🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Harikaaa. Aşağı yukarı hepimiz aynı günlerde gebe kalmışız 2 kere 2 gün arayla kan verin folikasit kullanın. 15 gün sonra kese için gidebilirsiniz. Hayırla gelsin pamuğun
Ayyy. Çok şükür bin şükür Rabbime. Hamdolsun. İşte araya hafta sonı giriyor. Yarın cuma. Partesine mi kalayım sence

Ayyy. Çok şükür bin şükür Rabbime. Hamdolsun. İşte araya hafta sonı giriyor. Yarın cuma. Partesine mi kalayım sence
Yooo cumartesi akşam acile gidin verin lekelenmem var hafif deyin. Beta degerime baktırmak istiyorum 3 haftalık gebeliğim deyin. Bakarlar. Ben öyle yaptım. Şuan 4 haftalık findigim

Canımmm. Çok sağol. Evet söylüyordum. Ama benim inansım hiç yoktu. Hala bile inanamıyorum. Değerim iyi mi sence
Canımm daha çok çok yeni bence yeni olduğu icin bu değer gayet iyi 2 kere 2 gün arayla kan veriliyor diye hatırlıyorum sonra 10 gün sonra kese için cagirmislardi ve keseyi gördükten 10 gün sonrada kalp atisj için cagirmislardi diye hatırlıyorum.insallah çok güzel sağlıklı bir şekilde ilerler sağlıklı bir şekilde kucagina alırsın inşallah

Yooo cumartesi akşam acile gidin verin lekelenmem var hafif deyin. Beta degerime baktırmak istiyorum 3 haftalık gebeliğim deyin. Bakarlar. Ben öyle yaptım. Şuan 4 haftalık findigim
Yaa öyle mi. Tamam. Öyle yapayım o zaman. Ctesi gideyim. Şimdide kalk ctesiyi bekle neyse pozitifi gördüm ya. Çok şükür. Rabbim seninkinide sağlıkla büyütsün canım

Kızlara yazdım buraya da sabah test vermiştim 35 çıkmıştı kasıklarımda çok ağrı var daha önce yaşamadığım bir ağrı çok tuhaf hissediyorummmm

Hayırlı olsuuun, benimde 35 çıktı demek ki aynı durumdayız. 2 Gün sonra da haberleşelim
Ben 3 gün sonunda akşam vermiştim 240 cikmisiti . 2 gün sonra 600 olmuştu canım. Doktor kanaman olmazsa bir sıkıntın olmazsa gelme aynı sonun da gel demişti. Sizinde öyle olur inşallah

Kızlara yazdım buraya da sabah test vermiştim 35 çıkmıştı kasıklarımda çok ağrı var daha önce yaşamadığım bir ağrı çok tuhaf hissediyorummmm
Ben de de var canim korkma. Kasık agrilarin batmalarin bir süre devam eder. Yeter ki anı kanaman parça gelmesi filan olmasın.

Aaa öyle mi. Tşk ederim seninde hayırlı olsun inşallah canım. Yumurtlamanın kaçıncı günündesin. Bugün mü çıktı seninde sonucun
Evet bu sabah çıktı 17 falan olmalı ama uygulama üzerinden takip ettim yani kesinliği var mıdır bilmiyorum

Aman aman olmasın bugün başladı bu ağrı da daha önce yoktu. İyi ki varsınız insana konuşmak iyi geliyor
Bol bol ayağını uzat yukarı yat canım. Çok dolanma. Su iç. Bazen geçer bazen geri gelir o ağrı bir müddet. Yanma hissedebilirsin özel bolgende idrar yolu enfeksiyonu gibi gelebilir ama değil. Bende gittim o yüzden rahim genisledikce idrar yoluna baski yapiyormus o da yanma yaparmış. Temiz ciktiydi sonucum.

gerçekten ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum çok ihtiyacım var buna ama işten 6 da çıkıyorum eve gitmeyi dört gözle bekliyorum vallahi iki büklüm oturuyorum sabahtan beri zamanda geçmiyor

Hadi bakalım. Heyecan dorukta. Nasıl uyuyacam bilmiyorum. Sürekli testime bakıp duruyorum
gerçekten öyle şu anda bile zaman geçmiyor sanki yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum bu heyecan hiç bitmeyecek dedi değer yükselecek keseyi görmeyi bekleyeceksin keseyi göreceksin kalp atışını bekleyeceksin onu da duyacaksın bu sefer ikili testi osu busu başlayacak alıştır kendini dedi o kadar hak verdim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…