- Konu Sahibi haticemm42
-
Açı tecrübeler yaşamış biri olarak söylüyorum ilk haftalarda kontrolleri aksatmayin. Doktor keseyi gördügumuz gün 3 hafta sonra gel hersey yolunda görünüyor demişti ama 3 hafta sonra gittiğimde maalesef kesesi kaydığı için kalp atışının durduğunu gördük. Belki 1 hafta sonra tekrar gitsem onlenebilir bir problemin önüne gecebilecektik bilmiyorum... Allahim takdiri muhakkak ama insan kederden siyrilamiyor maalesefBen 3 gün sonunda akşam vermiştim 240 cikmisiti . 2 gün sonra 600 olmuştu canım. Doktor kanaman olmazsa bir sıkıntın olmazsa gelme aynı sonun da gel demişti. Sizinde öyle olur inşallah
Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Sana da inşallahAçı tecrübeler yaşamış biri olarak söylüyorum ilk haftalarda kontrolleri aksatmayin. Doktor keseyi gördügumuz gün 3 hafta sonra gel hersey yolunda görünüyor demişti ama 3 hafta sonra gittiğimde maalesef kesesi kaydığı için kalp atışının durduğunu gördük. Belki 1 hafta sonra tekrar gitsem onlenebilir bir problemin önüne gecebilecektik bilmiyorum... Allahim takdiri muhakkak ama insan kederden siyrilamiyor maalesef
Bu sayfa hepimize şans getirecek Allah'ın izniyleBu arada ben de bu ayı değerlendirip Ocak ayında inşallah hayırlı haberlerle gelirim diye umut ediyorum. Rabbım hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin
Biz su an hiçbir doktora gitmiyoruz tüp bebeği Ankaraday yaptırmayı düşünüyoruzMedical point e gidiyorum doçent doktor Hatice ender soydinc çok memnunum çok samimi anlayışlı her sorunuzu bıkmadan cevaplayan gayet iyi bı doktor siz herhangi bi doktora gidiyor musunuz
Dr mfk ya bir şans verin derim .... İnstadan takip edip görüşebilir siniz.Biz su an hiçbir doktora gitmiyoruz tüp bebeği Ankaraday yaptırmayı düşünüyoruz
Hayırlısı olsun canım ne zamandir deniyosunBiz su an hiçbir doktora gitmiyoruz tüp bebeği Ankaraday yaptırmayı düşünüyoruz
Hayırlı akşamlar canim. Ne iyi etmişsin vakit gecirmissin. Benim arkadaşım grubumla dağıldık tayin sebebiyle. Yeni arkadasta edinmedim valla.İyi akşamlar hanımlar, nasılsınız? Bende herşey aynı. Uzun zaman sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım, iyi geldi. Biraz kafam dağıldı. Kasık ağrılarım biraz vardır bugün. Onun dışında pek belirtim de yoktu. Rahat bir gündü. Sizler neler yaptınız?
Zamanla belirtiler artacak mı azalacak mı nasıl bir hal alacak meraktayım. Hergün başka şekilde uyanıyorum. Bugün çok enerjiktim. Günüm günümü tutmuyor. Ruhsal ve fiziksel dalgalanmalar yaşıyorum.Hayırlı akşamlar canim. Ne iyi etmişsin vakit gecirmissin. Benim arkadaşım grubumla dağıldık tayin sebebiyle. Yeni arkadasta edinmedim valla.Gerçi evin işi gücü çocuklar okul ödev yemek ders derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum , benim de hala var ara ara kasik ağrım . Sanki ip baglida cekiliyo gibi
En rahat ay 4 ile 6 ay ilk 3 ay ve son ,3 ay çok zorlayıcı oluyor. Aslında gebelikte hareketli olmak ve kiloyu az tutmak yaşam kalitesini modunu çok etkiliyo.Zamanla belirtiler artacak mı azalacak mı nasıl bir hal alacak meraktayım. Hergün başka şekilde uyanıyorum. Bugün çok enerjiktim. Günüm günümü tutmuyor. Ruhsal ve fiziksel dalgalanmalar yaşıyorum.
Keşke biraz daha az kiloda hamile kalsaymisim diyorum. Ya da bundan sonrası için artık az kilo alırım umarım hahahİyi akşamlar hanımlar, nasılsınız? Bende herşey aynı. Uzun zaman sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım, iyi geldi. Biraz kafam dağıldı. Kasık ağrılarım biraz vardır bugün. Onun dışında pek belirtim de yoktu. Rahat bir gündü. Sizler neler yaptınız?
Ben de ideal kilomda hamile kalamadım maalesef. Hedef 6 - 8 kilo ile gebeliği tamamlamak.Keşke biraz daha az kiloda hamile kalsaymisim diyorum. Ya da bundan sonrası için artık az kilo alırım umarım hahah
Sizin kilonuz kaç acabaBen de ideal kilomda hamile kalamadım maalesef. Hedef 6 - 8 kilo ile gebeliği tamamlamak.
80 kiloyum boyum 1. 68. Kas kütlem fazla olduğu için pek kilolu durmuyorum ama daha fazla almamam lazım.Sizin kilonuz kaç acababenim 66
Benim de 160 boyum. Valla ne yapsam gitmedi kilom. Ben de 10 kilo ile tamamlamam lazım80 kiloyum boyum 1. 68. Kas kütlem fazla olduğu için pek kilolu durmuyorum ama daha fazla almamam lazım.
1.5 aydır mfk kullanıyoruz siz kullandınız mı benim sorun eşimdeDr mfk ya bir şans verin derim .... İnstadan takip edip görüşebilir siniz.
2 senedir evliyiz ilk defa yapacağız inşallah ama şu an düşünmüyoruz eşimin işinden dolayı yaza düşünüyoruz insallahHayırlısı olsun canım ne zamandir deniyosun
Biz de sorun yoktu. Ben uzun süredir takip ediyorum bu doktoru. Çok fazla yurt içi yurt dışı hastalari var. İşinde sayılı başarılı olan bir doktor. Hani çoğu doktor gibi olmayinca tüp bebek demiyor. O yüzden buradaki tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. Şans verilmeli diye. Bir de ülkemiz de tüp bebek tedavisi çok pahalı.1.5 aydır mfk kullanıyoruz siz kullandınız mı benim sorun eşimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?