Kurs olayını bende düşünüyorum belki ordan bişeyler çıkar:) çocuga gelince onlarla vakit çok güzel geçiyor ama bazen çıldırdığın anlarda oluyor Rabbim yokluklarını göstermesin tez zamanda sanada nasip etsin inşallah:)ohhh ne guzel evlenmissin, calisiyorsun, cocuklarin var. bir de butun bunlara sahip olmadigi gibi arkadasi da olmayan birini dusun; heh ben iste o.Bak sana moral olsun. Belli bir yasa geldikten sonra arkadas edinmek daha zor oluyor. Ben su an daha iyi fark ediyorum bu durumu. Kimse kimseye tenezzul etmiyor. Yalandan yere birileriyle bulusup, sahte sohbetler yapip bir seyler icmek de beni hic acmaz. is arkadaslari da dediginiz gibi pek acmaz. Bence kursa falan gidin. Yemek kursu falan. Gercekten oralarda daha kafa insanlar oluyor. Hem de zevkli oluyor. Kafa dagiliyor falan. Offf, yazarken bile icim sisti. ne canım sıkıldı beee... Keske benim de 2 bebem olsa da onlarla ugrassam vakit gecer en azindan
Yaş farkına takılmıyorum bende daha iyi anlaşıyorum ama örneğin komşularımdan örneklersem onlar klasik kapı kapı gezip kısır yiyerek dedikodu yapan teyzeler:) hatta ben ilk evi alıp taşındığımda çalışıyorum deyince sen bize yaramazsın diyen teyzeler grubuyaş farkını çok önemseme bence ben yasımdan büyüklerle daha iyi anlaşıyorum önemli olan seni dinleyen kaliteli dedikodudan uzak bir insan olması eminim ki böyle biri vardır çevrende canım
evet çok zorAyy aynı konudan bende acmıstım ankarada arkadas edinmekmi zordur nedir
ohhh ne guzel evlenmissin, calisiyorsun, cocuklarin var. bir de butun bunlara sahip olmadigi gibi arkadasi da olmayan birini dusun; heh ben iste o.Bak sana moral olsun. Belli bir yasa geldikten sonra arkadas edinmek daha zor oluyor. Ben su an daha iyi fark ediyorum bu durumu. Kimse kimseye tenezzul etmiyor. Yalandan yere birileriyle bulusup, sahte sohbetler yapip bir seyler icmek de beni hic acmaz. is arkadaslari da dediginiz gibi pek acmaz. Bence kursa falan gidin. Yemek kursu falan. Gercekten oralarda daha kafa insanlar oluyor. Hem de zevkli oluyor. Kafa dagiliyor falan. Offf, yazarken bile icim sisti. ne canım sıkıldı beee... Keske benim de 2 bebem olsa da onlarla ugrassam vakit gecer en azindan
mrb arkadaslar benim sorunum şu belki sorunda denmez ama beni üzüyor.ben 30 yaşında evli ve iki çocuk annesiyim aynı zamanda çalışan bir bayanım ankarada yaşıyorum yalnız benim sosyal hayatta görüştüğüm hiç bayan arkadaşım yok bu durum beni çok üzüyor. iş arkadaşların yokmu derseniz var ama bizim işyeri biraz farklı iş ortamı dışında kimse birbiriyle görüşmüyor daha önce sorunlarda yaşandı gerçi benim kimseyle problemim yok ama durum bu. Komşu derseniz yaşları hep büyük en küçükleri benim. insan bişylerini paylaşabileceği, fikir alabileceği gidip bi yerde kahve içip sohbet edebileceği dostlar istiyo. hayatım çocuklarım dışında annemler ve dedemlerle geçiyor kalabalık bir ailede değiliz zaten. Bazen bir kuzkardeşim olsa bu eksikliği yasamazdım diyorumçocukluğumdan beri ankarada olsaydım belki dostlarım olurdu ama babamın mesleği nedeniyle çok şehir gezdik ve heryerde sevdiklerimizi bıraktık belki bu site sayesinde arkadaşlarım olur bilmiyorum bir umut işte yada ben kafaya takıyorum yalnı
Gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün benimde bebeğim var ben cebeciye yakın sayılırım sen nerde oturuyorsun görüşmek istersen facemide verebilirim?Ben de ankaraya yeni geldim gerçekten ankara insanı soğuk arkadaş edinmek zor sıcak memlekette büyümüş biri olarak çok zorlandım yakınsak arkadaş olalım :)
neyse ki şimdi bebişim en güzel arkadaşım geldi de her saniyemi dolduruyor :)
Ben bu konuyu ne zaman açmışım yahu diye başladım okumaya
Tek fark ben 30 yaşında değilim artıkHaaaa bir de artık bekarım
2,5 senedir Ankara'dayım. İş arkadaşlarım kendi halinde hepsi, öğlenleri yemeğe gidiyoruz beraber ama benim için zor olan hafta sonları.
İki kızım dışında bu şehirde başka kimsem de yok. Onlarla dolu dolu geçiyor zaman ama yine de insan kendi kafasına göre konuşup sosyalleşecek birilerini arıyor.
Zor iş[/QUOTE
Evet senle aynı durumdayız bende boş günlerimde üzüldüğüm anlarda fikir almak istediğimde yanımda bir arkadaşım olsun istiyorum yok maalesef iş arkadaşlığı sadece işle sınırlı gerisi yok
Senin işin daha zormuşAnkarayi ozledim..keske orda olsaydim tanisirdik belkim:)ben de esimin isinden dolayi geldim yurtdisina...bikac sene sonra ordayim ama.offf.tunalıyı cok ozledim...(