• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Merhaba
Öncelikle topik hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
45 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3 tane olumsuz tüp bebek denemem oldu.7 Aralıkta 2 adet taze embriyo transferi oldum.Test günüm ayın 12'si fakat dün dayanamayıp test yaptım.Ama şuan sevinemiyorum bile bildiniz kal geldi.O kadar ümitsizdim ki bu da tutmazsa artık çocuk defterini kapatacaktim.Sanirim kese veya kalp atışını duyana kadarda emin olamıycam
Bu arada test günümü de yanlış yazmışım.19 Aralık olacakti

Kızlar bende pko var ilk gebeliğim ilaç tedavisiyle oldu 2. Düşünerekten devlet hastanesine gittim ilkinde özele gitmiştim artık herşeyi bildiğim için devlete gidim dedim ama tabiki ilgi sıfır bana sadece senin kullandığın ilacı biz yazmıyoruz farklı ilaç yazıyoruz dedi sonra kontrol etti 19 mm yumurtan var değerlendir dedi ilişki oldu inşallah tutar ve bende 2024 annesi olurum 🥹 kaşık ağrısı yaşıyorum birde akıntı oldu bu sabah şeffaf bilmiyorum başka belirtim yok ama daha yeni zaten 2 gün önce olmuştu ilişki nasıl geçecek zaman bilmiyorum 🤩

Merhaba
Öncelikle topik hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
45 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3 tane olumsuz tüp bebek denemem oldu.7 Aralıkta 2 adet taze embriyo transferi oldum.Test günüm ayın 12'si fakat dün dayanamayıp test yaptım.Ama şuan sevinemiyorum bile bildiniz kal geldi.O kadar ümitsizdim ki bu da tutmazsa artık çocuk defterini kapatacaktim.Sanirim kese veya kalp atışını duyana kadarda emin olamıycam
CANIMM HAYIRLI OLSUN MEVLAM HAYIRLI EVLAT VERSİN :)

Back