🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
evet canım denk getirmişin tutmuş maşallah kızımız tutunmuş inşallah gönlüne göre olur
Ayyyy inşallah kizzz dua edin rabbim sağlıklı sıhhatli afiyetlo doğmasını nasip etsin cuma.gunu hürmetine ismin ney bu arada nerden yaziyosun sen

geçen ay adetim 4 gün gecikmişti agrım olduğu günü işaretlemişim ogün yumurtlamaymış demek ki dün agrım vardı yumurtlama dün oldu benim demek tuttumu bilmiyorum yaa

Kasıklarım agriyo bacağıma vuruyo kalçama doğru ağrı akşama doğru olunca ya . Bu gebeliğim de ilk böyle birşey yaşıyorum. Neden acaba
Gün içinde yoruluyormusun acaba ondan olabilir mi kötü düşünmeyelim her gebelik farklı olur diyolar canım bu farklı ozaman

Kasıklarım agriyo bacağıma vuruyo kalçama doğru ağrı akşama doğru olunca ya . Bu gebeliğim de ilk böyle birşey yaşıyorum. Neden acaba
Canım her gebelik bir olmaz ilk gebeligimde müthiş bir kasık ağrısı batması 9 ay yaşadım kimyasal gebelik geçirmiştim birde onda da hiç bir şey hissetmedim ogrendigimle düştüğü bir oldu

Canım her gebelik bir olmaz ilk gebeligimde müthiş bir kasık ağrısı batması 9 ay yaşadım kimyasal gebelik geçirmiştim birde onda da hiç bir şey hissetmedim ogrendigimle düştüğü bir oldu
Kız bebek belirtileri böyle rahim batması sancısı çok oluyor diyorlar

Kızlar evde 2 tane test yapmıştım ikisinde de silik çizgi gördüm dayanamadım kan verdim perşembe günü 35 çıktı hcg 2 gün sonra cumartesi tekrar kan vermeye giderim dye düşünüyordum şimdi uyanınca da tekrar bir idrar testi yapayım varsa çizgiler koyulaşmış olmalı dye düşünerek ama bi baktım şimdiye kadar yaptığım testler arasında en belirgin olmayan hatta yok bilw diyebileceğimiz bir gölge var. (Bu arada yaptığım bütün testlerin markaları birbirinden farklı son yaptığım bebetime diye bir marka )Çok üzgünüm kan vermekten çok korkuyorum şimdi. Ne düşünmeliyim sizce lütfen yumuşatmadan neyse onu söyleyebilirsiniz herşeye hazırlıklı olmak istiyorum. Bugün reglimin geciken 5. Günü olacak

Canım telaş yapma test farklı olunca algılama durumu da değişiyor. Kan ver muhakkak için rahat etsin. Öyle ya da böyle...ben de çok acılar çektim seni çok iyi anlıyorum ama ihmal etmemek lazım. Ben ihmalkarlik kurbanı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…