Hiç arkadaşım yok:(((

eşinin arkadaşları yok mu? bende evlendim bilmediğim bir şehire geldim. işe girdim zamanımın çoğu burda geçiyor zaten eve gidince işlere zor yetişiyorum. ama hafta sonuna görüşebileceğim eşimin iş arkadaşlarının hanımları var birisiyle çok samimi dostluk kurdum diğeride iyi bir kız ama sık görüşemiyoruz. biriside bizden yaşça büyük ama onuda annem gibi görüyorum her konuda bana destek. birde görümcem hafta sonları bize gelir yakın bir şehirde okuduğu için. bu kadar arkadaş yeterli diye düşünüyorum.
Eşimde dört senedir ankarada o yüzden bikaç iş arkadaşı dışında kimsesi yok burda. daha önce yaşadığı ilde çok fazla çevresi var sevilen biri ama buraya etkisi yok

|

Hmmm...gezmeyi sevmiyosunuz o zaman...:)

Ankara'da gezilecek yerleri öğrenemedim desem?

Geçen hafta sonu Taurus AVM idik.
Önceki hafta sonu Armada.
Öncekinde Cepa- Kentpark

Bu döngü devam ediyor :KK34:

Annem gelmişti geçen ay. Hamamönü ve Ankara Kalesi'ne gittik.

Gezmeyi severim ama yalnız başına gezmeyi sevmiyorum.

Gezmeyi severim ama yalnız başına gezmeyi sevmiyorum.

Ben de tekbasima gezmeyi sevmem...ama yanimda biri olunca aklima hemen tunaliya gitmek gelir...ankara cok guzel bi sehir degil aslinda ama yasadikca alisiyosun..ankaranin vazgecemedigim yerleri gunduz tunali ve ankara kalesi civari gece ise tunali ve tunalinin alt caddesi bestekar...bekarsaniz ve zamaniniz varsa havalar da guzellesti gidin arkadasinizla ...cok seversiniz..yuruyus yapmak ve yesilligi seviyosaniz da dikmen vadisini oneririm..

Ben de tekbasima gezmeyi sevmem...ama yanimda biri olunca aklima hemen tunaliya gitmek gelir...ankara cok guzel bi sehir degil aslinda ama yasadikca alisiyosun..ankaranin vazgecemedigim yerleri gunduz tunali ve ankara kalesi civari gece ise tunali ve tunalinin alt caddesi bestekar...bekarsaniz ve zamaniniz varsa havalar da guzellesti gidin arkadasinizla ...cok seversiniz..yuruyus yapmak ve yesilligi seviyosaniz da dikmen vadisini oneririm..

Bekarım ama 2 kızım var bakmam gereken.

Onların bana rahat vermeyeceği yerlere gidemiyorum ne yazık ki

Yürüyüş harika bir fikir, ama 3 dk sonra anneeeee biz yorulduk demeye başlarlar, büyüğü olmasa da küçüğü. 5 dk sonra acıktık, susadık, tuvaletimiz geldi :KK42:

Bekarım ama 2 kızım var bakmam gereken.

Onların bana rahat vermeyeceği yerlere gidemiyorum ne yazık ki

Yürüyüş harika bir fikir, ama 3 dk sonra anneeeee biz yorulduk demeye başlarlar, büyüğü olmasa da küçüğü. 5 dk sonra acıktık, susadık, tuvaletimiz geldi

Kizlariniz kucuk heralde..tunalinin sonunda kugulu park var...yazIn cocuklarla dolup tasar..kIzlarinizla giderseniz sIkIlmalari durumunda oraya gidersiniz...ana caddesi sagli sollu ishani ve magaza dolu..tunali genelde pahali olarak bilinir ama ishanlarinin icinde bir suru uygun fiyatli urunlerin bulundugu kucuk dukkanlar var...avm gezeceginize acik havada gezin...huzurlu temiz bi havasi var oranin...kizilaydaki ulustaki gibi it kopuk laf atan da olmuyo...

Kizlariniz kucuk heralde..tunalinin sonunda kugulu park var...yazIn cocuklarla dolup tasar..kIzlarinizla giderseniz sIkIlmalari durumunda oraya gidersiniz...ana caddesi sagli sollu ishani ve magaza dolu..tunali genelde pahali olarak bilinir ama ishanlarinin icinde bir suru uygun fiyatli urunlerin bulundugu kucuk dukkanlar var...avm gezeceginize acik havada gezin...huzurlu temiz bi havasi var oranin...kizilaydaki ulustaki gibi it kopuk laf atan da olmuyo...

Önümüzdeki boş hafta sonumuz için bu fikri deneyeyim :)
Teşekkürler.

merhaba, ben yurtdisinda yasiyorum 26 yasindan beri hic dogrudurus bir arkadasim yok....bu yaz turkiye ye gitcem.... bakalim belki sansim olur...

aaaahaa Aradığım konu buradaymıs meğersem
Ankarada arkadas olmak zor arkadas olarak kalabilmek daha da zor herkes dertlesmek sevinçlerini paylasmak canı sıkıldığında hadi cıkıp bi kahve icelim diyebileceği en az bir arkadasa ihtiyac duyar o haldeeee ben dee arkadas olmak istiyorrruuuımmmmm

Sen dertsiz basina dert ariyorsun burda bi konu vardi komsum kocami ayartti die komsuluk dostluk insanlarin saf donemleri varmis fi tarihinde orda kaldi canim bence keyfini sur esinle cocuklarinla konus paylar dertles bosversene elden dost olmuyor ...

Güvenmek zor artık insanlara herkes çok farklı bundan dolayı arkadaşlıklar dostluklar yavaş yavaş bitiyor kıyamet alametiymis zaten bu az kaldı kıyamete heralde akadaslar:KK57:

Bence siz benden daha şanslısınız :) benim bildiğin hiiç arkadaşım yok. Çıkarları düşerse bi şey sormak, istemek için ulaşırlar. Genelde şuan öğrenci olduğum için not, çıkmış soru paylaşımı vs bende pek gezmediğinden ne bir arkadaşım ne bi dostum var. Derslerde ara veriliyor ya o ara verilmesin diye dua ediyorum resmen. Ara verilince millet sohbet ediyor birbiriyle grup halinde ben sınıfta telefonla oynamak zorunda kalıyorum mal mal. Telefonda oyun oynamaktan da nefret ederim :) sırf aralarda birileri yalnız mal mal oturuyor demesin diye oyun oynuyorum, bu çok.. acı bi şey :KK70:
Sohbet nası açılır? Arkadaş nasıl edilinir? İnanın google a how to make friends yazıp aratmışlığım bile var (türkçe aratınca pek bi şey çıkmıyor ) :KK59:

Ha kız kardeşim olsa demişsiniz bir ablam var uzun süredir görüşmediğim :) görüştüğümde de pek bi işe yaramıyordu gerçi ne bir derdimi dinler ne bir fikir alabilirsin. Bildiğin kezban derler ya öyle bi şeydi, bayramda gördüğüm kadarıyla hiç bi değişim olmamış kendisinde, para manyağı bir kezban hala.

Benim de kız arkadaşım yok desem yeridir. Aslında var, beni ariyorlar ama ben görusmek istemiyorum kimseyle. Siz bu durumdan dert yaniyorsunuz ama ben böylesini tercih ediyorum : ) Eşim, çocuğum, akrabam var, başkasına vakit ayirasim gelmiyor. Ben de böyle degisigim sanirim

X