- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
-
Oooowww harika. İnşallah canım bizi de haberdar et inşallah. Kaç günde 1000 değerine ulaştı canım... Ben de şuan 240 hcg değerim. Dün verdim kan gece.Bugün itibariyle beta değerim 1000' i geçmiş, cumartesi kontrole gideceğim bakalım. Sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri
Ben çok erken yakaladım kuzum, 9 ile öğrendim bugün 1167 çıktı. 10 gün içinde bu değere çıktı canımOooowww harika. İnşallah canım bizi de haberdar et inşallah. Kaç günde 1000 değerine ulaştı canım... Ben de şuan 240 hcg değerim. Dün verdim kan gece.
Bende adetten 2 gün önce vermiştim 40 çıkmıştı. 3 gün sonra 240 olmuş çok şükür. Lekelenmem filan var mı senin de ya da ağrın filanBen çok erken yakaladım kuzum, 9 ile öğrendim bugün 1167 çıktı. 10 gün içinde bu değere çıktı canım
Lekelenme olmadı canım, çok şiddetli göğüs ağrım var ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor. Onun dışında bir belirti vermedi bende ama göğüs ağrısı anlatamam yani feciBende adetten 2 gün önce vermiştim 40 çıkmıştı. 3 gün sonra 240 olmuş çok şükür. Lekelenmem filan var mı senin de ya da ağrın filan
Benim de göğüslerim inik sönmüş balon gibi ilk defa . Bu gebeliğim deLekelenme olmadı canım, çok şiddetli göğüs ağrım var ve ara ara kasıklarıma sancı giriyor. Onun dışında bir belirti vermedi bende ama göğüs ağrısı anlatamam yani feciUmarım sağlıklıdır bebişler
İnşallah canımBenim de göğüslerim inik sönmüş balon gibi ilk defa . Bu gebeliğim deinşallah canım hepimiz kucağımıza alırız. ...
Hayırlı olsun canım hamilesinHamileyim demi kızlar
Hoşgeldiniz.. rabbim tez zaman da niyetinizle.muamele etsin inşallahBende gecen aydan beri bebek istiyorum, evladım var ama tekrar o duyguyu yaşamak istiyorum oyuzden topiğe katıldım. Rabbim isteyen ve hakeden herkesin kucağını evladıyla doldursun
Amin teşekkür ederimHoşgeldiniz.. rabbim tez zaman da niyetinizle.muamele etsin inşallah
HoşgeldinHamiş değilim ama senin topiğine hayırlı olsuna geldim canım
Hoşgeldinhayırlı olsun , ben de geldim :)))
Merhaba hamiş değilim ama bende geldim hayırlı olsunYeni Yıl Yeni Umutlar 2024
İsteyen herkes tez vakitte bebişin kavuşsn inşallah.Hamişler bize de dua edin 2024 e bizde hamiş olarak girelim
Çıkar tabi ki. Bugün bile çıkar 4 gün gecikmede.Kızlar bugün gecikmenin 4.gunu 2.gunu ve bugün idrar testi yaptım net tek çizgi çıktı 7sinde kan vereceğim tam bir hafta oluyor hamilelik varsa kanda çıkar mı
Ver ver bir an önce canimm . 4 gün gecikmeyle idrar sa çıkması gerek aslında silikde olsa. Bir ver bakalım. Hayırlara çıksın inşallah canım .Kızlar bugün gecikmenin 4.gunu 2.gunu ve bugün idrar testi yaptım net tek çizgi çıktı 7sinde kan vereceğim tam bir hafta oluyor hamilelik varsa kanda çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?