- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
-
Canım bir de folbiotic al kullan. İçeriği temiz vajinal florayi besleyen bakteriler de var. Enfeksiyon riskine karşı filan. Her gün düzenli kullanmaya gayret et. Hastane de B12 ve d vitaminine , magnezyuma baktır. Bunlar gebelikte önemliKızlar merhaba. Beta hcg artışım iyi mi.
7 aralık 34.6
9 aralık 85.3
Adetime 1 gün var.
Ayy. Nasıl rahatlatıyorsun beni. Gerçekten iyiki varsın. Allah bin kere razı olsun herşey gönlünce olsun.Canım benim de var ağrılarım kasıkta. Akşama doğru daha belirgin oluyor. Bacağıma vuruyor hatta ağrısı. Adet kanaması gibi kanaman olmazsa pihtili gelmezse parçalı kanama gelmezse korkma. En az 4 litre su iç. Temizliğine dikkat et. Uzun yürüyüş yapma. Ağır kaldırma. İlişkiden bir müddet uzak dur. Ayaklarını yukarı kaldir uzan . Sürekli de kan vermeye gitme insanı strese sokuyor.
Şuan folik asit kullanıyorum içerisinde omega 3, b12 ve bisürü vitamin var. Bak atayım ekleyeyim fotosunuCanım bir de folbiotic al kullan. İçeriği temiz vajinal florayi besleyen bakteriler de var. Enfeksiyon riskine karşı filan. Her gün düzenli kullanmaya gayret et. Hastane de B12 ve d vitaminine , magnezyuma baktır. Bunlar gebelikte önemli
Senden de Allah razı olsun canım. Sürekli gitme kan vermeye diye niye dedim biliyon mu. Normalde gününe göre güzel cikiyo kan tahlili orda ki densizin biri diyo betan daha düşük belli düşük olur belki kimyasal olur falan filan . İnsanın moralinizi bozuyo. Olumlu bir laf cikmiyo doktorların ağzından. Canı veren Allah sonuçta nerden biliyonuz. Doktor konusunda da imkanın varsa özele git. Kaç yaşındasın nerde oturuyon şehir olarak.Ayy. Nasıl rahatlatıyorsun beni. Gerçekten iyiki varsın. Allah bin kere razı olsun herşey gönlünce olsun.söylediklerini yapacam. Ama kan verme konusunda dayanabilir miyim bilmiyorum . Kendime doktor belirlemem lazım. Sence devlete mi gideyim özele mi
Bu da güzelmiş. Canım. Doktor mu önerdi. Her folikasitin içeriği temiz olmuyor. Mesela karaciğere çok yüklenme oluyormuş. Enzimleri etkiliyor. O da sıkıntı o yüzden söylemiştim. Sen kendin karar ver inşallah .Şuan folik asit kullanıyorum içerisinde omega 3, b12 ve bisürü vitamin var. Bak atayım ekleyeyim fotosunu
Ewet. İki sonucumuda eşim gitti aldı. İlkini sağlık ocağında vermiştim. Bugünkini acilde. İkiside değer düşük diyor. Bende eşimi motive etmeye çalışıyor. Değer düşük olması normal çonkü çok erken öğrendik. Önemli olan düzenli artması diyoeum. 27 yaşındayım canım. Siirtte oturuyorumSenden de Allah razı olsun canım. Sürekli gitme kan vermeye diye niye dedim biliyon mu. Normalde gününe göre güzel cikiyo kan tahlili orda ki densizin biri diyo betan daha düşük belli düşük olur belki kimyasal olur falan filan . İnsanın moralinizi bozuyo. Olumlu bir laf cikmiyo doktorların ağzından. Canı veren Allah sonuçta nerden biliyonuz. Doktor konusunda da imkanın varsa özele git. Kaç yaşındasın nerde oturuyon şehir olarak.
Doktora soracam yine cabım. Bakalım ne dicek. Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum. Sence perşembe günü betam kaç olur. Kese için yine erken mi. Bugün 85.3 çıktı. Ona göre hesaplayabiliyor musun tahminiBu da güzelmiş. Canım. Doktor mu önerdi. Her folikasitin içeriği temiz olmuyor. Mesela karaciğere çok yüklenme oluyormuş. Enzimleri etkiliyor. O da sıkıntı o yüzden söylemiştim. Sen kendin karar ver inşallah .
Yoook canım daha erken. Çarşamba günü yine kan ver sen. Daha 500 700 arası çıkar diye dunuyorum. Kesenin gözükmesi için değerinin 2000 kadara yükselmesi gerekiyor. Acele etme 10 gün kadar bekle inşallah . Özele git özelde iyi bir doktor varsa. Ne sorarsan cevapliyorlar en azından. Acil bir durumun olsa telefondan sorunu sorarsın filan. Devlette bu konfor olmuyorDoktora soracam yine cabım. Bakalım ne dicek. Perşembe günü gitmeyi düşünüyorum. Sence perşembe günü betam kaç olur. Kese için yine erken mi. Bugün 85.3 çıktı. Ona göre hesaplayabiliyor musun tahmini
Aynen bende öyle düşünüyorum. Tamam canım. Çok tşk ederim. İnşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızYoook canım daha erken. Çarşamba günü yine kan ver sen. Daha 500 700 arası çıkar diye dunuyorum. Kesenin gözükmesi için değerinin 2000 kadara yükselmesi gerekiyor. Acele etme 10 gün kadar bekle inşallah . Özele git özelde iyi bir doktor varsa. Ne sorarsan cevapliyorlar en azından. Acil bir durumun olsa telefondan sorunu sorarsın filan. Devlette bu konfor olmuyor
Bunu biliyorum ablam kullanmıştı bende kendi doktoruma sormuştum iyi demişti güzel bence devam et buna ama ben başka kullanmıştım bulursam atarım burayaŞuan folik asit kullanıyorum içerisinde omega 3, b12 ve bisürü vitamin var. Bak atayım ekleyeyim fotosunu
Hayırlı olsun özlemAyy. Nasıl rahatlatıyorsun beni. Gerçekten iyiki varsın. Allah bin kere razı olsun herşey gönlünce olsun.söylediklerini yapacam. Ama kan verme konusunda dayanabilir miyim bilmiyorum . Kendime doktor belirlemem lazım. Sence devlete mi gideyim özele mi
Ben bunu daha kaç ay önce almıştım. Hatta gebelik olmayınca artık pes etmiştim folik asiti bile bırakmıştım. 4 gündür gebeliğimi öğrenince tine başladım. Daha doktoruma sormadım tabi muayeneue falan hiç gitmedim. Yine soracam. Sağol canım benimBunu biliyorum ablam kullanmıştı bende kendi doktoruma sormuştum iyi demişti güzel bence devam et buna ama ben başka kullanmıştım bulursam atarım buraya
Çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Keseyi hatta kalp atışını duysam daha rahatlıcam da. Bakalım rabbim ne eylicekHayırlı olsun özlem
Bir an önce kontrolüne git sakın erteleme Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin,Çok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Keseyi hatta kalp atışını duysam daha rahatlıcam da. Bakalım rabbim ne eylicek
Hayırlı olsunÇok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Keseyi hatta kalp atışını duysam daha rahatlıcam da. Bakalım rabbim ne eylicek
Darısı benim başıma o zaman. İnşallah kalp atışını da müjdelersinÇok tşk ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Keseyi hatta kalp atışını duysam daha rahatlıcam da. Bakalım rabbim ne eylicek
Canım şimdi gitsem bile doktor görür mü bileyler. Çünkü daha çok erken. Bugünki değerim 85.1 di. Sence biraz daha artınca mı gideyim. Yoksa pzrtesi gideyim miBir an önce kontrolüne git sakın erteleme Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin,
Çok tşk ederim. İsteyen herkes anneliği tatsın inşallahHayırlı olsun
Canım. Tabiki ederim. Hamileyim ama çok erken. Beta hcg artışını takip edecem. İnşallah kalp atışınıda duyarızda sağlıkla ilerler. Rabbim sanada tez zamanda bu müjdeyi nasip etsin. İnşallah 1 aya kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin hayırlısıyla canımDarısı benim başıma o zaman. İnşallah kalp atışını da müjdelersinHamileysen ki inşallah hamilesindir. Bak beni dualarına kat heee hamilelerin duası kabul olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?