🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Bence gayet güzel canım. Bir daha verme 1 hafta bekle . Ekstrem bir durum olmadıkça. Sonra keseni görmeye gidersin. Bu git gel kan vermekte insanı stres yapiyo. Ben de bugün vercem bir daha vermeyecem .

Bence gayet güzel canım. Bir daha verme 1 hafta bekle . Ekstrem bir durum olmadıkça. Sonra keseni görmeye gidersin. Bu git gel kan vermekte insanı stres yapiyo. Ben de bugün vercem bir daha vermeyecem .
Evet ya bir arkadaş da öyle söyledi. Bebeğin beslenecek dedi o kanla. Zırt pırt verme artık dedi. Pazartesi doktora gidicem direkt.

Korkuyorum sadece ya bir şey olursa diye. Bu değer de tam iki katı olmamış üzüldüm. Acaba düşüşe mi geçecek diye.

Evet ya bir arkadaş da öyle söyledi. Bebeğin beslenecek dedi o kanla. Zırt pırt verme artık dedi. Pazartesi doktora gidicem direkt.
Ben kese için filan da gitmeyecem Aralık son hafta gitcem. Rabbim verdiyse sağlıklı kalp atışını da duyar gelirim. Sürekli ultrason da minicik birşey için çok sağlıklı değil benim için. Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah

Korkuyorum sadece ya bir şey olursa diye. Bu değer de tam iki katı olmamış üzüldüm. Acaba düşüşe mi geçecek diye.
Yaaa hayır öyle düşünme. Ekstrem bir durumun var mı ki. Ağrı sancı kramp lekelenme filan. Hem daha Cook düşük başlayıp ilerleyenler var. Takılma bunlara lütfen. Dua et booooll bolll. Ben her hamileliğim de niyet eder her gün namaz sonrasi bir vakit yasin okur bebeğimin sağlığı sıhhati için der bağışlarım. Çok faydasını gördüm. Sana ve diğer arkadaşlarıma da öneririm tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…