🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Hiç bı sıkıntı yok canım hersey normal 1 buçuk yıl olacak bır dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum Allah'ım böyle nasip etmiş bekliyoruz en kısa zamanda olur inşallah
İnstadan de mfk yi takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Harika bir doktor harika sonuçlar Allah'ın da tabi yardımıyla. Dilemesiyle. Ürünlerini eş paketi olarak al kullan. Fayda göreceğine inanıyorum. Hatta o doktora gitme şansım durum.olur dersen git iletisime geçip...

Nerede doktor ben Gaziantep'te yasiyorum doçent doktora gidiyorum doktorumu beğeniyorum ama bakarım tabi ki

Nerede doktor ben Gaziantep'te yasiyorum doçent doktora gidiyorum doktorumu beğeniyorum ama bakarım tabi ki
Bu domtorun yurt içi yurt dışı çok fazla hastası var. Hiç umudu kalmayanlara umut diyeyim size. Takip edin balının biraz görürsünüz zaten.

3 yıldır olmadi 2024te olur mu bilmiyorum inşallah amin gebelerin tebrik ederim kenarda durup izleyeyim

Ben de Gaziantepteyim hangi doktora gidiyorsunuz
Medical point e gidiyorum doçent doktor Hatice ender soydinc çok memnunum çok samimi anlayışlı her sorunuzu bıkmadan cevaplayan gayet iyi bı doktor siz herhangi bi doktora gidiyor musunuz

kızlar buna da bi bakar mısınız ? yorum yapıın lütfen çok ihtiyacım var

Eklentiler

• Screenshot_10.png
    60,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…