• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hey gidi soan suyu

canım benım lafın anne olanlara değil kesınlıkle kımse yanlış anlamaısn alınmasın ama uzulmmek gercekten elde değil konuyu acan arkadaşında dediği gibi bianlık bı soz ınsanı çok uzebılıyor bıanlık bı haraket bıle.mesela oncedne varmı bbek derlerdı uzuzlurdum şimdikımse varmı diye sormuyor soramıyor işte şimdi buna daha cok uzuluyorum

haklısın arkadaşım.kadere inanıyoruz cok şükür.doğal olarak ölüme ve doğumada.ve bu ay hep bunu düşündüm.eğerki bebeğim olcaksa doğacağı tarih allah katında belli strese girmememk gerek.

canım tebrıkler ıns hamılesın

bısey soracagım ıkıncı cızgı hemenmı cıktı sonradan mı
bende test yaptımda hemen cıkmadı 1 saat sonra falan cıktı sasırdım ınansammı ınanmasammı dıye
gercı benım adetıme 3 gun var daha ama hayırlısı ıns

a.s Arkadasim insallah kan testinden sonrada hamileliginin keyfini yasarsin, ikinci cizgi cok silik olsada kesin hamilesin demektir benim bu ay adetim 12 gunluk gecikmeli.. gecen hafta kan testi yaptim ama malesef negatif bende pco var bu yuzden zannediyorum hala gelmedi benim sogan suyu kurunde bugun 6. gunum senin dedigin sekilde uyguluyorum yalniz diger topiklerde okudum herkesin akintisi varmis bende yok bu neyi gosteriyor ? :uhm: birde bugun acayip belim agridi karnimada kramplar girdi 3 gundur yogun bi sekilde diyet ve egzersiz yapiyorum bundan olabilir mi kizlar bir fikri olan lutfen cevap yazsin hepimizin Allah gonlune gore versin...:Saruboceq:

a.s Arkadasim insallah kan testinden sonrada hamileliginin keyfini yasarsin, ikinci cizgi cok silik olsada kesin hamilesin demektir benim bu ay adetim 12 gunluk gecikmeli.. gecen hafta kan testi yaptim ama malesef negatif bende pco var bu yuzden zannediyorum hala gelmedi benim sogan suyu kurunde bugun 6. gunum senin dedigin sekilde uyguluyorum yalniz diger topiklerde okudum herkesin akintisi varmis bende yok bu neyi gosteriyor ? :uhm: birde bugun acayip belim agridi karnimada kramplar girdi 3 gundur yogun bi sekilde diyet ve egzersiz yapiyorum bundan olabilir mi kizlar bir fikri olan lutfen cevap yazsin hepimizin Allah gonlune gore versin...:Saruboceq:

sogan suyunu kullandıgım donemde ebnımde kasık agrılaırm çok oldu kramp girdi dediğin gibi bıcak gibi agrım oldu.akıntı oluyormuş ama iltihap faln varsa akıntı oluyormuş bndede ole yogun yogun akıntı olmadı.herzamnkı gibi akıntım oldu.bi sorun yoksa akıntı olamyabılr diye düşünüyorum

canım tebrıkler ıns hamılesın

bısey soracagım ıkıncı cızgı hemenmı cıktı sonradan mı
bende test yaptımda hemen cıkmadı 1 saat sonra falan cıktı sasırdım ınansammı ınanmasammı dıye
gercı benım adetıme 3 gun var daha ama hayırlısı ıns

canım senı sudenaz ın topıkınden tanıdım.benım gecn ay test yaptım.kaç saatt gectıyse aradn tek çizgiydi çift çizgiyi görduysen sonuç pozitiftir canım.bide adetıne daha avrya ondn hemn çıkmaışoalbilr en iyisi yarın sabh idrarınla tekrardn dene

arkadaşım ilk dakkada çizginin altı cıktı.yaklaşık 5 dk sonra silik ama yinede cizgi belli oldu.benim bir arkadaş yarım saat bekliyo bişey cıkmayınca çöpe atıyo.tesadüf sabah cöpte çift cizgiyi görüyor ve hemen kan testi yaptırıyo 2 aylık hamile şuan.inşallah hamilesindir sende.benimde 5 gün var adete.

ya rakadaslar sogan suyunu nasil yaptiniz tam tarifini verirmisiniz bekliyorum bay bay
allah hepinizin kalbine gore versin

canım senı sudenaz ın topıkınden tanıdım.benım gecn ay test yaptım.kaç saatt gectıyse aradn tek çizgiydi çift çizgiyi görduysen sonuç pozitiftir canım.bide adetıne daha avrya ondn hemn çıkmaışoalbilr en iyisi yarın sabh idrarınla tekrardn dene

evet canım sudenazada yazmıstım sanırım dogrudur

canım bende 8 aydır test yaıyorum kac tane yaptım bılmıyorum hıc boyle olmamıstı
ama sonrada 2 test yaptım bısey cıkmadı o yuzden umıdımde bıttı gene bakalım hayırlısı
adeyımı bekleyım dıyorum bu test mest ıyıce gerdı benı

evet canım sudenazada yazmıstım sanırım dogrudur

canım bende 8 aydır test yaıyorum kac tane yaptım bılmıyorum hıc boyle olmamıstı
ama sonrada 2 test yaptım bısey cıkmadı o yuzden umıdımde bıttı gene bakalım hayırlısı
adeyımı bekleyım dıyorum bu test mest ıyıce gerdı benı

istersen bıde adet gununde yap canım buayın sonumu adet gunun nezman

29unda hastanede kan testı yaptırcm dokotrum istedi.düşük yaapn bayanalrdn isten mei gerkn testlervarmöışkan pıhtılaşıyomu.kanda mıkrop varmı faln diye.acabaozman NASILSA KAN İLINIYOKEN BIDE BTHCG YE DE BAKTIRSAKMI DESEMMI DOKTORA ACABA YAPTIRIRMI KIZLAR

canım orta boy büyüklükte dışı kahverengi kabuklu içi sarımsı beyaza yakın soğanı 1,5 bardak hazır suyu önce kaynat içine 4 böldüğün soğanları at.5-6 dk öylece kaynat ve ılıyınca iç.sabah aç karnına ve akşam yemeğinden 10 dk öncede aynı işlemi yap.yani günde 2 soğan 2 işlem.umarım faydasını görürsün

27 kasım canım adetım en ıyısı bekleyım dıyorum olacagı varsa olur ne yapalım

tabı canım olacagı varsa arbbım onu getırı onune zatn.amcamıngelını adetı gecıyor test yapıyort idrarda çıkmıyor kan testı yaptırıyor ondadA çııkmıyor NERdeyse 25gun sonra benım israrımla evde idrra testı yapıyor ve çift çizgiyi göruyor kandadA ozman çıkıyor şimdi erkek bebk beklıyoalr canım 6aylık hamile şimdi oyuzdne umııdınzı hıç kaybetmeyıon gectı diyede iLAÇ kulanmayın 1haftaya kadr gecikmeler normal dedi benım doktorum bıhaber duyarsınz uzulursunz gecıkmeolur diyo

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X