- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
YOk kuzum vermedim 9 ile 10 arası vercem akşam.haticemm42 tekrar kan verdiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOk kuzum vermedim 9 ile 10 arası vercem akşam.haticemm42 tekrar kan verdiniz mi
Ben çıkar diye düşünüyorum kuzum. Belirtin varsa şüphen varsa . Kan testi ver. İçin rahat etsin. Acile gidiver.Yani negatif evet biliyorum ama acaba erken mi yaptım 4gun geçti normalde idrarda çıkar mi 4gun geçince
Zaten 7sinde randevum var kadın hastalıklarından bakalm inşallah vardırBen çıkar diye düşünüyorum kuzum. Belirtin varsa şüphen varsa . Kan testi ver. İçin rahat etsin. Acile gidiver
Hakkinda ennhayirlisi en güzeli olsun. Sal gitsin kendini bir rahatsizligin yoksa sayet. Takvime yumurtlamaya da bakma hesap yapma. Akintima göre relax takıl. O zaman oluyor biliyon mu.Zaten 7sinde randevum var kadın hastalıklarından bakalm inşallah vardır
İnşallah artık negatif görmekten çok yoruldumHakkinda ennhayirlisi en güzeli olsun. Sal gitsin kendini bir rahatsizligin yoksa sayet. Takvime yumurtlamaya da bakma hesap yapma. Akintima göre relax takıl. O zaman oluyor biliyon mu.
Ben diğer gebeligimde 6 ay uğraştım doktora git ovulasyon yap. Her gunher gün ilişki yok vazgeç 2 güne 1. Kendimi de çok stres yaptım adamı da çok stres yapmıştım. En son hamile kalacağım ay daha saldım ne takvim ne one bu. Kafamıza göre takıldık. İş basvurusu yaptım falan böyle. Tam ise baslayacagim ay anam bı baktım benim adet geçmiş 3 gün hamileymisim. İnan ki o kadar ugrastigim hamileliğim de o kadar zor geçti ki doğum dan sonra da bebek bakımi çok zorladı beni kolik ve uygusuz bir bebe çıktı diyeceğim herşeyin hayırlısı ve zamanında olanı güzel.İnşallah artık negatif görmekten çok yoruldum
Mahşallah peki kan testi vermek için aç yada tok fark edermiBen diğer gebeligimde 6 ay uğraştım doktora git ovulasyon yap. Her gunher gün ilişki yok vazgeç 2 güne 1. Kendimi de çok stres yaptım adamı da çok stres yapmıştım. En son hamile kalacağım ay daha saldım ne takvim ne one bu. Kafamıza göre takıldık. İş basvurusu yaptım falan böyle. Tam ise baslayacagim ay anam bı baktım benim adet geçmiş 3 gün hamileymisim. İnan ki o kadar ugrastigim hamileliğim de o kadar zor geçti ki doğum dan sonra da bebek bakımi çok zorladı beni kolik ve uygusuz bir bebe çıktı diyeceğim herşeyin hayırlısı ve zamanında olanı güzel.
Etmiyor canım benim.Mahşallah peki kan testi vermek için aç yada tok fark edermi
Bize de haber etYOk kuzum vermedim 9 ile 10 arası vercem akşam.
Tabi ki iyi anın tadını çıkarın hepimiz o anın hayalini kuruyoruz bize de dua edinYüzde 85 ten fazla. İyi değil mi
Tamam yazacağım hemen buraya canlar dualarim sizinleBize de haber et
İnşallah isteyen herkese sağlıkla nasip olurTabi ki iyi anın tadını çıkarın hepimiz o anın hayalini kuruyoruz bize de dua edin
Maaşallah. Umarım bir sonraki gidişinizde ne işi görürsünüz.Kizlar hayırlı gecelerimiz olsun. Anca döndük hastaneden hamdolsun bir sikintim yok. Kese gözükmüyor hala . Muayenem temiz çıktı. Betam 596 çıktı doktor güzel dedi . İdrar yolu enfeksiyonu için idrar vermiştim o da çok şükür temiz. Bir sorunun olmazsa parçalı kanama fazlaca kırmızı kanama filan istersen ay sonuna bebekle birlikte keseyi görürsün dedi. Nasip olursa ay sonu gideceğim. Kocaman öpüyorum sizi. Dualarınızı eksik etmeyin.
Maşallah canımKizlar hayırlı gecelerimiz olsun. Anca döndük hastaneden hamdolsun bir sikintim yok. Kese gözükmüyor hala . Muayenem temiz çıktı. Betam 596 çıktı doktor güzel dedi . İdrar yolu enfeksiyonu için idrar vermiştim o da çok şükür temiz. Bir sorunun olmazsa parçalı kanama fazlaca kırmızı kanama filan istersen ay sonuna bebekle birlikte keseyi görürsün dedi. Nasip olursa ay sonu gideceğim. Kocaman öpüyorum sizi. Dualarınızı eksik etmeyin.
Değerlendir canım mutlaka bugün ve ertesi günü inşallah hayırlı haberlerleÇıktım doktordan yumurtan çatlamış dedi beklicem bakalım
Aleyküme selam canım benim. Baaakkk sen şu adama. Niye öyle yapıyor. İstemiyor mi ikinci bebisi sarıl beline bırakma hahahaselam kızlarr bende geldim 2.yi düşünüyorum 8 aralık yumurtlama tarihim iki kere ilişki oldu ama beyim tam şey yapmadı geri çekildi bende kızdım beni kandırdın çocuk yapalım dedik yapmadın diye adamı nasıl ikna edicem olmuyor