Bende bir iki kez gitmiştim oda iş amaçlı çok bilmem yaniTunalı'ya hiç gitmedim
2,5 senedir Ankara'dayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bir iki kez gitmiştim oda iş amaçlı çok bilmem yaniTunalı'ya hiç gitmedim
Tunalı'ya hiç gitmedim
Eşimde dört senedir ankarada o yüzden bikaç iş arkadaşı dışında kimsesi yok burda. daha önce yaşadığı ilde çok fazla çevresi var sevilen biri ama buraya etkisi yokeşinin arkadaşları yok mu? bende evlendim bilmediğim bir şehire geldim. işe girdim zamanımın çoğu burda geçiyor zaten eve gidince işlere zor yetişiyorum. ama hafta sonuna görüşebileceğim eşimin iş arkadaşlarının hanımları var birisiyle çok samimi dostluk kurdum diğeride iyi bir kız ama sık görüşemiyoruz. biriside bizden yaşça büyük ama onuda annem gibi görüyorum her konuda bana destek. birde görümcem hafta sonları bize gelir yakın bir şehirde okuduğu için. bu kadar arkadaş yeterli diye düşünüyorum.
|
Hmmm...gezmeyi sevmiyosunuz o zaman...:)
Gezmeyi severim ama yalnız başına gezmeyi sevmiyorum.
Ben de tekbasima gezmeyi sevmem...ama yanimda biri olunca aklima hemen tunaliya gitmek gelir...ankara cok guzel bi sehir degil aslinda ama yasadikca alisiyosun..ankaranin vazgecemedigim yerleri gunduz tunali ve ankara kalesi civari gece ise tunali ve tunalinin alt caddesi bestekar...bekarsaniz ve zamaniniz varsa havalar da guzellesti gidin arkadasinizla ...cok seversiniz..yuruyus yapmak ve yesilligi seviyosaniz da dikmen vadisini oneririm..
Bekarım ama 2 kızım var bakmam gereken.
Onların bana rahat vermeyeceği yerlere gidemiyorum ne yazık ki
Yürüyüş harika bir fikir, ama 3 dk sonra anneeeee biz yorulduk demeye başlarlar, büyüğü olmasa da küçüğü. 5 dk sonra acıktık, susadık, tuvaletimiz geldi
Kizlariniz kucuk heralde..tunalinin sonunda kugulu park var...yazIn cocuklarla dolup tasar..kIzlarinizla giderseniz sIkIlmalari durumunda oraya gidersiniz...ana caddesi sagli sollu ishani ve magaza dolu..tunali genelde pahali olarak bilinir ama ishanlarinin icinde bir suru uygun fiyatli urunlerin bulundugu kucuk dukkanlar var...avm gezeceginize acik havada gezin...huzurlu temiz bi havasi var oranin...kizilaydaki ulustaki gibi it kopuk laf atan da olmuyo...