🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Canim telaş edip canını sikma. Testler yaniltiyo. Markaları yaniltiyo. Sen kann ver güzelce. Benim de kirmizi kan gelmesi olmuştu ilk öğrendikten sonra aha dedim adet oluyorum tutmamış. Ama bir sıkıntı yoktu kan verdiğimde. Sen boşver testleri.

Verdim bakalım sonucu bekliyorum telaşlanmamak da insanın elinde değil. Benimde dün ara ara peçeteye pembe ve kahverengi bişeyler geldi ama çok az bende yerleşmeye yordum kötü bişey düşünmedim. Herşey şu anda kan sonucuna bağlı sanırım

Senin zaten tammyerlesme haftan. Bu lekelenme bir hafta da devam edebilir. Hemen böyle stres yapma. Stres üzüntü çok etkiliyo

İnşallah sağlıklı bı gebeliktir canım bize de haber ver

Merhaba öncelikle gebelere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Gebelik olmayanlar içinde inşallah sağlıkla sizlere de nasip etsin Allahım. Benim çalışan gebelere bir sorum olucak gebeliğinizi öğrendikten ne kadar sonra iş yerinize bilgi vermiştiniz acaba?

Olmadı 20 çıktı
Kimyasal gebelik sonrasi tekrar hamile kalinma ihtimali yuksek. Moral motivasyon cok onemli. Adettrn sonra vitamin takviyelerini al esin de keciboynuzu falan denemeye devam. Bak brnm kurtajdan sonra ilk yumurtlama ama heyecanliyim olabilir. Ihtimal her zaman var cok sukur. Kiminin ihtimali bile yok

Cok güzel soylemissiniz. Gerçekten. Bu konuda umutsuzluğa kapılmadan. Gerekli takviyeleri de kullanarak . Çalışmalara devam inşallah

Kürtajdan ne kadar süre sonra yumurtladiniz?

Hemen bilgi vermiştim. Herkese yayıldı ve maalesef sanki dünyada ilk hamile kalan ben gibi konuşulmaya başlandı ve 2 ay sonra bebeğimi kaybettim. Eğer özel zorunlu bir durum yoksa hickimseye söylemeyin. Beni de çok uyarmislardi ama ben kulak asmayı uçan kuşa bile haber vermiştim mutluluğumu

Aynen katılıyorum bu dediğinize. Bende 3 aya kadar eşime diyorum sadece canım.

Çalıştığım iş nedeni ile sürekli ağır kumaş toplarını kaldırmak durumunda olduğum için ve bunu tek başıma yaptığım için söylemek istiyorum açıkçası yoksa bana kimsenin yardımcı olacağı yok bu durumda nasıl yapmalıyım bilmiyorum

Canım hamileliğini zor elde ettiysen hiç riske atma. İlk bir kaç hafta rapor al bence bebek tutunsun . Kaç haftaliksin. İş çalışma usulüne göre 32. Hafta da isnyerine bildirip izne ayriliyorsub. Ben senin yerinde olsam rapor alırım. Öyle ağır işler yapmam . Ağır yük kaldirmak direk rahmi etkiliuo.

O zaman kesinlikle söylemeniz lazım hatta izin rapor falan alın ilk haftalar çok önemli. Şunu unutmayın hicbirsey ve hickimse yavrunuzdan daha önemli değil. Mümkünse iş yerinizde çalışma alaninizi da değiştirin ağır kaldırmak çok tehlikeli

Kızlar ben hasta gibiyim dün gece midem bulanıyor kuscakmış gibi eşimi kaldırdım kötüyüm diye soda fln verdi bana ishal karnım agrıyor çok değişik yumurtlamadan sonra böyle olan oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…