başından buraya kadar şöyle bir göz attım tamamını okudum dersem yalan olur açıkçası ama çok çookk çooooooookkkkkkkkk sinirlendim bazı arkadaşlara..ne çok doktorculuk oynayan var burada yahu..ne kadar olumsuz şeyler yazanlar olmuş..yazıklar olsun ne diyim..kısmet bazı şeyler tıptan da öte..sebepsiz infertilite diye de bişey var sanırım bu duyarsız, anlayışsız, kaba arkadaşların bundan haberi yok..yani insanlar hiç sorunları olmaksızın bebek sahibi olamıyorlar ya da tam tersi olabiliyor..bana mesela doktor doğal yollardan bebek sahibi olmamın imkansız olduğunu söylemişti ve çoookkk uzun ve zorlu bir tedavi sürecinde söz etmişti fakat ben doğal yolla yani bir ilaç kullanarak fakat eşimle normal ilişkiye girmek suretiyle ıKıZ bebeklerime hamile kalabildim..hemen yukarda bir arkadaşımız ki sanıyorum kendisi doktor bebek meselesinin imkansız olmadığını ve şansının olduğunu yazmış ne kadar da iyi yapmış sağolsun..
ben de sana bir örnek vermek isterim..
benim bir arkadaşımda var seninle aynı problem..tedaviyle ikiz bebeklerine hamile kaldı..bu rahatsızlıkla hiç alakası olmayan bir nedenle bebekelrini kaybetti ve bir kaç ay sonra tekrar hamile kaldı ve onlar da ikiz..şu an yaklaşık 2 aylık 2 tane prensesi var..
sakın canını buna ve böylesi şeylere sıkma artık tıp çok ama çok ilerledi..ölümden başka herşeye çözüm var evelallah..ve çok çok rica ediyorum saçma sapan olumsuz yorumlara takılıp sakın ama sakın enerjini düşürme, moralini bozma..
arkadaşlara da bir ricam var lütfen ama lütfen uzman olmadığımız konularda net biliyormuş gibi olumsuz ve moral bozucu yorumlar yapmayalım..karşımızdakinin duygu durumunu bilemeyiz..yazık, günah..!!!!