlik hassas bir anne olsaydın anca beni anlardın.sana daha baska bişey demiyorum.sen herseyi anladın çok olgunsun cünkü

hayat senin gibilere toz pembe asıl.yarın ne yiyecegim diye düşünseydin bunları söylemezdin.ayrıca yavruma acıması gerektiğini niye söylüyorsun.bu ne düşüncesizlik hassas bir anne olsaydın anca beni anlardın.sana daha baska bişey demiyorum.sen herseyi anladın çok olgunsun cünkü
sadece depresif olup çocugunu bu durumda büyütme diyorum
çünkü hamur gibi eğitmini sen verip şekillendiriyorsun bunu demek istedim

25 yaşındayım lise mezunuyum
15 yaşından beri çalışıyorum
ve gece 12 ye kadar okuyup liseyi bitirdim
paramın olmadığı o kadar çok günüm oldu hepsini hatırlarım
ama hiç bi zaman ağlamadım param yok diye
yokluk gördüm allah hakkımda ne yazdıysa o nu yaşıyorum
evet işim var ama tırnaklarımla hakettim
1100 lira maaşla çalışıyorum
çocugum yok
hiç zaman fazlasını istemedim
bu maaşıda daha yeni almaya başladım
seni tebrik ederim

seni tebrik ederim
ben de seni abla büyüğümsün ve annesin en iyisini sen bilirsin
sadece dimdik durmayı öğren zamanında paranın olup olmaması önemli değil bak şimdi yok
ama gene olucak olur eşin çalışıyor sende kızın aklı erdiğinde çalışırsın

sadece depresif olup çocugunu bu durumda büyütme diyorum
çünkü hamur gibi eğitmini sen verip şekillendiriyorsun bunu demek istedim
kafayı en küçük seye takan bir anneyim üzülürüm herseye ama çocugumu o kadr sıkıntı yasamama ragmen bir kez bile azarlamadım.ve parmakla gösterilecek bir evladım var davranışları acısından.benim evladım herseye layık oldugu için cok üzülüyorum.o kadr rahatlıkları hak etmeyen kişileden daha cok hak ediyor.ona yanıyor ve caresiz kalıyorum bazı seyler için.evli olsydın beni anlardın inan bekarken hersey toz pembe hersey hayatın gereçegiyle karsılas görürsün.

kafayı en küçük seye takan bir anneyim üzülürüm herseye ama çocugumu o kadr sıkıntı yasamama ragmen bir kez bile azarlamadım.ve parmakla gösterilecek bir evladım var davranışları acısından.benim evladım herseye layık oldugu için cok üzülüyorum.o kadr rahatlıkları hak etmeyen kişileden daha cok hak ediyor.ona yanıyor ve caresiz kalıyorum bazı seyler için.evli olsydın beni anlardın inan bekarken hersey toz pembe hersey hayatın gereçegiyle karsılas görürsün.
evliyim abla
merak etme ama eğer eşinin durumuna katlanamayacaksan boşan
ama para için kimsenin ne olcağı belli olmaz
sen kendi durumunu açcan
kızın ve evliliğine imrenirler emin ol
eşin kadar para ile geçiniyorum evimde kira ikimizde çalışıyoruz

canım insanın başına her şey gelebilir, insanız hata da yapabiliriz.
sana bir kaç tavsiyem var
1. önce işe gir yaşın genç bir kere,
2.damlaya damlaya göl olur
3.eşine karşı kendini doldurma o da üzgün ve pişmandır
zamana bırak maddi durumunuzda az da olsa düzelme olacaktır sende çalışırsan. ama birbirinize tekrar güvenirseniz bunları aşması daha kolay olacaktır

Ne güzel borcunuz da bitmiş ve olan olmuş borclanmissiniz, rezil olmussunuz vsvs ama elaleme rezil olduk diyerek kendinizi uzmeniz ne kadar mantıklı? Elalem ödemedi ya borcunuzu. Eşinizi de kendinizi de daha fazla yıpratmayın yuvada huzur oldu mu el ele verir çalışır paranizi kazanırsınız sonra araba da ev de alınır para da biriktirilir merak etmeyin

Konuyu kısaca yazdığınız için tam hakim değilim fakat eşinize çok yükleniyorsunuz bence. Sonuçta imza atarken iyi günde kötü günde demiyormuyuz? O hatalarından ders aldıysa siz de destek olun. Ne olmuş yani bir evi arabası yoksa. İnsanlar bir anda mülk sahibi oluyor bir anda kaybediyor. Bazen de bir ömür züğürt geziyor. Bunlar bence çok önemli değil.
Bence eşinize sahip çıkın. Bir de şu elalemi bırakın lütfen. Millet, elalem kim ya. Boşversenize...

X