• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hey gidi soan suyu

cnm bişi daha sende soğan suyu içerken akıntı olmuşmuydu?birde adetine kaç gün var?adet tarihin geçtimi?

destdny arkadaşım yaklaşık 1 saat olmuştur evde test yaptım.çizgi silikte olsa cıkınca paylaşmak istedim.ama sabah ilk işim kan testine baktırmak.

İnşallah canım ya hamilesindir de bizlerde uygularız senin gibi soğan kürünühihoyyyt Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah:CüvCüv:

hımm ben yanlış kulanmışımoyleyse ben sabh kaynattım bırkez 1sogan kullandım ve 2kez içtim.ama sıcak içtim 2sındede.aslınd a olcagı varsa yıne olurda.ha dedim boş gecirmeyeyım buayıda.aslında benım artık buay olack diye umıdım olmuyor.olmuycagınada inanmıyorum elbette olacak ama işte gun bugun dıyemıyorum sen kaçaydır denıyorsun canım

benim adetime tam 5 gün var
sanırım erken yumurtladım bu ay.soğan suyunu adet döneminde yapmamın sebebide yumurtlama dönemine kadar rahim temizlensin diyeydi.ve sanırım gelen kahverengi leke yerleşme lekelenmesiydi.

zaten sogan suyunu adetın ilk gununden başlayıp 15gun kullanıyosun canım.saracoglunun sıtesınd eoyle yazıyor yad aole duydum ben.adetıne 5gunmu var bnde gunlerın herhalde demiştim kaçgunde bır adet oluyorsun canım

yarın baslayacam umarım faydasını gorurumm ben 6 aydır regl olmuyodum zatıı mevlam sıfasını bununla verıcektır ınsallah .. mıyon kucukmuss

İnşallah canım ya hamilesindir de bizlerde uygularız senin gibi soğan kürünühihoyyyt Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah:CüvCüv:

canım senın diğer listede adın var ama yenılememişsin tarıhını veırsen eklerım orayada

9-10 aydır deniyorum.bende bu ay umudumu kesmiştim artık.samimi bir arkadaşım vardı oda benim gibi deniyodu ve ağlayarak bana geliyor sanırım cocuğum olmayacak diyordu.bende hep teselli ettim ve şimdi 6 aylık hamile hamile.ve gecen ay bana istersen bir doktora görün sende problem vardır diyince cok üzülmüştüm.ben onu teselli ederken o benim umudumu kırmıştı.ve kendime söz vermiştim bende hamile kalmadan görüşmeyecektim arkadaşımla.kendi hamile kalınca ağladığı günleri unutmuş sanırım.ilk kez o gün ağlayarak allahıma dua ettim.ve inşallah hamileyimdir.sabah olsada kan testini yaptırsam.

yarın baslayacam umarım faydasını gorurumm ben 6 aydır regl olmuyodum zatıı mevlam sıfasını bununla verıcektır ınsallah .. mıyon kucukmuss

enson 6ay oncemı regloldun canım kullan kullan saraçoglulun sıtesınde yazmışlar yorumlar var herkez çok memenun kalmış canım inş şifa bulursun en yakın zamnda

anladım cnm benimde bir hafta filan var bende pzt.hormon testlerimi ve kan tahlilimi yaptırıcam belim aşırı ağrıyo acaba olabilirmi diyorum sen yumurtlama tarihini değerlendirmişmiydin peki?

9-10 aydır deniyorum.bende bu ay umudumu kesmiştim artık.samimi bir arkadaşım vardı oda benim gibi deniyodu ve ağlayarak bana geliyor sanırım cocuğum olmayacak diyordu.bende hep teselli ettim ve şimdi 6 aylık hamile hamile.ve gecen ay bana istersen bir doktora görün sende problem vardır diyince cok üzülmüştüm.ben onu teselli ederken o benim umudumu kırmıştı.ve kendime söz vermiştim bende hamile kalmadan görüşmeyecektim arkadaşımla.kendi hamile kalınca ağladığı günleri unutmuş sanırım.ilk kez o gün ağlayarak allahıma dua ettim.ve inşallah hamileyimdir.sabah olsada kan testini yaptırsam.

bunu okuyunca senin için bi kez daha dua ediyorum inş.hamilesindir cnma.s.

evet 5 gün var.son 3 aydır 30 günde bir olurken bu ay 24 günümde oldum.adetimden 10 gün sonrada kahverengi leke geldi 3 gün.

eminim arkadşaın içinde kotulukle söylememiştir canım bide hamile insan lar bzım neler cektıgımzı bılemzkı.anlamalrını bekleyemeyızde zatn bu bızede onlarada haksızlık olur.gecen bı arkadaşa gititk 6aylık oglu var.3yıllık evlıler onlarda ama eşi okudu askere gitti ve askerden geldıgı ay hamile kaldı :)
benım yanımda anne olmk çok guzel tum duyguların ustunde bısı.eşimden bıle once gelıyor .. diye bıyıgın sey söyledı cevremdekı herkez alınmış ole dedğini eşim kayınvalidem bense alınmaıdm cunku onun benı analmasını bekleyememkı çunku acısını hasretını çekmemiş nerden bilecekkı

mavıkentlıı uzulme arkadasım mevlam cumlemıze o guzellıgı tatdırsın ınsallah sızede yaz sonucuu olur canım benım merakla bekleyecem

bnde temmuzdan beri 33 34 gunde bır adet oluyorum buayda 3ocakta inş olmam dediğim gun :)
bnd ebuay erkn mı test yapsm diye geçiriyorum içimden

mutlaka kötü niyetle söylememiştir.ama o an ben kendimi cok kötü hissettim.asla cocuğum olmayacak moduna girmiştim.cok kırılmıştım yani.kandada pozitif cıkarsa ilk onu arayacam.ve sonrada burdan sizlere yazacam inşallah.

cocugu olmayan arkdaslar ne olur uzulmeyın mevlamm her bırımızı faklı ımtıhan edıyoo kımımızı malıyla kımını evladıyla esıylle sızlerıde bununla edıyoo uzulupte moralınızı bozmayın dua edınn her seyın basıı dua arkadaslarr ..

Back
X