- 23 Kasım 2023
- 803
- 473
- 23
- 30
- Konu Sahibi haticemm42
17 ya da 18 inde bence tutmuş benim bebişettim ettimmsenin 18 i mi yumurtlama olmuş canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 ya da 18 inde bence tutmuş benim bebişettim ettimmsenin 18 i mi yumurtlama olmuş canım
evet canım denk getirmişin tutmuş maşallah kızımız tutunmuş inşallah gönlüne göre olur17 ya da 18 inde bence tutmuş benim bebiş
Ayyyy inşallah kizzz dua edin rabbim sağlıklı sıhhatli afiyetlo doğmasını nasip etsin cuma.gunu hürmetine ismin ney bu arada nerden yaziyosun senevet canım denk getirmişin tutmuş maşallah kızımız tutunmuş inşallah gönlüne göre olur
Sağlıkla doğsun inşallahevet canım denk getirmişin tutmuş maşallah kızımız tutunmuş inşallah gönlüne göre olur
amin cnaım aminn izmirdeyim benAyyyy inşallah kizzz dua edin rabbim sağlıklı sıhhatli afiyetlo doğmasını nasip etsin cuma.gunu hürmetine ismin ney bu arada nerden yaziyosun sen
Bende konyaamin cnaım aminn izmirdeyim ben
Kasıklarım agriyo bacağıma vuruyo kalçama doğru ağrı akşama doğru olunca ya . Bu gebeliğim de ilk böyle birşey yaşıyorum. Neden acabaamin cnaım aminn izmirdeyim ben
Bende de pcos var 99 dan 88 dustum çok zor veriyorum halada vermeye çalışıyorum pcos çabuk kilo aldiriyo zor verdiriyorBende pko olduğu için kilo vermek de zor maalesef.
Kilo hepimizin derdi ya hu yiyip yiyip kilo almayanlara coook imreniyooommmBende de pcos var 99 dan 88 dustum çok zor veriyorum halada vermeye çalışıyorum pcos çabuk kilo aldiriyo zor verdiriyor
BendedeKilo hepimizin derdi ya hu yiyip yiyip kilo almayanlara coook imreniyooommm
Gün içinde yoruluyormusun acaba ondan olabilir mi kötü düşünmeyelim her gebelik farklı olur diyolar canım bu farklı ozamanKasıklarım agriyo bacağıma vuruyo kalçama doğru ağrı akşama doğru olunca ya . Bu gebeliğim de ilk böyle birşey yaşıyorum. Neden acaba
Canım her gebelik bir olmaz ilk gebeligimde müthiş bir kasık ağrısı batması 9 ay yaşadım kimyasal gebelik geçirmiştim birde onda da hiç bir şey hissetmedim ogrendigimle düştüğü bir olduKasıklarım agriyo bacağıma vuruyo kalçama doğru ağrı akşama doğru olunca ya . Bu gebeliğim de ilk böyle birşey yaşıyorum. Neden acaba
Kız bebek belirtileri böyle rahim batması sancısı çok oluyor diyorlarCanım her gebelik bir olmaz ilk gebeligimde müthiş bir kasık ağrısı batması 9 ay yaşadım kimyasal gebelik geçirmiştim birde onda da hiç bir şey hissetmedim ogrendigimle düştüğü bir oldu
Evet evet batma zonklama çoğu kişide oluyor benkmde oglumda çok olmustu hatta o ağrıyla öğrendim o ağrı doğuma kadar sürdüKız bebek belirtileri böyle rahim batması sancısı çok oluyor diyorlar
Ayyy valla mi. Bacağıma vuruyo ağrı vallaEvet evet batma zonklama çoğu kişide oluyor benkmde oglumda çok olmustu hatta o ağrıyla öğrendim o ağrı doğuma kadar sürdü
Olur canım olur korkmaAyyy valla mi. Bacağıma vuruyo ağrı valla
Oooyyy oyyyyOlur canım olur korkma
Canım telaş yapma test farklı olunca algılama durumu da değişiyor. Kan ver muhakkak için rahat etsin. Öyle ya da böyle...ben de çok acılar çektim seni çok iyi anlıyorum ama ihmal etmemek lazım. Ben ihmalkarlik kurbanı oldumKızlar evde 2 tane test yapmıştım ikisinde de silik çizgi gördüm dayanamadım kan verdim perşembe günü 35 çıktı hcg 2 gün sonra cumartesi tekrar kan vermeye giderim dye düşünüyordum şimdi uyanınca da tekrar bir idrar testi yapayım varsa çizgiler koyulaşmış olmalı dye düşünerek ama bi baktım şimdiye kadar yaptığım testler arasında en belirgin olmayan hatta yok bilw diyebileceğimiz bir gölge var. (Bu arada yaptığım bütün testlerin markaları birbirinden farklı son yaptığım bebetime diye bir marka )Çok üzgünüm kan vermekten çok korkuyorum şimdi. Ne düşünmeliyim sizce lütfen yumuşatmadan neyse onu söyleyebilirsiniz herşeye hazırlıklı olmak istiyorum. Bugün reglimin geciken 5. Günü olacak