Hiç arkadaşım yok:(((

aynı benim durumumdasın sende

benimde yaaa ben de yalnızım dostlarım yalnızım yalnızım şu kk olmasa sıyırabılırdım

benimde hiç arkadaşım yok.

iki çocuklu çalışan bi bayansınız ve hala özel hayatta arkadaş eksikliği hissediyosunuz. bravo diyorum. ben hiç bişeye zaman bulamıyorum.vakit bulsam dinlenicem. gerçekten merak ediyorum nasıl yetişiyorsunuz bu kadar şeye.

bende de arkadaş çok ama ben çocuklu çalışan biri olarak onlara özel hayatımda zaman ayırmak istemiyorum. bütün zamanımı evime ve çocuğuma vermek istiyorum. bi sürü buluşma davetini (çok mecbur kalmassam) kabul etmiyorum

ben de ankaralıyım ama sizinle takılamam ne yazıkki.
bir arkadaşın dediği gibi kendime yetmiyo ki zaman

Evet eksiklik hissediyorum sizin arkaşınız çok olduğu için o eksikliği hissetmediğiniz için belkide anormal gibi geliyor bende tabiki evimi ve çocuklarımı çok seviyorum şuanda da evde olduğumdan tüm günümü onlarla geçiriyorum hatta bazen uykusuz ve yorgun evde dolaşabiliyorum. ama insan çevresinde sevincini hüznünü paylaşabileceği birilerini arıyor. herşey aileleylede paylaşılamıyor neticede.arkadaşı dostu olan insanlarda kalkıp tüm gününü onlarla geçirmiyor zaten. en azından elime tlfonu aldığımda rahatça arayıp dertleşebileceğim iki çift laf atabileceğim kişiler olsun diyorum hayatımda. burda amaç çıkıp gezip tozmak değil yaniççok bişey istemiyorum hayattan

ben de ankaralıyım ama sizinle takılamam ne yazıkki.
bir arkadaşın dediği gibi kendime yetmiyo ki zaman
Yanlış anlaşılıyorum sanırım  benim arkadaşlıktan maksadım ttakılmak, sabah çıkıp akşama kadar gezmek tozmak değilki o kadarına benimde vaktim yok zaten sadece yakınında hissedebileceğin bir dost

eşinin arkadaşları yok mu? bende evlendim bilmediğim bir şehire geldim. işe girdim zamanımın çoğu burda geçiyor zaten eve gidince işlere zor yetişiyorum. ama hafta sonuna görüşebileceğim eşimin iş arkadaşlarının hanımları var birisiyle çok samimi dostluk kurdum diğeride iyi bir kız ama sık görüşemiyoruz. biriside bizden yaşça büyük ama onuda annem gibi görüyorum her konuda bana destek. birde görümcem hafta sonları bize gelir yakın bir şehirde okuduğu için. bu kadar arkadaş yeterli diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…