• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Kızlar merhaba. Beta hcg artışım iyi mi.
7 aralık 34.6
9 aralık 85.3
Adetime 1 gün var.
Canım bir de folbiotic al kullan. İçeriği temiz vajinal florayi besleyen bakteriler de var. Enfeksiyon riskine karşı filan. Her gün düzenli kullanmaya gayret et. Hastane de B12 ve d vitaminine , magnezyuma baktır. Bunlar gebelikte önemli 🥰

Canım benim de var ağrılarım kasıkta. Akşama doğru daha belirgin oluyor. Bacağıma vuruyor hatta ağrısı. Adet kanaması gibi kanaman olmazsa pihtili gelmezse parçalı kanama gelmezse korkma. En az 4 litre su iç. Temizliğine dikkat et. Uzun yürüyüş yapma. Ağır kaldırma. İlişkiden bir müddet uzak dur. Ayaklarını yukarı kaldir uzan . Sürekli de kan vermeye gitme insanı strese sokuyor. 🥰🌺
Ayy. Nasıl rahatlatıyorsun beni. Gerçekten iyiki varsın. Allah bin kere razı olsun herşey gönlünce olsun. 🤲🏻🥰😘 söylediklerini yapacam. Ama kan verme konusunda dayanabilir miyim bilmiyorum😅. Kendime doktor belirlemem lazım. Sence devlete mi gideyim özele mi🤍

Canım bir de folbiotic al kullan. İçeriği temiz vajinal florayi besleyen bakteriler de var. Enfeksiyon riskine karşı filan. Her gün düzenli kullanmaya gayret et. Hastane de B12 ve d vitaminine , magnezyuma baktır. Bunlar gebelikte önemli 🥰
Şuan folik asit kullanıyorum içerisinde omega 3, b12 ve bisürü vitamin var. Bak atayım ekleyeyim fotosunu

Eklentiler

• IMG_5937.jpeg
    IMG_5937.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_5938.jpeg
    IMG_5938.jpeg
    93,3 KB · Görüntüleme: 26
Ayy. Nasıl rahatlatıyorsun beni. Gerçekten iyiki varsın. Allah bin kere razı olsun herşey gönlünce olsun. 🤲🏻🥰😘 söylediklerini yapacam. Ama kan verme konusunda dayanabilir miyim bilmiyorum😅. Kendime doktor belirlemem lazım. Sence devlete mi gideyim özele mi🤍
Senden de Allah razı olsun canım. Sürekli gitme kan vermeye diye niye dedim biliyon mu. Normalde gününe göre güzel cikiyo kan tahlili orda ki densizin biri diyo betan daha düşük belli düşük olur belki kimyasal olur falan filan . İnsanın moralinizi bozuyo. Olumlu bir laf cikmiyo doktorların ağzından. Canı veren Allah sonuçta nerden biliyonuz. Doktor konusunda da imkanın varsa özele git. Kaç yaşındasın nerde oturuyon şehir olarak. 🥰

Şuan folik asit kullanıyorum içerisinde omega 3, b12 ve bisürü vitamin var. Bak atayım ekleyeyim fotosunu
Bu da güzelmiş. Canım. Doktor mu önerdi. Her folikasitin içeriği temiz olmuyor. Mesela karaciğere çok yüklenme oluyormuş. Enzimleri etkiliyor. O da sıkıntı o yüzden söylemiştim. Sen kendin karar ver inşallah . 🥰

Senden de Allah razı olsun canım. Sürekli gitme kan vermeye diye niye dedim biliyon mu. Normalde gününe göre güzel cikiyo kan tahlili orda ki densizin biri diyo betan daha düşük belli düşük olur belki kimyasal olur falan filan . İnsanın moralinizi bozuyo. Olumlu bir laf cikmiyo doktorların ağzından. Canı veren Allah sonuçta nerden biliyonuz. Doktor konusunda da imkanın varsa özele git. Kaç yaşındasın nerde oturuyon şehir olarak. 🥰
Ewet. İki sonucumuda eşim gitti aldı. İlkini sağlık ocağında vermiştim. Bugünkini acilde. İkiside değer düşük diyor. Bende eşimi motive etmeye çalışıyor. Değer düşük olması normal çonkü çok erken öğrendik. Önemli olan düzenli artması diyoeum. 27 yaşındayım canım. Siirtte oturuyorum🥰 burda zaten öyle çok seçenek yok. 2 tane özel hastane var😅

Bu da güzelmiş. Canım. Doktor mu önerdi. Her folikasitin içeriği temiz olmuyor. Mesela karaciğere çok yüklenme oluyormuş. Enzimleri etkiliyor. O da sıkıntı o yüzden söylemiştim. Sen kendin karar ver inşallah . 🥰
Doktora soracam yine cabım. Bakalım ne dicek. Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum. Sence perşembe günü betam kaç olur. Kese için yine erken mi. Bugün 85.3 çıktı. Ona göre hesaplayabiliyor musun tahmini🤭

Doktora soracam yine cabım. Bakalım ne dicek. Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum. Sence perşembe günü betam kaç olur. Kese için yine erken mi. Bugün 85.3 çıktı. Ona göre hesaplayabiliyor musun tahmini🤭
Yoook canım daha erken. Çarşamba günü yine kan ver sen. Daha 500 700 arası çıkar diye dunuyorum. Kesenin gözükmesi için değerinin 2000 kadara yükselmesi gerekiyor. Acele etme 10 gün kadar bekle inşallah . Özele git özelde iyi bir doktor varsa. Ne sorarsan cevapliyorlar en azından. Acil bir durumun olsa telefondan sorunu sorarsın filan. Devlette bu konfor olmuyor 🙄

Yoook canım daha erken. Çarşamba günü yine kan ver sen. Daha 500 700 arası çıkar diye dunuyorum. Kesenin gözükmesi için değerinin 2000 kadara yükselmesi gerekiyor. Acele etme 10 gün kadar bekle inşallah . Özele git özelde iyi bir doktor varsa. Ne sorarsan cevapliyorlar en azından. Acil bir durumun olsa telefondan sorunu sorarsın filan. Devlette bu konfor olmuyor 🙄
Aynen bende öyle düşünüyorum. Tamam canım. Çok tşk ederim. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız🤲🏻🌸

Bunu biliyorum ablam kullanmıştı bende kendi doktoruma sormuştum iyi demişti güzel bence devam et buna ama ben başka kullanmıştım bulursam atarım buraya

Kızlar benim kullandığım buydu çokta memnun kaldım heryerde olmuyor bazen ama çok güzel bütün herşey var

Eklentiler

• IMG_5701.jpeg
    IMG_5701.jpeg
    236,7 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı olsun özlem

Bunu biliyorum ablam kullanmıştı bende kendi doktoruma sormuştum iyi demişti güzel bence devam et buna ama ben başka kullanmıştım bulursam atarım buraya
Ben bunu daha kaç ay önce almıştım. Hatta gebelik olmayınca artık pes etmiştim folik asiti bile bırakmıştım. 4 gündür gebeliğimi öğrenince tine başladım. Daha doktoruma sormadım tabi muayeneue falan hiç gitmedim. Yine soracam. Sağol canım benim🌹

Çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Keseyi hatta kalp atışını duysam daha rahatlıcam da. Bakalım rabbim ne eylicek 🌹
Darısı benim başıma o zaman. İnşallah kalp atışını da müjdelersin🤲🏻Hamileysen ki inşallah hamilesindir. Bak beni dualarına kat heee hamilelerin duası kabul olur canım. 😁

Darısı benim başıma o zaman. İnşallah kalp atışını da müjdelersin🤲🏻Hamileysen ki inşallah hamilesindir. Bak beni dualarına kat heee hamilelerin duası kabul olur canım. 😁
Canım. Tabiki ederim. Hamileyim ama çok erken. Beta hcg artışını takip edecem. İnşallah kalp atışınıda duyarızda sağlıkla ilerler. Rabbim sanada tez zamanda bu müjdeyi nasip etsin. İnşallah 1 aya kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin hayırlısıyla canım🤲🏻🥹🌹

Back