- 7 Ocak 2015
- 2.015
- 1.321
- 333
- Konu Sahibi haticemm42
-
bunu deneyeyim bakalım bu seferde nolucakAleyküme selam canım benim. Baaakkk sen şu adama. Niye öyle yapıyor. İstemiyor mi ikinci bebisisarıl beline bırakma hahaha
Hahahaha Allahimmm Allah'ımbunu deneyeyim bakalım bu seferde nolucak
Çatlatma iğnesi vuruldum canım 30 Kasım'da çatlamış yaniDeğerlendir canım mutlaka bugün ve ertesi günü inşallahhayırlı haberlerle
Himmmm. O konulara hiç vakıf değil hiç anlamıyorum inan ki. Gönlüne gore olsun inşallahÇatlatma iğnesi vuruldum canım 30 Kasım'da çatlamış yani
Keşke bende anlamasaydim o kadar çok doktora gidiyorum ki herşeyi öğrendim teşekkür ederim iyi dileklerin içinHimmmm. O konulara hiç vakıf değil hiç anlamıyorum inan ki. Gönlüne gore olsun inşallah
Bir problem bir sıkıntı mı var ki canım. Özel defilse şayet.Keşke bende anlamasaydim o kadar çok doktora gidiyorum ki herşeyi öğrendim teşekkür ederim iyi dileklerin için
Hiç bı sıkıntı yok canım hersey normal 1 buçuk yıl olacak bır dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum Allah'ım böyle nasip etmiş bekliyoruz en kısa zamanda olur inşallahBir problem bir sıkıntı mı var ki canım. Özel defilse şayet.
İnstadan de mfk yi takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Harika bir doktor harika sonuçlar Allah'ın da tabi yardımıyla. Dilemesiyle. Ürünlerini eş paketi olarak al kullan. Fayda göreceğine inanıyorum. Hatta o doktora gitme şansım durum.olur dersen git iletisime geçip...Hiç bı sıkıntı yok canım hersey normal 1 buçuk yıl olacak bır dış gebelik bir kimyasal gebelik geçirdim bilmiyorum Allah'ım böyle nasip etmiş bekliyoruz en kısa zamanda olur inşallah
Nerede doktor ben Gaziantep'te yasiyorum doçent doktora gidiyorum doktorumu beğeniyorum ama bakarım tabi kiİnstadan de mfk yi takip etmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Harika bir doktor harika sonuçlar Allah'ın da tabi yardımıyla. Dilemesiyle. Ürünlerini eş paketi olarak al kullan. Fayda göreceğine inanıyorum. Hatta o doktora gitme şansım durum.olur dersen git iletisime geçip...
Bu domtorun yurt içi yurt dışı çok fazla hastası var. Hiç umudu kalmayanlara umut diyeyim size. Takip edin balının biraz görürsünüz zaten.Nerede doktor ben Gaziantep'te yasiyorum doçent doktora gidiyorum doktorumu beğeniyorum ama bakarım tabi ki
İsmi neydiBu domtorun yurt içi yurt dışı çok fazla hastası var. Hiç umudu kalmayanlara umut diyeyim size. Takip edin balının biraz görürsünüz zaten.
. Mfkİsmi neydi
TeşekkürlerDr. Mfk yazın instaya. Kendi ürünleri de var. Çok başarılı
. Mfk
Durumunuzu paylaşın bizimle inşallah.Ben de yılbaşına kadar güzel haberler almayı diliyorum uğur getiesin hepimize
Ben de Gaziantepteyim hangi doktora gidiyorsunuzNerede doktor ben Gaziantep'te yasiyorum doçent doktora gidiyorum doktorumu beğeniyorum ama bakarım tabi ki
Allah size de sağlıklı bir evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.3 yıldır olmadi 2024te olur mu bilmiyorum inşallah amingebelerin tebrik ederim kenarda durup izleyeyim
Medical point e gidiyorum doçent doktor Hatice ender soydinc çok memnunum çok samimi anlayışlı her sorunuzu bıkmadan cevaplayan gayet iyi bı doktor siz herhangi bi doktora gidiyor musunuzBen de Gaziantepteyim hangi doktora gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?