- Konu Sahibi mavikentli
mavikentli sonuc ne cikti. bende okudum yazismalarinizi merek ettim. bizlen paylas ögrendigin an
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sagolasin cevabin icin bir sorum daha olacak sizlere.. kandaki deger en erken yumurtlama gununden kac gun sonra kesin cikar?
bumuyani aa canım sen kadrıyesın dımı sayfana baktımda tanıdım resımden senın nasıl gıdıyor beklemedesın sanırım benım gıbı
kızlar bende sogan kurunu yaklasık 6 gun içtim fakat dun benden kahverengı bır leke geldı ardından da bugun hafıf kan geldı neden acaba ben sogan kurunu bıraktım cok korkuyorum belım adet olacakmısım gıbı agrıyor
cnm ozaman sen hamile olabilrsin yerleşme kanamsı da olabilir inş. öledir.bende 3 ocakta adet olucam ondan sonra bende başlıcam soğan suyu içmeye
tatlım normal adet olur gıbı kanama basladı ya dr a da gıdemedım cunku ılcedeyım ve cok uzak gıtsemde bulamam dr u acaba normal mı dersın
yaaaaaaa bu sogan kürü hic bir sikayet olmadanda icilirmi acaba benim bi sorunum yok yalnizca 2 aydir hamile kalamadim. bu kürde belirli rahim hastaliklari icinmis biz icince yan etkisi zarari olmazmi
canım senın diğer listede adın var ama yenılememişsin tarıhını veırsen eklerım orayada
bende merak ettim kızlar bi haber yaa....
benimde 1 ay gecikti adetim. o kadar stresliyimki anlatamam. kaç tane gebelik testi yaptığımın haddi hesabı yok. yarın sabahtan itibaren soğan kürüne başlıyorum. doktora falan da gitmiycem!
slm kızlarr öncelikle rabbim isteyenn herkezee saglıklı hayırlı evlatlar versin bi arkadaş adetin birinci günü başla diyoo bu kürr 15 günlük se mesela benn adetimin ilk günündenn sayıyorumm vee 10 gün çalışmayyaa başlıyorumm 16 ıncı günee kadarr nası olcak peki yumurtlama dönerminde mutlaka bırakın deniliyo kürü bu küree adetten önce başlasak olmazmıı ne diyosunuzz bide sogan bildigimizz yemeklere kullandıgımız sogann diyee biliyorumm dogrumudurr tecrübeli arkadaşlara soruyorumm vee kabuklarını soyucakmıyız soganın kaynatırkenn çok soru sordumm ama ne diyosunuzz
yaklaşık yarım saat önce test yaptım.2 çizgi cok hafif silik cıktı.yarın ilk işim bir kan testi yaptırmak.cok heyecanlıyım.eğer hamileysem allah ibrahim saraçoğlundan razı olsun.önce allahımın izni sonrada soğan suyu sayesinde.dua edin kızlar yarın kanda pozitif cıksın inşallah.
Bendede polistik over var bekarım doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum soğan banada iyi gelirim mi acaba ilerde cocuğum olmıycak diye cok korkuyorum