- 9 Mart 2022
- 8.274
- 1
- 6.291
- 128
- Konu Sahibi haticemm42
-
Daha hiçbir şey göremez canım 1500-2000 civarı kese görünüyordu anca bebek 4000-5000lerde görünüyorCanım şimdi gitsem bile doktor görür mü bileyler. Çünkü daha çok erken. Bugünki değerim 85.1 di. Sence biraz daha artınca mı gideyim. Yoksa pzrtesi gideyim mi
İnşallah canım Biz çakşır otuna başladık. Tavsiyen varsa bilgilerini benimle paylaşır mısın? Senin de eşinde sperm sorunu varmıydı gerçi benim eşim azospermCanım. Tabiki ederim. Hamileyim ama çok erken. Beta hcg artışını takip edecem. İnşallah kalp atışınıda duyarızda sağlıkla ilerler. Rabbim sanada tez zamanda bu müjdeyi nasip etsin. İnşallah 1 aya kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin hayırlısıyla canım
Aa ben seni şimdi hatırladım. Diğer topikte konuşmuştuk değilmi. Eşinin durumunu öğrenince çok ğzülmüştün. Benim eşimde de Sperm azlığı ve hareketsizliği vardı canım. Ben eşime hergün bıkmadan keçiboynuzu kaynanıp içirdim. Akşamında bal polen karışımı 1 tatlı kaşığı yedirdim. Eşim kendi doktoru ona bi ilaç vermişti. Biraz pahalıydı ama 1000 tl civarında. Gerçi onu düzenli içemedi ilaç büyük olduğu için yutamıyorsu. Bazen parçalıyordu Bazende hiç içmiyordu aşağı fotosunu bırakayım. Sonra hergün kabak çekirdeği yedik ikimizde. Bol bol muz tükettik. Ha bu arada bende de polikistik over vardı. Söylemiştim zaten. Bende bu ay adetim biter bitmez sabah akşam soğan suyu içtin 15 gün boyunca. Emin ol beklemiyordum. Her ay tek çizgi hüsranı olunca. Bu ayda öyle olacak diyodum. Rabbim ol derse oluyor. Herşeyin vakti zamanı varmış. Halada inanamıyorum. Bazen unutuyorum hamile olduğumu. Sonra bi aklıma geliyor aynı heyecan aynı mutluluk. Rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamanda. Sakın umudunu kaybetme. Herşey Allahtanİnşallah canım Biz çakşır otuna başladık. Tavsiyen varsa bilgilerini benimle paylaşır mısın? Senin de eşinde sperm sorunu varmıydı gerçi benim eşim azosperm
Bu arada bende kendime çakşır kökü suyu aldım. Soğan kürü bitince onu 1 gün kullamdım. Diğer gün hemen pik gördüm. Ama sende yymurtlama sırunu yoksa içme. Eşine içir. Ama bunların hepsini aynı anda değil. Bir ay birini tiketsin. Diğer ay diğerine başlasınİnşallah canım Biz çakşır otuna başladık. Tavsiyen varsa bilgilerini benimle paylaşır mısın? Senin de eşinde sperm sorunu varmıydı gerçi benim eşim azosperm
Ewet işte o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Ama ağrım ve lekelerim içinde gitsem iyi olacak diye düşünüyorıö. Belki bana ilaç verirDaha hiçbir şey göremez canım 1500-2000 civarı kese görünüyordu anca bebek 4000-5000lerde görünüyor
Biz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme.Bu arada bende kendime çakşır kökü suyu aldım. Soğan kürü bitince onu 1 gün kullamdım. Diğer gün hemen pik gördüm. Ama sende yymurtlama sırunu yoksa içme. Eşine içir. Ama bunların hepsini aynı anda değil. Bir ay birini tiketsin. Diğer ay diğerine başlasın
Biz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme.Bu arada bende kendime çakşır kökü suyu aldım. Soğan kürü bitince onu 1 gün kullamdım. Diğer gün hemen pik gördüm. Ama sende yymurtlama sırunu yoksa içme. Eşine içir. Ama bunların hepsini aynı anda değil. Bir ay birini tiketsin. Diğer ay diğerine başlasın
Ha bide hamilelik belirtilerinde göğüs ucu halka varya koyu olurmuş senin de öyle mi bak o da bir belirtiymişEwet işte o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Ama ağrım ve lekelerim içinde gitsem iyi olacak diye düşünüyorıö. Belki bana ilaç verir
Baktın mı gönderdiğim ilaca. Onuda sorun doktora canım. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz eveBiz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme.
Yok canım bende şuan sadece göğüs ağrısı var. Bide göğüs ucum çıkmış. Ama koyulaşma yok dahaBiz salı günü araştırmada tekrar sonuç verevez inşallah mucize olur özlem dkktor dedi bu erken teşhis için stres yapma. Burası üniversite detaylı bakılacak. Dualarını eksik etme.ben sana du
Ha bide hamilelik belirtilerinde göğüs ucu halka varya koyu olurmuş senin de öyle mi bak o da bir belirtiymiş
Ağrın ve lekelenmelerin varsa mutlaka git tabi kiEwet işte o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Ama ağrım ve lekelerim içinde gitsem iyi olacak diye düşünüyorıö. Belki bana ilaç verir
Ben baktım gayet faydalı ama eşim ilaç kullanma taraftarı değil. İlaç alışkanlığı yok beyfendininBaktın mı gönderdiğim ilaca. Onuda sorun doktora canım. İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz eve
Benim eşimde öyle. Ama bu ilaç değil vitamin. Tabi yine doktorunuza danışın öyle canım. Valla insan bebek için herşey yapabiliyorBen baktım gayet faydalı ama eşim ilaç kullanma taraftarı değil. İlaç alışkanlığı yok beyfendinin
Kimin ilaç alışkanlığı var ki? Bebek diye diye ecza deposuna döndü kadınlar. Bence konuşursanız eşiniz de ikna olur.Benim eşimde öyle. Ama bu ilaç değil vitamin. Tabi yine doktorunuza danışın öyle canım. Valla insan bebek için herşey yapabiliyor
Kürtajdan sonra ara kanamalar lekelenmeler yaşanabiliyor. Adet konusunu bilemiyorum, ben düşük yaptım iki hafta kanamam oldu normal döngüme göre de adet oldum. Siz de takipte kalın adet mi ara kanama mı anlarsınız benceHanımlar bir hafta önce bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj olmuştum. Lekelenme oldu bir iki gün geçti. Bugün biraz sancı ile normal adet gibi başladı. Adet döngüsü mu acaba? Yaşayan var mı?
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönersinGünaydın kızlar. Ben bugün doktora gidicem ilk defa. 5+2 deyim.
güzel haberler al getir bize :)Günaydın kızlar. Ben bugün doktora gidicem ilk defa. 5+2 deyim.
Pkolulara bazı doktorlar öneriyor diye duymuştum. Hiç kullanmadım. Belki bilen arkadaşlar yardımcı olur.Kızlar inofolik diye bir ilaç varmış onunla hamile kalan çokmuş duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?