- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
-
Verdiğin saat aralığı da önemli canımKızlar hcg cumartesi günü 351 di pazartesi 677 çıkmış. Nasıl?
Bence guzel .Kızlar hcg cumartesi günü 351 di pazartesi 677 çıkmış. Nasıl?
Tam iki gün arası var. İkisi de sabahVerdiğin saat aralığı da önemli canım
Cumartesi saat kaçta verdin tam iki gün oldu mu ? Pazartesi saat kaçta verdin misal sonra.
Güzel bence. Sıkıntı yok.Tam iki gün arası var. İkisi de sabah
Adetin kaç gün geçti canım bu arada seninTam iki gün arası var. İkisi de sabah
Cumartesi olmam gerekiyordu. Bu 4. GünAdetin kaç gün geçti canım bu arada senin
Evet ya bir arkadaş da öyle söyledi. Bebeğin beslenecek dedi o kanla. Zırt pırt verme artık dedi. Pazartesi doktora gidicem direkt.Bence gayet güzel canım. Bir daha verme 1 hafta bekle . Ekstrem bir durum olmadıkça. Sonra keseni görmeye gidersin. Bu git gel kan vermekte insanı stres yapiyo. Ben de bugün vercem bir daha vermeyecem .
Ben kese için filan da gitmeyecem Aralık son hafta gitcem. Rabbim verdiyse sağlıklı kalp atışını da duyar gelirim. Sürekli ultrason da minicik birşey için çok sağlıklı değil benim için. Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallahEvet ya bir arkadaş da öyle söyledi. Bebeğin beslenecek dedi o kanla. Zırt pırt verme artık dedi. Pazartesi doktora gidicem direkt.
Yaaa hayır öyle düşünme. Ekstrem bir durumun var mı ki. Ağrı sancı kramp lekelenme filan. Hem daha Cook düşük başlayıp ilerleyenler var. Takılma bunlara lütfen. Dua et booooll bolll. Ben her hamileliğim de niyet eder her gün namaz sonrasi bir vakit yasin okur bebeğimin sağlığı sıhhati için der bağışlarım. Çok faydasını gördüm. Sana ve diğer arkadaşlarıma da öneririm tatlım.Korkuyorum sadece ya bir şey olursa diye.Bu değer de tam iki katı olmamış üzüldüm. Acaba düşüşe mi geçecek diye.
Çok iyi bence iki günde minimum %66 diyorlarKızlar hcg cumartesi günü 351 di pazartesi 677 çıkmış. Nasıl?
İdrarda çıkmadı ama bazen oluyormus öyle ya ama bozuk mu acaba bakar mısınz biVer ver bir an önce canimm . 4 gün gecikmeyle idrar sa çıkması gerek aslında silikde olsa. Bir ver bakalım. Hayırlara çıksın inşallah canım .
Kuzum senin negatif gibi ya. Bir kan ver bakalım ne çıkacak.İdrarda çıkmadı ama bazen oluyormus öyle ya ama bozuk mu acaba bakar mısınz bi
canım ben de göremedimİdrarda çıkmadı ama bazen oluyormus öyle ya ama bozuk mu acaba bakar mısınz bi
değerin çok güzel canım hiç kaygılanma. Herşey yolunda görünüyor , tadını çıkarKorkuyorum sadece ya bir şey olursa diye.Bu değer de tam iki katı olmamış üzüldüm. Acaba düşüşe mi geçecek diye.
Oh inşallah. İçimi rahatlattınız.değerin çok güzel canım hiç kaygılanma. Herşey yolunda görünüyor , tadını çıkar
Yüzde 60 artış yeterli değeriniz gayet güzel kuruntu yapmayın bebişimize odaklanınKorkuyorum sadece ya bir şey olursa diye.Bu değer de tam iki katı olmamış üzüldüm. Acaba düşüşe mi geçecek diye.
Yüzde 85 ten fazla. İyi değil miYüzde 60 artış yeterli değeriniz gayet güzel kuruntu yapmayın bebişimize odaklanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?