• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hey gidi soan suyu

yaaaaaaa bu sogan kürü hic bir sikayet olmadanda icilirmi acaba benim bi sorunum yok yalnizca 2 aydir hamile kalamadim. bu kürde belirli rahim hastaliklari icinmis biz icince yan etkisi zarari olmazmi

Canim sagolasin cevabin icin bir sorum daha olacak sizlere.. kandaki deger en erken yumurtlama gununden kac gun sonra kesin cikar?

dollenmedn 12gun sonra yanı hanı yumurtlama gunu diyoruzya ondan 12gun sonra kanda çıkyor sanırm canım hanı tupbbek yaptıranlar 12 .gun fakn test yapıyolarya ordn ole dedım yani

kızlar bende sogan kurunu yaklasık 6 gun içtim fakat dun benden kahverengı bır leke geldı ardından da bugun hafıf kan geldı neden acaba ben sogan kurunu bıraktım cok korkuyorum belım adet olacakmısım gıbı agrıyor

bırakma canım sogan kurunu kaçıncı gundesın simdi yumurtalıklar temızlenıyordur oyuzden olmuştur kanaman sen içmeye devm et

yaaaaaaa bu sogan kürü hic bir sikayet olmadanda icilirmi acaba benim bi sorunum yok yalnizca 2 aydir hamile kalamadim. bu kürde belirli rahim hastaliklari icinmis biz icince yan etkisi zarari olmazmi

olmazolmaz iç canım sende sonuçta bıtk ve antıbıyotık etkııs var ne zarraı olckkı ama zamnında iç canım adetının ilk gunu başla ve 15gun iç yanı ortalama yumurtlama gunune kadr içceksın yumurtlam gununde keısnlıkle içmiyceksın

mavikentliiiiiiiii nerdesin kızım yaaaaaaaaaa öldürdün bizi meraktannnnnnn hadi gel artıkkkkkk sonucu söle:CüvCüv: hamiş misin???? inşallah öylesindir canımkaydirigubbakcemile5

bende merak ettim kızlar bi haber yaa....

benimde 1 ay gecikti adetim. o kadar stresliyimki anlatamam. kaç tane gebelik testi yaptığımın haddi hesabı yok. yarın sabahtan itibaren soğan kürüne başlıyorum. doktora falan da gitmiycem!

slm kızlarr öncelikle rabbim isteyenn herkezee saglıklı hayırlı evlatlar versin bi arkadaş adetin birinci günü başla diyoo bu kürr 15 günlük se mesela benn adetimin ilk günündenn sayıyorumm vee 10 gün çalışmayyaa başlıyorumm 16 ıncı günee kadarr nası olcak peki yumurtlama dönerminde mutlaka bırakın deniliyo kürü bu küree adetten önce başlasak olmazmıı ne diyosunuzz bide sogan bildigimizz yemeklere kullandıgımız sogann diyee biliyorumm dogrumudurr tecrübeli arkadaşlara soruyorumm vee kabuklarını soyucakmıyız soganın kaynatırkenn çok soru sordumm ama ne diyosunuzz

yumurtlama döneminde bırakın die nerde yazıyor be hiç öle birşeye rastlamadım ben adetimin bittiği gün başladım bitmesine daha 3 gün var yumurtlama dönemimde geçti dolayısıyla ben yumurtlama döneminde yapmış oluyorum ne gibi bir zararı varmış peki?

bende merak ettim kızlar bi haber yaa....

benimde 1 ay gecikti adetim. o kadar stresliyimki anlatamam. kaç tane gebelik testi yaptığımın haddi hesabı yok. yarın sabahtan itibaren soğan kürüne başlıyorum. doktora falan da gitmiycem!

Gitme kız simeray sende benim gibi isyan et kötükedihüso edelim bakalım ne olacak sonumuz zaten bu doktorlarda bişey bilmiyo dimi herşeyi biz biliyozsırnaşık şey Allah sonumuzu hayır etsin ... Allah gönlüne göre versin canım...:1hug:

slm kızlarr öncelikle rabbim isteyenn herkezee saglıklı hayırlı evlatlar versin bi arkadaş adetin birinci günü başla diyoo bu kürr 15 günlük se mesela benn adetimin ilk günündenn sayıyorumm vee 10 gün çalışmayyaa başlıyorumm 16 ıncı günee kadarr nası olcak peki yumurtlama dönerminde mutlaka bırakın deniliyo kürü bu küree adetten önce başlasak olmazmıı ne diyosunuzz bide sogan bildigimizz yemeklere kullandıgımız sogann diyee biliyorumm dogrumudurr tecrübeli arkadaşlara soruyorumm vee kabuklarını soyucakmıyız soganın kaynatırkenn çok soru sordumm ama ne diyosunuzz

canım nıye 10.gun calışmalara başlıyosun ve 16.gune kadr çalışıyosun 2adetaarsında kı zmana kadr calış sne belkı gec dollenme olur bilemeyızkı dimi.15gun denmesının sebebı ortalama yumurtlama donmeı 14.gun başlıyorya öle hesaplıyorya doktor lar hanı oyuzdne sanırım adet olmadn nasıl içcceksınkı hamiş olabılrsın belkı belkı adet olmuycksın dimi adetın 1.gunu denmesının sebebı hamile olmadıdın kesınlestıgı için öle denmış canım sen başla ve 15gun kullan ama sabh akşam ayrı kaynatckmışın canım.evt yemeklere kullandıgımz sogan gunde 2kez 2 sogan kullancksın

yaklaşık yarım saat önce test yaptım.2 çizgi cok hafif silik cıktı.yarın ilk işim bir kan testi yaptırmak.cok heyecanlıyım.eğer hamileysem allah ibrahim saraçoğlundan razı olsun.önce allahımın izni sonrada soğan suyu sayesinde.dua edin kızlar yarın kanda pozitif cıksın inşallah.

mavikentli canim 2 gun oldu hala yoksun, sonuc ne durumda merak ediyoruz..:sm_confused:​

Bendede polistik over var bekarım doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum soğan banada iyi gelirim mi acaba ilerde cocuğum olmıycak diye cok korkuyorum :(

Bendede polistik over var bekarım doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum soğan banada iyi gelirim mi acaba ilerde cocuğum olmıycak diye cok korkuyorum :(

olur canım sen dene, korkmana gerek yok bir sürü tedavi yöntemi var belli olmuyor bu durumlar ... Allah sağlık versin

Back
X