- Konu Sahibi haticemm42
-
Merhaba, benim testlerimde aynı bu şekildeydi ben dayanamadım kan verdim beta hcg 35 çıktı henüz çok küçük olduğu için böyle silik çıkıyor demek ki test edildi onaylandıBende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım
Kalır kalirrrr hadi bakalım. Enerjini yukseltecek şeyler yeselam kıslarr sol tarafta kasık agrım var yumurtluyorum sanırım takvimde 8 i diyordu bugün agrım var
ben hissederim yumurtlama günümü bu akşam ve yarın olması lazım inşallah akşama kadar enerjii kalırsa
Merhaba canım. Ayy sağlıkla büyüsün inşallah. Sen yumurtlamanın kaçıncı günü test verdin. Beniö bugün 11. Gün. Daha çok erken. Ama dayanamadımMerhaba, benim testlerimde aynı bu şekildeydi ben dayanamadım kan verdim beta hcg 35 çıktı henüz çok küçük olduğu için böyle silik çıkıyor demek ki test edildi onaylandıumarım artışlar da yolunda gider
Hoşgeldiniz. Miniginiz de hosgelmis. Kendine coook dikkat etBende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım
Ayy kalbim duracam. Hoşbuldum. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir. Hala içim rahat değilde. Bakalım. Çok tşk ederimmmHoşgeldiniz. Miniginiz de hosgelmis. Kendine coook dikkat et
Coookk dua et. Sadaka verin yavrunuzun sağlığı sıhhati için.Ayy kalbim duracam. Hoşbuldum. İnşallah sağlıklı bi gebeliktir. Hala içim rahat değilde. Bakalım. Çok tşk ederimmm
Muhakkak verecez inşallah. Allahım bu mucizeyi gösterdi ya bana. Elimden geleni yaparım bu saatten sonra. Sizde hamileyseniz. İnşallah sağlıkla büyüsün yavrunuz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahCoookk dua et. Sadaka verin yavrunuzun sağlığı sıhhati için.
Benim de yeni canım ama bu benim ilk değilMuhakkak verecez inşallah. Allahım bu mucizeyi gösterdi ya bana. Elimden geleni yaparım bu saatten sonra. Sizde hamileyseniz. İnşallah sağlıkla büyüsün yavrunuz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağlıklı yağlar hem Yumurta kalitesini artırır. Hem de döllenmeden sonra bebişi besler. Ben öyle şaka olsun diye yazdım ama evet faydalı.onlarımı yemek lazım bu zamanda ben tatlıya düştüm
Merhaba canımHerkese merhabalar
ayy süper haber canım benim baya koyu gözüküyor kan verdinmi hayırlısı olsun şimdiden içini ferah tutBende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım
Ayyy bu anneanneler niye böyle yaayy süper haber canım benim baya koyu gözüküyor kan verdinmi hayırlısı olsun şimdiden içini ferah tut
inşallah canımKalır kalirrrr hadi bakalım. Enerjini yukseltecek şeyler ye
ne dedi ki canımAyyy bu anneanneler niye böyle yaanneme gebeliğini doyledim. Hep olumsuz hep olumsuz .
Ne gereği varmış. Ne yapacakmisiz olanlar yetmiyormuymus. Uykusuzluk yetmemiş mi bu zamana kadar. Sinirlerini bozmusum. Gelmemezmis bilmem neymiş falan filan. Gerçekten tuhaf ve cann sıkıcıne dedi ki canım
ben uygulama üzerinden takip ediyorduk 18-19-20 Kasım yumurtlama günü gösteriyordu 17-18 gün falan olmuş. İnsan dayanamıyor haklısınMerhaba canım. Ayy sağlıkla büyüsün inşallah. Sen yumurtlamanın kaçıncı günü test verdin. Beniö bugün 11. Gün. Daha çok erken. Ama dayanamadım
ah canım benim ana işte oda seni düşünüyor biryerde uykusuz gecelerini zorluklarını söylemeye çalışıyor işte kendince ama sen istiyorsun ve yapmışsın onu düşünmüşündür herhalde onu anlamıyorlar işte. bakmakta zor geldigi için ondan demirtir o üzülme zamanla geçerNe gereği varmış. Ne yapacakmisiz olanlar yetmiyormuymus. Uykusuzluk yetmemiş mi bu zamana kadar. Sinirlerini bozmusum. Gelmemezmis bilmem neymiş falan filan. Gerçekten tuhaf ve cann sıkıcı
bnde geldim hayırlı olsun kuzum :) hepimize vesile olsun ınsallah :))Yeni Yıl Yeni Umutlar 2024
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?