- Konu Sahibi mavikentli
inallah canım ya.eğerki hamileysem benimde 1 veya 2 ocakta olmam gerekirken testte cıktı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatildeydim 7 de adet olmuştum.16 dan itibaren 2 güne bir değerlendirdim.
inallah canım ya.eğerki hamileysem benimde 1 veya 2 ocakta olmam gerekirken testte cıktı.
a.s Arkadasim insallah kan testinden sonrada hamileliginin keyfini yasarsin, ikinci cizgi cok silik olsada kesin hamilesin demektir benim bu ay adetim 12 gunluk gecikmeli.. gecen hafta kan testi yaptim ama malesef negatif bende pco var bu yuzden zannediyorum hala gelmedi benim sogan suyu kurunde bugun 6. gunum senin dedigin sekilde uyguluyorum yalniz diger topiklerde okudum herkesin akintisi varmis bende yok bu neyi gosteriyor ? :uhm: birde bugun acayip belim agridi karnimada kramplar girdi 3 gundur yogun bi sekilde diyet ve egzersiz yapiyorum bundan olabilir mi kizlar bir fikri olan lutfen cevap yazsin hepimizin Allah gonlune gore versin...:Saruboceq:
canım tebrıkler ıns hamılesın
bısey soracagım ıkıncı cızgı hemenmı cıktı sonradan mı
bende test yaptımda hemen cıkmadı 1 saat sonra falan cıktı sasırdım ınansammı ınanmasammı dıye
gercı benım adetıme 3 gun var daha ama hayırlısı ıns
canım senı sudenaz ın topıkınden tanıdım.benım gecn ay test yaptım.kaç saatt gectıyse aradn tek çizgiydi çift çizgiyi görduysen sonuç pozitiftir canım.bide adetıne daha avrya ondn hemn çıkmaışoalbilr en iyisi yarın sabh idrarınla tekrardn dene
evet canım sudenazada yazmıstım sanırım dogrudur
canım bende 8 aydır test yaıyorum kac tane yaptım bılmıyorum hıc boyle olmamıstı
ama sonrada 2 test yaptım bısey cıkmadı o yuzden umıdımde bıttı gene bakalım hayırlısı
adeyımı bekleyım dıyorum bu test mest ıyıce gerdı benı
istersen bıde adet gununde yap canım buayın sonumu adet gunun nezman
27 kasım canım adetım en ıyısı bekleyım dıyorum olacagı varsa olur ne yapalım