- 10 Ağustos 2011
- 221
- 84
- 73
tutunmaya çalışıyorum, inanın bir günün 24 saat olması bana yetmiyor, yapacak o kadar çok şeyim varki.. okul bir yandan kurs bir yandan ödevler sınavlar... kendime bile zaman ayıramıyorken, işte gecenin bu saatinde uyuyamıyorum. aklımda o var..kafamda hep denklemler kuruyorum, beni sevseydi bırakmazdı, 3 ay dan fazla oldu ama aramadı, ama sevmeseydide böyle davranmazdı, bu kadar iyi rol yapmış olabilir mi olamazmı, acaba beni düşünüyormu düşünüyorsa neden aramıyor, yok yok kesin düşünmüyor... yoğunluktan kendime bile zaman ayıramadığım 24 saatlik bir günümde bu cümleler sürekli aklımda.. hayal dünyasında yaşıyor gibiyim.. şimdi otobüsten insem karşılaşsak.. yada onunla gittiğim avm lere, onunla geçtiğimiz yollara bakıyorum. burdamıdır karşılaşırmıyız diye.. hatta ve hatta, karşılaşırsak ve onu bir başka kızla görürsem daha kötü olurum, en iyisi görmeyeyime kadar gidiyor hayallerim... hani insanlar der ya insanının annesi babası gibi kardeşi gibisi yoktur diye, herşeye rağmen, bütün hatalara rağmen, beni yüz üstü bırakmasına rağmen, bende onun için aynısını diyorum. bir başkası tanışmak istediğinde yada baktığında O'nun gibisi olmaz diyorum, içim ona karşı hala o kadar sıcakki.. 3 aydır bastırabildiğim kadar bastırdım duygularımı, başta ona çok kızgındım ama zaman geçtikçe kızgınlığım azalıyor ve bastırdığım duygularım gün yüzüne çıkıyor.. o kadar mutsuzum ki kızlar... resmen kalbimi söktü, beni böyle yarım bıraktı gitti.. bazen gurursuzluk yapıp arasammı diyorum, imkansız bir olay ya barışsak bile olmazki.. yürümezki.. tek çarem var, onu unutmak
Mesra, canım kardeşim konuyu daha bugun okudum...Tatlı kuzu benim de yaşadıklarımı biliyosun...Terzi kendi söküğünü dikemez misali kendime geçiremediğim sözü burda sana söylemem ne derece etkili olur bilmiyorum ama bol bol dua et ablacığım, sabret geçecek birgün bitecek herşey yoluna girecek inanıyorum ve inanalım...Ve şuanda sana bunları yazarken de ağlıyorum işte.....Kader mi desek Allah bizi birşeylerden korudu mu desek bilmiyorum...ama herşeyin hayırlısını verir Allah ben buna inanıyorum, Allah bizim görmediklerimizi görür bilmediklerimizi bilir, belki de çok çok büyük hayırlara vesiledir bu insanlardan kopmamız...Gez, toz, ye, iç keyfine bak bebeğim, seni istemeyeni sen hiç isteme...Biz kız halimizle direniyoruz yeri geliyo ailemize kafa tutuyoruz, kaldı ki onlar erkek haliyle yapamıyosa o sevgiden şüphe etmek lazım diye düşünüyorum. Ben sevilmediğimi kabul ettim, istenmediğimi ettim ve dualar ediyorum yüreğimden uçup gitsin diye artık...Ama elbetteki kaybettiğimiz zamanların, dökülen gözyaşların, emeklerin, bu denli nankörlüğün ve vefasızlığın hesabını sorsun Rabbim hepsinden. Kimsenin ahı ve hakkı kimsede kalmasın...Allah kullarını cezalandırmakta aceleci davranmaz. Dua ve sabır ile yola devam tatlım...ALLAH ÇOK BÜYÜK inan buna, çok inan...
akuma gerçekten senin yaşadıkların ben yaşasaydım doğru kelime olucakmı bilmiyorum ama onun sapkınlığı karşısında tiksinirdim ondan.. Allah yardımcın olsn kardeşim gerçekten yardımcın olsun..
pinksweetlolita, 3 hafta çok kısa bir süre, ben ilk 1 ayı atlattığımda bile ayrıldığımızın farkında değildim. o derece şoktaydım. şuanda 3 ay bitti ama sevgim hiç azalmadı.. aksine onu düşünmeden onun için gözyaşı dökmeden uyuduğum bir günüm yok.. ama onunlada olmaz bunca acıdan sonra, ailesi girdi aramıza, sen istediğin sürece yanındayım diyen adam, ayrılmayalım diye ağladığımda sadece üzülme ağlama dedi.. evet onun numarası var ama arasam açmazki güzelim. msj atsam cvp vermez, ancak internet yoluyla söylemek istediklerimi söyleyebilirim, ondanda mail atsam okurmu okumadan silermi bilmiyorum... normalde gurusuz bir kız asla değilim, kendi doğruları olan mantığıyla hareket eden, kendini yetiştirmiş bir insanım. ama o benim için o kadar değerliki, arasammı diye çok düşündüm.. arkadaşlarım hep karşı çıktı. arama seviyorsa arar dedi.. hala aramadı, armıcakta biliyorum..
akuma gerçekten senin yaşadıkların ben yaşasaydım doğru kelime olucakmı bilmiyorum ama onun sapkınlığı karşısında tiksinirdim ondan.. Allah yardımcın olsn kardeşim gerçekten yardımcın olsun..
pinksweetlolita, 3 hafta çok kısa bir süre, ben ilk 1 ayı atlattığımda bile ayrıldığımızın farkında değildim. o derece şoktaydım. şuanda 3 ay bitti ama sevgim hiç azalmadı.. aksine onu düşünmeden onun için gözyaşı dökmeden uyuduğum bir günüm yok.. ama onunlada olmaz bunca acıdan sonra, ailesi girdi aramıza, sen istediğin sürece yanındayım diyen adam, ayrılmayalım diye ağladığımda sadece üzülme ağlama dedi.. evet onun numarası var ama arasam açmazki güzelim. msj atsam cvp vermez, ancak internet yoluyla söylemek istediklerimi söyleyebilirim, ondanda mail atsam okurmu okumadan silermi bilmiyorum... normalde gurusuz bir kız asla değilim, kendi doğruları olan mantığıyla hareket eden, kendini yetiştirmiş bir insanım. ama o benim için o kadar değerliki, arasammı diye çok düşündüm.. arkadaşlarım hep karşı çıktı. arama seviyorsa arar dedi.. hala aramadı, armıcakta biliyorum..
elifce canım karşı tarafı arayıp bunlatıp yüzsüz olduğumu gösterim karşısında kendimi küçük düşürmek belkide benden nefret etmesine sebep olucak.. o yüzden aramak istememe rağmen aramıyorum. arasamda numaramı görünce açmıcanı biliyorumbu arada 92 yazıyor 19 yaşındamısın?
kötü sözler söylerse kalbim dahada kırılır.. çok daha üzülürüm gibi.. ama gerçi bana hiç kötü söz kullanmadı, öyle bir kişiliği yok. ama arama beni seni istemiyorum demesi bile beni çok yaralar... evet herşeyde bir hayır vardır diyorum ama yinede kalbim söz dinlemiyor.. onun aramasını beklemekten başka çarem yok gibi.. tek dileğim onu bir an önce unutmak
elifce canım, bundan 3 yıl önce olsa aynı heyecanla bende senin dediklerini yapardım inanki... ama her geçen yıl insanın fikirleri çok değişiyor.. ona msj atmam ona sevgimi hatırlatmam belkide beni kendiliğinden aramasını sürekli erteleyecek.. nasılsa bu kız hala beni seviyor diyecek belki mutlu olup yaşamına devam edicek, ben ise hakkımda ne düşündüğünü bilmeden burda merak içinde çatlıcam.. inan ben çok çabaladım gerçekten.. ona kimsenin yapmıca şeyleri yaptım. sadece sevgisini istedim ondan, sağolsun ondanda mahrum bıraktı beni.. aradım diyelim açsa bile telefonu ne dicemki, seni özledim, seni seviyorum mu? nolucak sonunda tekrar birlikte olduk diyelim, ben ona eskisi gibi güvenebilicekmiyimbenim yaralarımı sarabilicekmi.. yok be güzelim, o benden vazgeçmiş.. temmuzun sonunda ayrılmıştık. ben bir ramazan ağlaya ağlaya oruç tuttum.. şükürler olsun rabbime o zamanki yürek acım geçti. ama yılın en güzel ayında bana cehennemi yaşattı.. ben bunları unutsam bile, kalbim unutucakmı.. ruhum demicekmi hiç, kızım kendine saygın yok mu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?