- Konu Sahibi biricikbusecik
Merhaba arkadaşlar
Yazılanları okudum ve yeni arkadaşlar da katılmış aramıza onlarda inşallah dertlerinin dermanını bulur.Biricik sen bu konuyu açmasaydın kendimi tek görecektim çok teşekkür ediyorum sana.Direct arkadaşımızda benimle aynı sorunu yaşıyor sanırım.Geçen doktora gittim demiştim ya ultrasonla baktı ve sordum benim hastalığımın adı ne diye oda bana
Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser sendorumu diyoruz biz bu vakalara dedi.Biricik sende bunu söylemiştin sen bu vaka olabilirsin diye.yumurtalık var ama rahim 1-2- cm yani gelişmemiş neredeyse yok.Yıllardır varmış bu vakalar ama hala tıp bir çare bulamamış malesef diyerek doktor devam etti.Bende rahim nakli çalışmalarını sordum bizim için o umut var ama isveçli bir doktor yürütüyor bu çalışmayı ama şu an çalışmalar durdurulmuş yeterli fon bulunumadığından.Bunu doktora aynen sordum oda onayladı.Peki 2,5 - 3 yıl diyorlar bu rahim nakli uygulaması için dedim.Yok daha uzak öyle kolay değil deyince ne kadar zaman diye sordum mesela en az 5 yıl dedi.Bunları anlatmak istedim.Yoksa sabırsızlıkla bir ümit ışığı bende bekliyorum ama herşeyi Allah bilir hakkımızda hayırlısı olsun buraya sevinçli haberlerimizi de yazmak nasip olur umarım.:sinifsinif:
en az 5 yılmı açıkcası yavaş yavaş umudumu kaybediyorum ben mafoldumben