- Konu Sahibi mavikentli
hepinize ii geceler en yakın zamanda hamiş olmamız dileğiyle.benim içinde dua edin.allah hepinizin gönlüne göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sogan suyunu kullandıgım donemde ebnımde kasık agrılaırm çok oldu kramp girdi dediğin gibi bıcak gibi agrım oldu.akıntı oluyormuş ama iltihap faln varsa akıntı oluyormuş bndede ole yogun yogun akıntı olmadı.herzamnkı gibi akıntım oldu.bi sorun yoksa akıntı olamyabılr diye düşünüyorum
canlarım İnşallah pozitiftir ama banada olmuştu bazı testlerde 10 dakkayı gçirince sonuç bozuluyor ve pozitif gibi duruyor yanlız ikinci çizgi pembe değil gri renkte oluyor (buna hayalet çizgi diyorlar) bu testlerin içindede yazıyor zaten 10 dakika geçtikten sonraki sonucu kaale almayın diye, bana olmuştutam testi çöpten atacaktım bi baktım pozitif, açtım yabancı bi sitede okudum yinede tatmin olmadım gittim kan testine negatif, ordan biliyorum. İnşallah seninki pozitiftir grimsi değilse çizgi öyledir canım.canım senı sudenaz ın topıkınden tanıdım.benım gecn ay test yaptım.kaç saatt gectıyse aradn tek çizgiydi çift çizgiyi görduysen sonuç pozitiftir canım.bide adetıne daha avrya ondn hemn çıkmaışoalbilr en iyisi yarın sabh idrarınla tekrardn dene
hmm, canım şimdi döllemen 4 5 gün sonra bebek tutunuyosa (ki bebek tutunana kadar hcg hormonu salgılamıyo vücut) ama mesela yumurtlaman 1 2 gün geç olmuşsa bir hafta sonra çıkar ama 8. günü bekle istersen değer yükselsin, (bana labarutardakiler 5 gün önce ilişkiye girdiyseniz tespit ederiz demişlerdi ama çıkmayadabiliyomuş eğer geç döllenme olursa) bu arada ilaç kullanıyosan ilaçlarda hcg hormonu içerdiğinden sonuçlar sapıtmasın diye adet gününü beklemelisin . İnşallah hamilesindir Ranacım.Canim sagolasin cevabin icin bir sorum daha olacak sizlere.. kandaki deger en erken yumurtlama gununden kac gun sonra kesin cikar?
arkadaşlar mrb ya bu soğan suyu ne işe yarıyormuş gebe kalabilmek için mi
kızlar benım hamıle olmam dusuk bır ıhtımal cunku adetım bıtelı 8 gun oldu esımle bırlıkte olduk ama ne bıleyım daha yumurtlama gunum bıle gelmedı ve kanamam bugun bıraz arttı sanırım sogan kuru ıcıpte kanaması olan tek benım cok korkuyorum ne yapıcam yan etkısı falan var mı acaba ama eger hamılelıkse resmen mucıze olacak
ben adetimin ilk günü içmeye başladım.adeten 1 hafta sonra kahverengi leke geldi önce korktum.arkadaşa kahve içmeye cıkmıştım.3 gündür kasıklarımda ağrı vardı test almıştım.bugün belirti olmayınca yapmaktan vazgectim.arkadaşım kirpiklerin ayrık duruyo hamilemisin diyince eve gelip testi yaptım. 2 .ci çizgi silik cıktı.eşimde nöbette.paylaşamadım daha.rahatsızlığım yoktu.ama yaklaşık 10 aydır deniyorduk.bende soğan suyu içeyimde içimi temizlesin demiştim ve sanırım işe yaradı.
tatlım normal adet olur gıbı kanama basladı ya dr a da gıdemedım cunku ılcedeyım ve cok uzak gıtsemde bulamam dr u acaba normal mı dersın