Kızlar Merhaba,
Size yaşadığım deneyimi aktarayım. 2 aydır eşim ile korunmadık. İlk ay iki günde bir 11. günden itibaren ilişkiye girdik olmadı. Bu ay clearblue yumurtlama testi ve preceed jel aldım. Yumurtlama dönemlerimi her sabah takip ettim ve 15. gün pozitif çıktı o gün ve ertesi gün preeceed jel kullanarak ilişkiye girdik. Sonra normal hayatıma devam ettim. Adetten 10 gün erken hamilelik testi ve adetten 5-4 gün önce yumurtlama testi yaptım hepsi negatifti. O yüzden hamile kalmadığımı düşünmüştüm. Adetim 2 gün gecikince gece merak ettim ve aynı anda hamilelik testi ve ovulasyon testi yaptım. Hamilelik testi pozitif çıktı ama test çizgisi control çizgisinden daha açıktı. Ama net belliydi iki çizgi. Ovulasyon testinde ise Test çizgisi kontrol çizgisinden koyuydu. Ve 5 gün gecikmeye kadar testleri tekrar ettim hep aynı çıktı. Gebelik testleri bende hiçbir zaman aynı renk olmadı hep test daha silikti. Ve kesinlikle ovulasyon testleri eğer hamile iseniz çift çizgi çıkıyor. Adetim 5 gün geciktiğinde doktora gittim ve şuan 5 haftalık hamileyim. Doktor kan testi bile yaptırmadı direk ultrasonla baktı ve miniği gördük:) Sorularınız olursa yeni başından geçmiş birisi olarak cevaplarım. Allah hepinizin gönlüne göre versin.