- 23 Ocak 2020
- 293
- 246
- 53
- Konu Sahibi haticemm42
-
İçinde inositol ve folik asit var. Folik asit zaten kullanıyor olmamız gerek.Kızlar inofolik diye bir ilaç varmış onunla hamile kalan çokmuş duydunuz mu?
Bence verdiği tarihten sonra gidin. Garanti olur.Kızlar birşey soracağım size. 9 Aralık tarihinde kese göründü, bebiş 5 haftalıkmış. Doktorum 18 Aralık'ta gel tekrar kalp atışı için dedi fakat pazartesi gününe denk geliyor ve iş yerinden izin alamadım. Bu cumartesi günü gitsem kontrole çok erken mi olur sizce, doktorun söylediği tarihten 2 gün önce gitmiş oluyorum aslında ama emin olamadım
Benimde aklıma o şekilde geldi, teşekkür ederimBence verdiği tarihten sonra gidin. Garanti olur.
Merhaba Osman hoca da tedavi görüyorum şuan çok çok iyi bir doktorkızlarr selamunaleyküm benim bu ayda olumsuz oldu.. yarın adet olacağım muhtemelen 3.gün başka bi doktora gıtmeye karar verdım osman develioğlu.. inşallah sonuçlar güzel olur..
Kiiiizzz nasıl aciliyo ki. Ayyy bilmiyorum. Bu grubu sen yönet istersen
AAA sende bursada mısın canım bende yenı başlayacağım dün aradım randevu için adet olunca ara dedı bu akşam tekrar arayacağım. Kendi mi veriyor ilk randevuları? biraz ters bi doktor dıyorlar öyle miMerhaba Osman hoca da tedavi görüyorum şuan çok çok iyi bir doktor
Muayeneleri kendi ayarlıyor. Akşam 20.00 dan sonra ulaşabilirsiniz biraz soğuk gibi duruyor ama en ihtiyacınız olan şeye( doktorluğuna) diyecek yok.AAA sende bursada mısın canım bende yenı başlayacağım dün aradım randevu için adet olunca ara dedı bu akşam tekrar arayacağım. Kendi mi veriyor ilk randevuları? biraz ters bi doktor dıyorlar öyle mi
aradım aldım randevu canım. evet soğuk gıbı ama randevu verırken gayet normal konuştu. Yüzyüzede tersleyeceğini vs sanmıyorum. önemli olan işini iyi yapması zatenMuayeneleri kendi ayarlıyor. Akşam 20.00 dan sonra ulaşabilirsiniz biraz soğuk gibi duruyor ama en ihtiyacınız olan şeye( doktorluğuna) diyecek yok.
Folikasit mi canım. Folik asit gebelikten 3 ay önce baslanilir gebelikte de ilk 3 ay kullanılır.Kızlar inofolik kullanan var mı? Ben aldım ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum internetten de Bi bilgi alamadım? Adeti mi beklemem lazım yumurtluyor gibiyim şimdi başlasam olur mu?
Folik asit değil de canım yumurta buyutucu gıda takviyesiFolikasit mi canım. Folik asit gebelikten 3 ay önce baslanilir gebelikte de ilk 3 ay kullanılır.
mmmm bilmiyorum canım. Bu konu hakkında bilgim yok inan ki.Folik asit değil de canım yumurta buyutucu gıda takviyesi
Bana doktorum regl olduktan sonra kullandırdı günde 2 kereKızlar inofolik kullanan var mı? Ben aldım ama ne zaman başlayacağım bilmiyorum internetten de Bi bilgi alamadım? Adeti mi beklemem lazım yumurtluyor gibiyim şimdi başlasam olur mu?
Canım benim şöyle olmuştu. Ben regl bitince klomene başlattı doktorum. Sonra yumurtalık gelişmiş mi diye beni çağırdı. Vajinal muayene etti ve yumurtalık gelişmemiş dedi ben bu duruma cok üzüldüm eve varana kadar ağladım. Gelişmesi için günde 2 kere inofolic kullan 1 hafta sonra gel dedi. Tekrar baktı gelişmiş mi diye. Yumurtan çatlamış bile dedi. (Ben bu süreçte çok havuç yedim etkisi var mı bilmiyorum) Yani 1 hafta önce ağlaya ağlaya gitmiştim hiç ümidim yoktu. Çatlamasını duyunca çok şaşırdım. Sonra regle 5 gün kala evde test yaparak öğrendim hamile olduğumu. diğer aylardan farklı olarak inofolic kullandım inşallah siz de faydasını görürsünüzFolik asit değil de canım yumurta buyutucu gıda takviyesi
Ayyyy canım benimmmmm. O kadar sevindim ki. Rabbim kucağına alıp öpüp koklamayi da nasip etsinMerhaba
Öncelikle topik hayırlı olsun.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
45 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3 tane olumsuz tüp bebek denemem oldu.7 Aralıkta 2 adet taze embriyo transferi oldum.Test günüm ayın 12'si fakat dün dayanamayıp test yaptım.Ama şuan sevinemiyorum bile bildiniz kal geldi.O kadar ümitsizdim ki bu da tutmazsa artık çocuk defterini kapatacaktim.Sanirim kese veya kalp atışını duyana kadarda emin olamıycam
Tesekkurler canimAyyyy canım benimmmmm. O kadar sevindim ki. Rabbim kucağına alıp öpüp koklamayi da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?