- 8 Ağustos 2023
- 5.844
- 6.672
- 118
- Konu Sahibi haticemm42
-
Canım hayırlı olsun gebeliğin. Daha çok yeni. Yerleşme haftasinda bebeğin. Benim de ilk degerim 40 çıkmıştı. Benle aynı gün kan veren arkadaşın 38 çıkmıştı. Ebe yerleşme haftası dedi benim için. İki güne bir kan vermelisin gebelik ilerliyor mu değerin 2 kat artıyor mu diyekızlar buna da bi bakar mısınız ? yorum yapıın lütfen çok ihtiyacım var
Hamilesiniz. Hayırlı olsun.kızlar buna da bi bakar mısınız ? yorum yapıın lütfen çok ihtiyacım var
çok çok teşekkür ederim 2 gün sonra dediğiniz gibi tekrar kan testi vereceğim bakalım inşallah artışlar devam ederCanım hayırlı olsun gebeliğin. Daha çok yeni. Yerleşme haftasinda bebeğin. Benim de ilk degerim 40 çıkmıştı. Benle aynı gün kan veren arkadaşın 38 çıkmıştı. Ebe yerleşme haftası dedi benim için. İki güne bir kan vermelisin gebelik ilerliyor mu değerin 2 kat artıyor mu diye
Çok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin. Benim de artışlarım inşallah düzenli ilerlesinHamilesiniz. Hayırlı olsun.
İnşallah.Çok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin. Benim de artışlarım inşallah düzenli ilerlesin
Hamilesin canım hayırlı olsun daha yeni galibakızlar buna da bi bakar mısınız ? yorum yapıın lütfen çok ihtiyacım var
hayırlı olsunkızlar buna da bi bakar mısınız ? yorum yapıın lütfen çok ihtiyacım var
İnşallah canım benimÇok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin. Benim de artışlarım inşallah düzenli ilerlesin
Teşekkür ederim. Reglimin gecikmesinin 3. günü bugün beta ya göre de 3 haftalık diye anladım ama :)Hamilesin canım hayırlı olsun daha yeni galiba
Önerileriniz için teşekkür ederim. Hepsine dikkat edeceğim. Şu anda tek duam bu değerin 2 gün sonra yükselmiş olması :)İnşallah canım benim
Folikasit kullanmiyorsan al kullan canım. Doktorun yazmasına gerek yok illa ki. Stres yapma bu süreçte kendine de dikkat et. İlişkiye girme bir muddet . Uzun yürüyüş yapma. Ağır kaldırma. Sıcak duş alma vs.
Teşekkür ederim, dediğiniz gibi 2 gün sonra tekrar test vereceğim bu 2 günü bakalım nasıl geçireceğim çok heyecanlıyımhayırlı olsun2 günde bir kan verip yükselişi takil edin
Evet evet. Bu hafta lekelenmen olursa korkma. Çok çok gelmediyi sürece. Pihtili parcali filan olmadığı sürece. Pembe veya kahverengi kırmızı renk lekelenmeler. Yerleşme kanamasına geciyo. Yerleşme kanaman olmayadabilir herkeste olcak diye birşey yok. Bol bol ayaklarını yukarı kaldir dinlen fazlaca su içTeşekkür ederim. Reglimin gecikmesinin 3. günü bugün beta ya göre de 3 haftalık diye anladım ama :)
ne kadar bilgilisiniz maşallahEvet evet. Bu hafta lekelenmen olursa korkma. Çok çok gelmediyi sürece. Pihtili parcali filan olmadığı sürece. Pembe veya kahverengi kırmızı renk lekelenmeler. Yerleşme kanamasına geciyo. Yerleşme kanaman olmayadabilir herkeste olcak diye birşey yok. Bol bol ayaklarını yukarı kaldir dinlen fazlaca su iç
hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesinTeşekkür ederim. Reglimin gecikmesinin 3. günü bugün beta ya göre de 3 haftalık diye anladım ama :)
Hemen fındık fıstık enerji takviyesi yap.selam kıslarr sol tarafta kasık agrım var yumurtluyorum sanırım takvimde 8 i diyordu bugün agrım var
ben hissederim yumurtlama günümü bu akşam ve yarın olması lazım inşallah akşama kadar enerjii kalırsa
onlarımı yemek lazım bu zamanda ben tatlıya düştümHemen fındık fıstık enerji takviyesi yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?