Hiç arkadaşım yok:(((

mrb arkadaslar benim sorunum şu belki sorunda denmez ama beni üzüyor.ben 30 yaşında evli ve iki çocuk annesiyim aynı zamanda çalışan bir bayanım ankarada yaşıyorum yalnız benim sosyal hayatta görüştüğüm hiç bayan arkadaşım yok bu durum beni çok üzüyor. iş arkadaşların yokmu derseniz var ama bizim işyeri biraz farklı iş ortamı dışında kimse birbiriyle görüşmüyor daha önce sorunlarda yaşandı gerçi benim kimseyle problemim yok ama durum bu. Komşu derseniz yaşları hep büyük en küçükleri benim. insan bişylerini paylaşabileceği, fikir alabileceği gidip bi yerde kahve içip sohbet edebileceği dostlar istiyo. hayatım çocuklarım dışında annemler ve dedemlerle geçiyor kalabalık bir ailede değiliz zaten. Bazen bir kuzkardeşim olsa bu eksikliği yasamazdım diyorum:KK43: çocukluğumdan beri ankarada olsaydım belki dostlarım olurdu ama babamın mesleği nedeniyle çok şehir gezdik ve heryerde sevdiklerimizi bıraktık belki bu site sayesinde arkadaşlarım olur bilmiyorum bir umut işte yada ben kafaya takıyorum yalnı
aynı benim durumumdasın sende :KK43:

ohhh ne guzel evlenmissin, calisiyorsun, cocuklarin var. bir de butun bunlara sahip olmadigi gibi arkadasi da olmayan birini dusun; heh ben iste o. :KK70: Bak sana moral olsun. Belli bir yasa geldikten sonra arkadas edinmek daha zor oluyor. Ben su an daha iyi fark ediyorum bu durumu. Kimse kimseye tenezzul etmiyor. Yalandan yere birileriyle bulusup, sahte sohbetler yapip bir seyler icmek de beni hic acmaz. is arkadaslari da dediginiz gibi pek acmaz. Bence kursa falan gidin. Yemek kursu falan. Gercekten oralarda daha kafa insanlar oluyor. Hem de zevkli oluyor. Kafa dagiliyor falan. Offf, yazarken bile icim sisti. ne canım sıkıldı beee... Keske benim de 2 bebem olsa da onlarla ugrassam vakit gecer en azindan:KK53::KK48::KK49:
benimde yaaa ben de yalnızım dostlarım yalnızım yalnızım :KK70: şu kk olmasa sıyırabılırdım

iki çocuklu çalışan bi bayansınız ve hala özel hayatta arkadaş eksikliği hissediyosunuz. bravo diyorum. ben hiç bişeye zaman bulamıyorum.vakit bulsam dinlenicem. gerçekten merak ediyorum nasıl yetişiyorsunuz bu kadar şeye.

bende de arkadaş çok ama ben çocuklu çalışan biri olarak onlara özel hayatımda zaman ayırmak istemiyorum. bütün zamanımı evime ve çocuğuma vermek istiyorum. bi sürü buluşma davetini (çok mecbur kalmassam) kabul etmiyorum

ben de ankaralıyım ama sizinle takılamam ne yazıkki.
bir arkadaşın dediği gibi kendime yetmiyo ki zaman :KK43:

iki çocuklu çalışan bi bayansınız ve hala özel hayatta arkadaş eksikliği hissediyosunuz. bravo diyorum. ben hiç bişeye zaman bulamıyorum.vakit bulsam dinlenicem. gerçekten merak ediyorum nasıl yetişiyorsunuz bu kadar şeye.

bende de arkadaş çok ama ben çocuklu çalışan biri olarak onlara özel hayatımda zaman ayırmak istemiyorum. bütün zamanımı evime ve çocuğuma vermek istiyorum. bi sürü buluşma davetini (çok mecbur kalmassam) kabul etmiyorum
Evet eksiklik hissediyorum sizin arkaşınız çok olduğu için o eksikliği hissetmediğiniz için belkide anormal gibi geliyor bende tabiki evimi ve çocuklarımı çok seviyorum şuanda da evde olduğumdan tüm günümü onlarla geçiriyorum hatta bazen uykusuz ve yorgun evde dolaşabiliyorum. ama insan çevresinde sevincini hüznünü paylaşabileceği birilerini arıyor. herşey aileleylede paylaşılamıyor neticede.arkadaşı dostu olan insanlarda kalkıp tüm gününü onlarla geçirmiyor zaten. en azından elime tlfonu aldığımda rahatça arayıp dertleşebileceğim iki çift laf atabileceğim kişiler olsun diyorum hayatımda. burda amaç çıkıp gezip tozmak değil yaniççok bişey istemiyorum hayattan

ben de ankaralıyım ama sizinle takılamam ne yazıkki.
bir arkadaşın dediği gibi kendime yetmiyo ki zaman :KK43:
Yanlış anlaşılıyorum sanırım :KK43: benim arkadaşlıktan maksadım ttakılmak, sabah çıkıp akşama kadar gezmek tozmak değilki o kadarına benimde vaktim yok zaten sadece yakınında hissedebileceğin bir dost

mrb arkadaslar benim sorunum şu belki sorunda denmez ama beni üzüyor.ben 30 yaşında evli ve iki çocuk annesiyim aynı zamanda çalışan bir bayanım ankarada yaşıyorum yalnız benim sosyal hayatta görüştüğüm hiç bayan arkadaşım yok bu durum beni çok üzüyor. iş arkadaşların yokmu derseniz var ama bizim işyeri biraz farklı iş ortamı dışında kimse birbiriyle görüşmüyor daha önce sorunlarda yaşandı gerçi benim kimseyle problemim yok ama durum bu. Komşu derseniz yaşları hep büyük en küçükleri benim. insan bişylerini paylaşabileceği, fikir alabileceği gidip bi yerde kahve içip sohbet edebileceği dostlar istiyo. hayatım çocuklarım dışında annemler ve dedemlerle geçiyor kalabalık bir ailede değiliz zaten. Bazen bir kuzkardeşim olsa bu eksikliği yasamazdım diyorum:KK43: çocukluğumdan beri ankarada olsaydım belki dostlarım olurdu ama babamın mesleği nedeniyle çok şehir gezdik ve heryerde sevdiklerimizi bıraktık belki bu site sayesinde arkadaşlarım olur bilmiyorum bir umut işte yada ben kafaya takıyorum yalnı
eşinin arkadaşları yok mu? bende evlendim bilmediğim bir şehire geldim. işe girdim zamanımın çoğu burda geçiyor zaten eve gidince işlere zor yetişiyorum. ama hafta sonuna görüşebileceğim eşimin iş arkadaşlarının hanımları var birisiyle çok samimi dostluk kurdum diğeride iyi bir kız ama sık görüşemiyoruz. biriside bizden yaşça büyük ama onuda annem gibi görüyorum her konuda bana destek. birde görümcem hafta sonları bize gelir yakın bir şehirde okuduğu için. bu kadar arkadaş yeterli diye düşünüyorum.

X