- Konu Sahibi biricikbusecik
-
arkadaşlar nette dağınık olarak görüyorum,buluşma yeri yok, bizde burada buluşalım, sık sık bakıcam buraya,bakalım cevap veren olacakmıbenneyaptımki
ya arkadaşlar inanıki bütün üzüntümü unuttum desem yalan olmaz,o kadar moral verdinizki bana, ağlıycam şimdi sevinçten, hepinizden Allah razı olsun...
ne güzel kendinizden , tanıdıklarınızdan örnekler vermişsiniz, yalnız değilim demekki
artık tek derdim yuva kurabilecekmiyim acaba düşüncesi, kim evlenirki böylesiyle...
aaaaaa öyle su koyvermek yok bakım:mymeka:sankı bızım eslerımız bızı alırken cocukları olmayacagını bılıolarmıydı tamam kabul edıyorum senınkı farklı elbettesenı seven ve herseyınle kabul eden cıkacaktır kımının erkekten olmuyo kımının kadından ama napalım allahtan benım amcam bırgun bıle yengemı bırakmayı dusunmedı hep olsun olmazza evlatlık alırız hanım dedı hem bızler gıbı olmasa kımsesız cocukları kım alacaktı burdan bır arkadasımız koruycu anne olmus mesela sende senı seven bırıyle evlenır ve sırın bır cocuk alırsın a.sya arkadaşlar inanıki bütün üzüntümü unuttum desem yalan olmaz,o kadar moral verdinizki bana, ağlıycam şimdi sevinçten, hepinizden Allah razı olsun...
ne güzel kendinizden , tanıdıklarınızdan örnekler vermişsiniz, yalnız değilim demekki
artık tek derdim yuva kurabilecekmiyim acaba düşüncesi, kim evlenirki böylesiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?