- Konu Sahibi haticemm42
-
Ayyy. Çok şükür bin şükür Rabbime. Hamdolsun. İşte araya hafta sonı giriyor. Yarın cuma. Partesine mi kalayım senceHarikaaa. Aşağı yukarı hepimiz aynı günlerde gebe kalmışız2 kere 2 gün arayla kan verin folikasit kullanın. 15 gün sonra kese için gidebilirsiniz. Hayırla gelsin pamuğun
Yooo cumartesi akşam acile gidin verin lekelenmem var hafif deyin. Beta degerime baktırmak istiyorum 3 haftalık gebeliğim deyin. Bakarlar. Ben öyle yaptım. Şuan 4 haftalık findigimAyyy. Çok şükür bin şükür Rabbime. Hamdolsun. İşte araya hafta sonı giriyor. Yarın cuma. Partesine mi kalayım sence
Canımm daha çok çok yeni bence yeni olduğu icin bu değer gayet iyiCanımmm. Çok sağol. Evet söylüyordum. Ama benim inansım hiç yoktu. Hala bile inanamıyorum. Değerim iyi mi sence
Yaa öyle mi. Tamam. Öyle yapayım o zaman. Ctesi gideyim. Şimdide kalk ctesiyi bekleYooo cumartesi akşam acile gidin verin lekelenmem var hafif deyin. Beta degerime baktırmak istiyorum 3 haftalık gebeliğim deyin. Bakarlar. Ben öyle yaptım. Şuan 4 haftalık findigim
Amin kuzum inşallahYaa öyle mi. Tamam. Öyle yapayım o zaman. Ctesi gideyim. Şimdide kalk ctesiyi bekleneyse pozitifi gördüm ya. Çok şükür. Rabbim seninkinide sağlıkla büyütsün canım
Duamız belliYeni Yıl Yeni Umutlar 2024
Hayırlı olsuuun, benimde 35 çıktı demek ki aynı durumdayız. 2 Gün sonra da haberleşelimKızlarr. Sağolun. Allah hepinizden razı olsun. Sonucum 34.6 çıktı. Bugün 11. Günümdü. Sizce nasıl
Bu topik hamilelik bekleyenlere umut olsun inşallah güzel haberlerle dolu. Hamilelere de sağlıcakla sungibi gelip su gibi dogumlarla geçen bı yıl nasibiyle gelsinDuamız bellihamişler dua edin sizdee
Ben 3 gün sonunda akşam vermiştim 240 cikmisiti . 2 gün sonra 600 olmuştu canım. Doktor kanaman olmazsa bir sıkıntın olmazsa gelme aynı sonun da gel demişti. Sizinde öyle olur inşallahHayırlı olsuuun, benimde 35 çıktı demek ki aynı durumdayız. 2 Gün sonra da haberleşelim
Ben de de var canim korkma. Kasık agrilarin batmalarin bir süre devam eder. Yeter ki anı kanaman parça gelmesi filan olmasın.Kızlara yazdım buraya da sabah test vermiştim 35 çıkmıştı kasıklarımda çok ağrı var daha önce yaşamadığım bir ağrı çok tuhaf hissediyorummmm
inşallah ya bu bekleyişler çok zormuşBen 3 gün sonunda akşam vermiştim 240 cikmisiti . 2 gün sonra 600 olmuştu canım. Doktor kanaman olmazsa bir sıkıntın olmazsa gelme aynı sonun da gel demişti. Sizinde öyle olur inşallah
Aman aman olmasın bugün başladı bu ağrı da daha önce yoktu. İyi ki varsınız insana konuşmak iyi geliyorBen de de var canim korkma. Kasık agrilarin batmalarin bir süre devam eder. Yeter ki anı kanaman parça gelmesi filan olmasın.
Aaa öyle mi. Tşk ederim seninde hayırlı olsun inşallah canım. Yumurtlamanın kaçıncı günündesin. Bugün mü çıktı seninde sonucunHayırlı olsuuun, benimde 35 çıktı demek ki aynı durumdayız. 2 Gün sonra da haberleşelim
Evet bu sabah çıktıAaa öyle mi. Tşk ederim seninde hayırlı olsun inşallah canım. Yumurtlamanın kaçıncı günündesin. Bugün mü çıktı seninde sonucun
Bol bol ayağını uzat yukarı yat canım. Çok dolanma. Su iç. Bazen geçer bazen geri gelir o ağrı bir müddet. Yanma hissedebilirsin özel bolgende idrar yolu enfeksiyonu gibi gelebilir ama değil. Bende gittim o yüzden rahim genisledikce idrar yoluna baski yapiyormus o da yanma yaparmış. Temiz ciktiydi sonucum.Aman aman olmasın bugün başladı bu ağrı da daha önce yoktu. İyi ki varsınız insana konuşmak iyi geliyor
Hadi bakalım. Heyecan dorukta. Nasıl uyuyacam bilmiyorum. Sürekli testime bakıp duruyorumEvet bu sabah çıktı17 falan olmalı ama uygulama üzerinden takip ettim yani kesinliği var mıdır bilmiyorum
gerçekten ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum çok ihtiyacım var buna ama işten 6 da çıkıyorum eve gitmeyi dört gözle bekliyorum vallahi iki büklüm oturuyorum sabahtan beri zamanda geçmiyorBol bol ayağını uzat yukarı yat canım. Çok dolanma. Su iç. Bazen geçer bazen geri gelir o ağrı bir müddet. Yanma hissedebilirsin özel bolgende idrar yolu enfeksiyonu gibi gelebilir ama değil. Bende gittim o yüzden rahim genisledikce idrar yoluna baski yapiyormus o da yanma yaparmış. Temiz ciktiydi sonucum.
Canimsin yaHadi bakalım. Heyecan dorukta. Nasıl uyuyacam bilmiyorum. Sürekli testime bakıp duruyorum
gerçekten öyle şu anda bile zaman geçmiyor sanki yeni doğum yapmış arkadaşımla konuştum bu heyecan hiç bitmeyecek dedi değer yükselecek keseyi görmeyi bekleyeceksin keseyi göreceksin kalp atışını bekleyeceksin onu da duyacaksın bu sefer ikili testi osu busu başlayacak alıştır kendini dedi o kadar hak verdim kiHadi bakalım. Heyecan dorukta. Nasıl uyuyacam bilmiyorum. Sürekli testime bakıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?