kızlar;
yazdıklarınızı okuyunca ben de paylaşmak istedim.
ben de soğan kürünü uyguladım aynen saraçoğlunun sitesinde yazdığı şekilde. aynı anda eşime de keçiboynuzu kürü uyguladım.
(daha önce doktora gitmiştim bende bir sorun çıkmamıştı hsg filan da çektirmiştim doktor tüplerden biri tıkalı aşılama olmadı hemen
tüp bebek demişti ama eşimin spermlerine bir türlü baktıramamıştık ben müthiş bir moral bozukluğu yaşadım ve doktorlardan ümidi kesmiştim.)
neyse benim soğan kürü daha bitmeden ne yumurtlama günü takip ettim ne bir şey. sadece ay içinde gün aşırı birlikte olmaya çalıştık (bu çok önemli)
ayaklarımı duvara dayayarak ilişkiye girdik ve sonrasında da 20 dk boyunca ayaklarıma sıcak bir şey sarıp duvara dayamaya devam ettim.
sonra sağ tarafıma dönüp 3-4 saat yattım.
ve ilk ayda hamile kaldım şu an 2 aylık hamileyim.
kızlar, soğan kürü mü bu yöntem mi keçi boynuzumu bilmiyorum ama bi tanesi işe yaradı siz de benim gibi uygulayın.
NOT1: arkadaşıma doktor daha bekarken senin çocuğun olmayacak demiş ve o da bu yöntemle bir ay içinde sadece 1 kez ilişkiye girdiği halde hamile kalmış.
NOT2: ablam 37 yaşında. doktor enişteme artık senin çocuğun olmaz demiş 2 tane çocukları vardı zaten onlar da korunmamışlar ve ablam hamile kaldı hamile kaldığını anlamadı menooza girdiğini zannetti. doktora gidince de 4 aylık hamile olduğunu öğrendi.
kızlar Allah verecek olduktan sonra bir sebep yaratıyor.
lütfen moralinizi bozmayın.
bol bol dua edin.
kendinize bir meşgale bulun. sorekli bebek olayı üzerinde yoğunlaşmadan ne bileyim el işi yapın pasta kursuna gidin, kazak örün. müzik aleti çalmayı öğrenin. ama kafanızı rahatlatın.
ben aylardır negatif çıkmasından öyle bıkmıştım ki testi bile 1 hafta sonra yaptım:) önceden 2 gün öncesinden test yapmaya başlıyordum
soğan kürünü uygulamada esas amaç şudur eğer kadınsal bir probleminiz varsa içinizi temizliyor kadınlar için Rabbimizin yarattığı mucize bir bitki. myom, akıntı iltihap gibi sorunlarınıza iyi geliyor bol miktarda akıntınız ve kahverengi lekeniz olabilir ama size tavsiyem saraçoğlunun sitesine de bakın ve iyice inceleyin.
bol şans.
Allah hepinize anneliği nasip etsin inş.