- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 158
- 29
- Konu Sahibi haticemm42
-
Bende pko olduğu için kilo vermek de zor maalesef.Benim de 160 boyum. Valla ne yapsam gitmedi kilom. Ben de 10 kilo ile tamamlamam lazımhiç zannetmiyorum insanın son aylar iştahı açılıyor da acikiyo ,
Canlar sağolsun. Saglikliysaniz sorun yok bence. Durumunuz el verirse gebelik diyeti yaparsiniz bir diyetosyenle.Bende pko olduğu için kilo vermek de zor maalesef.
Bakalım.Canlar sağolsun. Saglikliysaniz sorun yok bence. Durumunuz el verirse gebelik diyeti yaparsiniz bir diyetosyenle.
İnşallah gerek kalmaz yaza gebe olursun2 senedir evliyiz ilk defa yapacağız inşallah ama şu an düşünmüyoruz eşimin işinden dolayı yaza düşünüyoruz insallah
Evet acile gidip gebelik testi yapmak istiyorum diyorum. Doktora yönlendiriyor, doktor da kan alma kısmına gönderiyor.Kızlar acilde nasıl hamilelik testi yapıyorlar. Direk gidip hamilelikten şüpheleniyorum vs mi diyorsunuz
ahh o heyecanlar doğduktan sonrada hiç bitmiyor merak etme çocugun olduğu sürece hep bir heyecan hayatında olacak canım hazırlıklı ol sağlıkla gelsin inşallahgerçekten öyle şu anda bile zaman geçmiyor sanki yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum bu heyecan hiç bitmeyecek dedi değer yükselecek keseyi görmeyi bekleyeceksin keseyi göreceksin kalp atışını bekleyeceksin onu da duyacaksın bu sefer ikili testi osu busu başlayacak alıştır kendini dedi o kadar hak verdim ki
ben acile gittiğimde gebelik testi yaptırıcam birazda ağrım var fln dedim ama yapmadılar başka hastaneye yönlerdirmişti bizde kadın doğum yok agrım var diyorsun ondan kadın doğum olan yere git demişlerdi cnaım bana bakmadılar o yüzdenKızlar acilde nasıl hamilelik testi yapıyorlar. Direk gidip hamilelikten şüpheleniyorum vs mi diyorsunuz
senin nasıldı canım kilon kaç kilo almıştın dikkat etsende bünye bence ya çok takma nasıl olsa sonra veriliyorKeşke biraz daha az kiloda hamile kalsaymisim diyorum. Ya da bundan sonrası için artık az kilo alırım umarım hahah
Sopranoooo çok geçmiş olsun. Ben 21 eylülde 4 aylık bebeğimi kaybettim. Doktor 3 ay gebe kalma rahmin toparlansın dedi.. Senin doktorunun yaklaşımı nasıldı bu konuda? Bu ay inşallah güzel haberlerini paylaşırsın.. Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin hepimize inşallah..Bu arada ben de bu ayı değerlendirip Ocak ayında inşallah hayırlı haberlerle gelirim diye umut ediyorum. Rabbım hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin
Doğumdan önce vücudum zor kilo aliyordu geri veriyordum hemen alsamda. Dogumlardan sonra emzirme dönemi derken 2 kilo 3 kilo kala kala 66 kiloya geldiksenin nasıldı canım kilon kaç kilo almıştın dikkat etsende bünye bence ya çok takma nasıl olsa sonra veriliyor
Kiiiizzz ikna ettin mi kocayıkızlar dün yumurtlama agrım vardı kasıkta şimdi agrım olunca çatlamış mı oluyor yoksa 24 saattemi çatlıcak kafam karıştı valla dün ilişki oldu bugünde olmalı mı
Test yaptım pozitif çıktı de. Hafifte bir lekelenmem oldu deyin bir baktır canim. Kadın doğum polikliniği olan bir hastane olsun amaKızlar acilde nasıl hamilelik testi yapıyorlar. Direk gidip hamilelikten şüpheleniyorum vs mi diyorsunuz
evet canım sporsun olmuyor bende yazın diyet yaptım 55 indim şimdi yiynce yine 57 olmuşum .iyi çokta almamışsın bunda da aynı şekildekalırsan sıkıntı olmaz çokta değil kilonDoğumdan önce vücudum zor kilo aliyordu geri veriyordum hemen alsamda. Dogumlardan sonra emzirme dönemi derken 2 kilo 3 kilo kala kala 66 kiloya geldikyazin diyetisyene gittim baya da iyi bir diyetisyendi. 2 ay kadar devam ettim 64 e kadar düştüm gayretime rağmen. Sporsuz olmuyor yani tek başına hamileliklerim de de 10 ile 14 arası kilo alıyorum
Hedefim 60 filandi dusemedim valla. Biraz bünyem de kiloya meyilli. Öyle çok yiyen biri de değilim. İki öğün beslenirim.evet canım sporsun olmuyor bende yazın diyet yaptım 55 indim şimdi yiynce yine 57 olmuşum .iyi çokta almamışsın bunda da aynı şekildekalırsan sıkıntı olmaz çokta değil kilon
ettim ettimmKiiiizzz ikna ettin mi kocayıcanım ben akintima göre yaptım . Dur bak takvimi atayım size
benim dün agrım ve akıntım vardı. akıntı olunca çatlamışmı oluyorKiiiizzz ikna ettin mi kocayıcanım ben akintima göre yaptım . Dur bak takvimi atayım size
Benimde böyle gözüküyor takvimettim ettimmsenin 18 i mi yumurtlama olmuş canım
Benimde böyle gözüküyor takvim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?