🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Kızlar ben hasta gibiyim dün gece midem bulanıyor kuscakmış gibi eşimi kaldırdım kötüyüm diye soda fln verdi bana ishal karnım agrıyor çok değişik yumurtlamadan sonra böyle olan oldumu acaba
Acaba üşüttünüz mü? Biraz nane limon falan yapıp, bol su içip dinlenin bence.

Acaba üşüttünüz mü? Biraz nane limon falan yapıp, bol su içip dinlenin bence.
Bilmiyorum canım ateş fln bir tuhafım bir günde oldu anlamadım .ilk gebeliğimde de yumurtlamadan bikaç gün sonra idrar yolu enfeksiyonu olmuştum hastayım sanmış doktora gitmiştim ilaç vermişti ama hamilelikmiş aslında vücudumda değişiklik olmuştu buda bir tuhaf şimdide anlamadım ne olduğunu

Henüz 5 haftalığım bende tedirgin oluyorum çünkü akşama kadar ayakta çalışıyorum 12 saat çalışıyorum ve ağır kaldırıyorum o nedenle merak ettim ne zaman bilgi verileceğini.

Çok haklısınız maalesef farklı bir alanda devam edemem öyle Bi durum yok şuan için.

Hanımlar selam. Adetime 3-4 gün civarı var. Kaba idrar yaptım bugün merak ettim test yapacaktım pıhtılı gelmiş. Yani böyle kan kan topak topak değil ama kılcal kanama gibi hafif. Neden olabilir

Hanımlar selam. Adetime 3-4 gün civarı var. Kaba idrar yaptım bugün merak ettim test yapacaktım pıhtılı gelmiş. Yani böyle kan kan topak topak değil ama kılcal kanama gibi hafif. Neden olabilir
İdrarın mi kanlı. Yoksa vajinal kanama da mı bulasmis canım anlamadım ?

İdrarın mi kanlı. Yoksa vajinal kanama da mı bulasmis canım anlamadım ?
İdrarda çıktı canım test yapmak için kaba idrarı yaptım orda gördüm. Vajinal kanama mı bilmiyorum yani anlamadım. Birkaç gündür iç çamaşırına da bulaşan hafif bi lekelenmem vardı onla mı alakalı onu da anlamadım

Canım idrarindan kaynaklı değil diye düşünüyorum. Vajinadan karisan birşey bence. Bu lekelenmen yerlesme kanamasına benziyo aynı. Bol su alip dinlen adet gününe kadar. Takip et bakalım. Test yapmadiysan acele etme . Bat gününde kan ver inşallah

Yaptım bugün ama erken gebelik değildi normal kaset testti. Yerleşme kanaması 1-2 gün sürer diyorlar bende günde 1 kere de olsa yumurtlamadan beri devam ediyor, yerleşemedi bi türlü yerine kiste mi çevirdi bilemedim hafif karın ağrım var adet olacakmış gibi, sırt/bel kısmımda ağrı var göğüslerim dolgun gibi başka da bi şeyim yok bakalım gecikirsem test vereyim bari pek umudum yok ama olsun

Yumurtlama gününden bu yana mi lekelenmen

Yumurtlama gününden bu yana mi lekelenmen
Evet ilk başta çatlama kanamasıdır dedim olabiliyormuş öyle ama devam etti. Günde 1 kere sildikçe hafif pembe gelen bi şey. Kist olsa ağrı olur diyorum ağrı da yoktu bugün ufak ufak bir geldi. Olmadı pazartesi bi doktora gidip baktırayım mı acaba

Bence de git canım baska şeyler çıkmasın . Dikkat et kendine

Kızlar merhaba. Beta hcg artışım iyi mi.
7 aralık 34.6
9 aralık 85.3
Adetime 1 gün var.
Cooookkk iyi canım. Maşallah barekallah bir dahakini 4 gün sonra ver canım. 4 katinkadar artmissa sıkıntı olmaz. Muhtemelen 4 gün sonraya 500 600 arası bir değerin çıkar inşallah

Cooookkk iyi canım. Maşallah barekallah bir dahakini 4 gün sonra ver canım. 4 katinkadar artmissa sıkıntı olmaz. Muhtemelen 4 gün sonraya 500 600 arası bir değerin çıkar inşallah
Yaaa. Çok sağol canımm. İnşallah böyle sağlıkla artar ya. Bide ben dünden beri çok fena adet sancısı çekiyorum. Öyle böyle değil. Araştırdım yerleşme ağrısı diye geçiyor ama. Benim çok şiddetli olunca dün gece 3 e kadar kıvrandım. Kalktım topik açtım hatta. Bu sabahta dünün iki katıydı. Bilmiyorum nie böyle oluyor. Bak şimdi sancı geliyor. Birkaç dakka sürüyor en şiddeetinden. Sonra tamamen geçiyor. Normal mi senin bi fikrin var mı acaba

Canım benim de var ağrılarım kasıkta. Akşama doğru daha belirgin oluyor. Bacağıma vuruyor hatta ağrısı. Adet kanaması gibi kanaman olmazsa pihtili gelmezse parçalı kanama gelmezse korkma. En az 4 litre su iç. Temizliğine dikkat et. Uzun yürüyüş yapma. Ağır kaldırma. İlişkiden bir müddet uzak dur. Ayaklarını yukarı kaldir uzan . Sürekli de kan vermeye gitme insanı strese sokuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…