• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🌺2024 HAMİŞLERİ VE HAMİŞ ADAYLARI🌺🌺 UĞURLU TOPİK🌺🌺

Hamilelik belirtilerin neler ?

• Bel Agrisi

OY: 20 45,5%
  • Kasık Ağrısı

OY: 31 70,5%
  • Kremsi ve ya şeffaf akıntı

OY: 22 50,0%
  • Göğüsler de hassasiyet

OY: 29 65,9%
  • Bacaklarda ağrı ve kramp

OY: 16 36,4%
  • Mide bulantısı ve halsizlik

OY: 10 22,7%
  • Baş ağrısı

OY: 10 22,7%
  • Adet gecikmesi

OY: 20 45,5%
  • Yerleşme kanaması( kahverengi ve ya kırmızı ,pembe renk)

OY: 5 11,4%

• Ankete Katılan
    44
Ben 3 gün sonunda akşam vermiştim 240 cikmisiti . 2 gün sonra 600 olmuştu canım. Doktor kanaman olmazsa bir sıkıntın olmazsa gelme aynı sonun da gel demişti. Sizinde öyle olur inşallah
Açı tecrübeler yaşamış biri olarak söylüyorum ilk haftalarda kontrolleri aksatmayin. Doktor keseyi gördügumuz gün 3 hafta sonra gel hersey yolunda görünüyor demişti ama 3 hafta sonra gittiğimde maalesef kesesi kaydığı için kalp atışının durduğunu gördük. Belki 1 hafta sonra tekrar gitsem onlenebilir bir problemin önüne gecebilecektik bilmiyorum... Allahim takdiri muhakkak ama insan kederden siyrilamiyor maalesef

Açı tecrübeler yaşamış biri olarak söylüyorum ilk haftalarda kontrolleri aksatmayin. Doktor keseyi gördügumuz gün 3 hafta sonra gel hersey yolunda görünüyor demişti ama 3 hafta sonra gittiğimde maalesef kesesi kaydığı için kalp atışının durduğunu gördük. Belki 1 hafta sonra tekrar gitsem onlenebilir bir problemin önüne gecebilecektik bilmiyorum... Allahim takdiri muhakkak ama insan kederden siyrilamiyor maalesef
Allah herşeyin hayırlısını versin canım. Sana da inşallah 😔🌺

İyi akşamlar hanımlar, nasılsınız? Bende herşey aynı. Uzun zaman sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım, iyi geldi. Biraz kafam dağıldı. Kasık ağrılarım biraz vardır bugün. Onun dışında pek belirtim de yoktu. Rahat bir gündü. Sizler neler yaptınız?

İyi akşamlar hanımlar, nasılsınız? Bende herşey aynı. Uzun zaman sonra arkadaşlarımla dışarı çıktım, iyi geldi. Biraz kafam dağıldı. Kasık ağrılarım biraz vardır bugün. Onun dışında pek belirtim de yoktu. Rahat bir gündü. Sizler neler yaptınız?
Hayırlı akşamlar canim. Ne iyi etmişsin vakit gecirmissin. Benim arkadaşım grubumla dağıldık tayin sebebiyle. Yeni arkadasta edinmedim valla. 🙄 Gerçi evin işi gücü çocuklar okul ödev yemek ders derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum ,🌺🥰 benim de hala var ara ara kasik ağrım . Sanki ip baglida cekiliyo gibi 🙄

Hayırlı akşamlar canim. Ne iyi etmişsin vakit gecirmissin. Benim arkadaşım grubumla dağıldık tayin sebebiyle. Yeni arkadasta edinmedim valla. 🙄 Gerçi evin işi gücü çocuklar okul ödev yemek ders derken nasıl akşam oluyor anlamıyorum ,🌺🥰 benim de hala var ara ara kasik ağrım . Sanki ip baglida cekiliyo gibi 🙄
Zamanla belirtiler artacak mı azalacak mı nasıl bir hal alacak meraktayım. Hergün başka şekilde uyanıyorum. Bugün çok enerjiktim. Günüm günümü tutmuyor. Ruhsal ve fiziksel dalgalanmalar yaşıyorum.

Zamanla belirtiler artacak mı azalacak mı nasıl bir hal alacak meraktayım. Hergün başka şekilde uyanıyorum. Bugün çok enerjiktim. Günüm günümü tutmuyor. Ruhsal ve fiziksel dalgalanmalar yaşıyorum.
En rahat ay 4 ile 6 ay ilk 3 ay ve son ,3 ay çok zorlayıcı oluyor. Aslında gebelikte hareketli olmak ve kiloyu az tutmak yaşam kalitesini modunu çok etkiliyo. 🥰

Keşke biraz daha az kiloda hamile kalsaymisim diyorum. Ya da bundan sonrası için artık az kilo alırım umarım hahah 😄😄

1.5 aydır mfk kullanıyoruz siz kullandınız mı benim sorun eşimde
Biz de sorun yoktu. Ben uzun süredir takip ediyorum bu doktoru. Çok fazla yurt içi yurt dışı hastalari var. İşinde sayılı başarılı olan bir doktor. Hani çoğu doktor gibi olmayinca tüp bebek demiyor. O yüzden buradaki tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum. Şans verilmeli diye. Bir de ülkemiz de tüp bebek tedavisi çok pahalı.

Back