• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
kızlar buna da bi bakar mısınız ? yorum yapıın lütfen çok ihtiyacım var
Canım hayırlı olsun gebeliğin. Daha çok yeni. Yerleşme haftasinda bebeğin. Benim de ilk degerim 40 çıkmıştı. Benle aynı gün kan veren arkadaşın 38 çıkmıştı. Ebe yerleşme haftası dedi benim için. İki güne bir kan vermelisin gebelik ilerliyor mu değerin 2 kat artıyor mu diye 🥰🥰

Rabbim herkese hayırlı evlatlar sağlıklı hamilelikler nasip etsin. Reglim bugün yarın biter be de ovulasyon a başlayacağım hayırlısı ile

Canım hayırlı olsun gebeliğin. Daha çok yeni. Yerleşme haftasinda bebeğin. Benim de ilk degerim 40 çıkmıştı. Benle aynı gün kan veren arkadaşın 38 çıkmıştı. Ebe yerleşme haftası dedi benim için. İki güne bir kan vermelisin gebelik ilerliyor mu değerin 2 kat artıyor mu diye 🥰🥰
çok çok teşekkür ederim 2 gün sonra dediğiniz gibi tekrar kan testi vereceğim bakalım inşallah artışlar devam eder 🥰

Çok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin. Benim de artışlarım inşallah düzenli ilerlesin ❤️
İnşallah canım benim
Folikasit kullanmiyorsan al kullan canım. Doktorun yazmasına gerek yok illa ki. Stres yapma bu süreçte kendine de dikkat et. İlişkiye girme bir muddet . Uzun yürüyüş yapma. Ağır kaldırma. Sıcak duş alma vs. 🥰

İnşallah canım benim
Folikasit kullanmiyorsan al kullan canım. Doktorun yazmasına gerek yok illa ki. Stres yapma bu süreçte kendine de dikkat et. İlişkiye girme bir muddet . Uzun yürüyüş yapma. Ağır kaldırma. Sıcak duş alma vs. 🥰
Önerileriniz için teşekkür ederim. Hepsine dikkat edeceğim. Şu anda tek duam bu değerin 2 gün sonra yükselmiş olması :)

Teşekkür ederim. Reglimin gecikmesinin 3. günü bugün beta ya göre de 3 haftalık diye anladım ama :)
Evet evet. Bu hafta lekelenmen olursa korkma. Çok çok gelmediyi sürece. Pihtili parcali filan olmadığı sürece. Pembe veya kahverengi kırmızı renk lekelenmeler. Yerleşme kanamasına geciyo. Yerleşme kanaman olmayadabilir herkeste olcak diye birşey yok. Bol bol ayaklarını yukarı kaldir dinlen fazlaca su iç 🥰🥰🥰

Evet evet. Bu hafta lekelenmen olursa korkma. Çok çok gelmediyi sürece. Pihtili parcali filan olmadığı sürece. Pembe veya kahverengi kırmızı renk lekelenmeler. Yerleşme kanamasına geciyo. Yerleşme kanaman olmayadabilir herkeste olcak diye birşey yok. Bol bol ayaklarını yukarı kaldir dinlen fazlaca su iç 🥰🥰🥰
ne kadar bilgilisiniz maşallah 🥰 bakalım bende olacak mı yerleşme kanaması henüz bişey yok sadece geçmeyen bir bel ağrısı var. Maalesef işteyim akşam 6 ya kadar oturacağım sadece eve gitmeyi 4 gözle bekliyorum

selam kıslarr sol tarafta kasık agrım var yumurtluyorum sanırım takvimde 8 i diyordu bugün agrım var:skandal:
ben hissederim yumurtlama günümü bu akşam ve yarın olması lazım inşallah akşama kadar enerjii kalırsa :rapci:

Bende geldimmmm. İnşallah bugün değerim iyi çıkar. Hamiş arkadaşlarım. Bana dua edin nolur🥹. Erken gebelik testi yaptım şimdi. Böyle çıktı. En üstteki de dün yaptığım♥️

Eklentiler

• IMG_5908.jpeg
    IMG_5908.jpeg
    135,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5902.jpeg
    IMG_5902.jpeg
    164,5 KB · Görüntüleme: 37
Back