Herşeyin ilacı zaman olsada, unutmak gerçekten çok zor!

Evet unutmak zor unutmayı bekleme yüreğindeki yara kanayacak sonra kabuk bağlayacak iyileşecek ama izi kalacak . Yara izi onu hatırlatacak derin bir ah çekip zorda olsa bu yarada iyileşti deyip hayata devam edeceksin.
Yaşadığım sürece ne dertler geçti gitti hatırlayınca içimi hüzün kaplar aman derim geçti gitti işte. Zordur yaşamak düşmemek için uğraşma düş ama düştükten sonra kalmalısın yoksa üzerine basıp çiğner hayat seni...

Canım seni çok iyi anlıyorum. Bende yaşadım aynı durumları. Ayrılalı 2 ay oldu. Benimde içim acıyor. Kalbim acıyor. Unutamadım. Unutamıyorum canım. Neler yaptım neler söyledim. Çok ah ettim. Ama kimsenin yaptığı da yanına kalmaz. Herşeyin ilacı zaman demişsin ama işte o zaman bi türlü gelmek bilmiyor. Demişsin yaa tanışmak isteyen erkekler var ama ben hiç birini istemiyorum kendimi ona ihanet etmiş gibi hissediyorum diye benimde durumum aynı canım bi çok erkek var ama benim gözüm ondan başkasını görmüyor. Kalbim ondan başkasını istemiyor. Ama yapcak bişeyim de yok. Elimden hiç bişey gelmiyor..

aşk acısı...iki taraflı bıçak gibi batıyor...kumdan kalelerim yıkıldı...planlarım kaldı...yarım,eksik,güçsüz,aldatılmış,ortada bırakılmış,aşağılık hissediyorum kendimi...hani güçlüydün sen...hani gururluydun...hani öyle kolay beğenmezdin...hani umrunda değildi o...işin ilginci ona çok suç bulamayışım...bu da bir tecrübe kızım...denemeden bilemezsin...güçlü ol,tutun hayata...unut...kolay olmasa da...

tutunmaya çalışıyorum, inanın bir günün 24 saat olması bana yetmiyor, yapacak o kadar çok şeyim varki.. okul bir yandan kurs bir yandan ödevler sınavlar... kendime bile zaman ayıramıyorken, işte gecenin bu saatinde uyuyamıyorum. aklımda o var..kafamda hep denklemler kuruyorum, beni sevseydi bırakmazdı, 3 ay dan fazla oldu ama aramadı, ama sevmeseydide böyle davranmazdı, bu kadar iyi rol yapmış olabilir mi olamazmı, acaba beni düşünüyormu düşünüyorsa neden aramıyor, yok yok kesin düşünmüyor... yoğunluktan kendime bile zaman ayıramadığım 24 saatlik bir günümde bu cümleler sürekli aklımda.. hayal dünyasında yaşıyor gibiyim.. şimdi otobüsten insem karşılaşsak.. yada onunla gittiğim avm lere, onunla geçtiğimiz yollara bakıyorum. burdamıdır karşılaşırmıyız diye.. hatta ve hatta, karşılaşırsak ve onu bir başka kızla görürsem daha kötü olurum, en iyisi görmeyeyime kadar gidiyor hayallerim... hani insanlar der ya insanının annesi babası gibi kardeşi gibisi yoktur diye, herşeye rağmen, bütün hatalara rağmen, beni yüz üstü bırakmasına rağmen, bende onun için aynısını diyorum. bir başkası tanışmak istediğinde yada baktığında O'nun gibisi olmaz diyorum, içim ona karşı hala o kadar sıcakki.. 3 aydır bastırabildiğim kadar bastırdım duygularımı, başta ona çok kızgındım ama zaman geçtikçe kızgınlığım azalıyor ve bastırdığım duygularım gün yüzüne çıkıyor.. o kadar mutsuzum ki kızlar... resmen kalbimi söktü, beni böyle yarım bıraktı gitti.. bazen gurursuzluk yapıp arasammı diyorum, imkansız bir olay ya barışsak bile olmazki.. yürümezki.. tek çarem var, onu unutmak

Canımm deme öyle bak sonra benim gibi çok pişman olursun. eğer çok seviyorsan koş aşkının peşinden sonuna kadar o artık seni sevmiyorum diyene kadar yüzüne koş. sevdiğinden eminsen koş yazık etme kendine. bak sonuçlarını duymak istiyorum. bari senin mutlu olduğunu görelim

Ayrılığın ilk zamanları çok aramıştım, kopamamıştık bir türlü. Ayrımıydık değilmiydik belli değildi, ama bu insanı dahada üzüyor.. O zaman çok dil döktüm yazık etme bize diye ama dinlemedi. Şimdi arasam bi yararı olurmu bilmiyorum. Başlarda aşkımın peşinden koştum, bütün gururumu ayaklar altına aldım tabiri caizse. ve ayrıldık.. Şuanda aramış olmam belkide beni gözünde dahada küçük düşürücek, istenmediğini bile bile arıyor diyecek. Ağır laflar ederse hiç kendime gelemem

Bu satırları okuyunca gozyaslarına boguldum.. Ewet cok canım yanıyor benımde, bende hep dua edıyorum ama o kısılerın o kadar mutlu oldugunu gorunce ve aglayanında sadece bızler oldugunu gorunce, Allah 'ım bıle bızı sevmıyor galıba onlar mutluyken bız boyle acı cekıyoruz dıyorum. Her gun hacet namazı kılıyorum ve yuregımden at Yarab dıye dua edıyorum ama gel gor kı, her uyandıgımda her yastıgı basıma koydugumda aklım yıne orada.. O ınsan mı ? O baskaları ıle gonul eglendırme de, benım dua ettıgım saatlerde baska kadınlarla konusmakta ve onların koynuna gırmek ıcın cabalamakta..
Sımdı soruyorum sana canım benım.. Bır ınsan nasıl bu kadar kolay vazgecebılır ? hadı gectı. Nasıl olanları bır anda atabılıyor ıcınden, hıc bısey yasanmamıs gıbı olabılmek.. Nasıl olabılıyor. Ne olur bılen bıze de anlatsın..

akuma, biliyormusun senin nefret etmek için gerçekten çok güzel sebeplerin var, unutmak için çok güzel sebeplerin var.. inan aşk acısı çok zor, bunu benden başkası bu kadar iyi anlayamaz belki, o derece acım büyük. o başkasını tercih etmiş, bi nebzede olsa ondan vazgeçmen için elle tutulur birşey, vazgeçemezsen kendine haksızlık etmiş olacağınıda düşünebilirsin. biliyomusun, keşke beni aldatsaydı, yada soğudum deseydi, başkası var deseydi, inan bu kadar üzülmezdim.başkasını tercih etti derdim, belki kat be kat daha ağır olurdu ama o zaman beni istemediğine emin olurdum. biz severek ayrıldık, iki insan birbirini seviyorsa neden ayrılsınlar derdik, ailesi girdi aramıza. dün gece eski msjlarını okudum, okumaz olsaydım. bana bu kadar bağlı adam nasıl olduda böyle vazgeçti.. ayırldığımızda demişti, senden başkası çok zor diye.. bu şekilde ayrılmak dahada koyuyor adama.. şuanda aramıyor sormuyor, gerçekten sevse arardı diyorum. bi yandan beni sevmediğine inanmak istemiyorm bir yandanda sevse bırakmazdı diyorum. çok zor be güzelim inan çok zor.. demişsin ya onlar mutluyken Rabbim bizi sevmiyormu diye, sakın öyle düşünme. Şemsi tebrizinin bir sözü var, şükret, istediğin olduğunda şükrettiğin gibi istediğin olmadığındada şükret diye. belkide büyük bir şerden koruyor bizi, yada bizimde bu dünyada atlatmamız gereken sınavlardan birisi bu..

Belkı aldatılmak denen eylem bır kısı ıle olsaydı gercekten bu kadar dokunmazdı bana.. ama okudgum o satırlar yok mu. Bır degıl bın degıl.. Onune gelen herkese yazılmıs sapıkca ve sapkınca yazılar, agzıyla dedıklerı ve davrandıkları ıle alakasız olan baska bır dunya resmen gorduklerım. Sogumak ıcın cok buyuk nedenlerım var ama nedense ben hala vazgecemeyen tarafım, nasıl bu kadar dustum bılmıorum kı, nasıl bu kadar uzuldum. Umrumda olmamalıydı aslında ama durmadan sagımda solumda onnun hayalı gelıyor sankı. O ıse.. Coktan vazgecmıs ve sılmıs kı benı.

arkadaşlar hepinizin yorumlarını teker teker okudum mesra yaşadıklarımız çok ama çok benziyor bizde hiç yere ayrıldık hala seviyorum onunda sevgisine inanıyorum ama artık olmayacağınıda biliyorum aklım kalbim sürekli onda başka şeylerle uğraşsam bile geçici oluyor mutlaka aklıma geliyor.sizlerin ulaşabileceği bir numarası var değil mi ama bende numaarasıda yok benim numaram onda var o kadar seven bir insan 3 hafta olmuş aramazmıydı kendisini sevdiğimi ilk defa yüzüne ağlayak söyledim son görüşmemizde başını önüne eğdi sigara yaktı o an aklına mutlaka ama mutlaka geliyordur ama niye aramıyor çok üzülüyorum kızlar gerçekten yaşayan bilir... çok emek verdim bitmesin diye ayakta tutmak için çok çaba sarfettim kendimi küçük düşürüp evlerine bile gittim ama sonuç ortada işte...
o benden bir sene önce mezun oldu üniversiteden fakat alttan dersleri Kaldığı için sınavlara gelecek diye inanırmısınız vize ve final tarihlerini iple çektim onu görmek için arkadaşlarım 2. 3. sevgililerini yaparken ben onunla gittiğimiz parka gidip oturduğumuz banka oturup orada huzur buldum ağlayarak kulağımda bana dinlettiği şarkıyı dinleyerek... çok bekledim çok sabrettim ama yine iyi olduk derken yine bitti hemde artık arayacağını hiç zannetmiyorum umudum olmasada ONU HALA ÇOK SEVİYORUM.............

Son düzenleme:
akuma gerçekten senin yaşadıkların ben yaşasaydım doğru kelime olucakmı bilmiyorum ama onun sapkınlığı karşısında tiksinirdim ondan.. Allah yardımcın olsn kardeşim gerçekten yardımcın olsun..

pinksweetlolita, 3 hafta çok kısa bir süre, ben ilk 1 ayı atlattığımda bile ayrıldığımızın farkında değildim. o derece şoktaydım. şuanda 3 ay bitti ama sevgim hiç azalmadı.. aksine onu düşünmeden onun için gözyaşı dökmeden uyuduğum bir günüm yok.. ama onunlada olmaz bunca acıdan sonra, ailesi girdi aramıza, sen istediğin sürece yanındayım diyen adam, ayrılmayalım diye ağladığımda sadece üzülme ağlama dedi.. evet onun numarası var ama arasam açmazki güzelim. msj atsam cvp vermez, ancak internet yoluyla söylemek istediklerimi söyleyebilirim, ondanda mail atsam okurmu okumadan silermi bilmiyorum... normalde gurusuz bir kız asla değilim, kendi doğruları olan mantığıyla hareket eden, kendini yetiştirmiş bir insanım. ama o benim için o kadar değerliki, arasammı diye çok düşündüm.. arkadaşlarım hep karşı çıktı. arama seviyorsa arar dedi.. hala aramadı, armıcakta biliyorum..

canım benim hikayemide biliyosun sana özel mesajda yazdım tatlım gün doğmadan neler doğar biz bu kadar seviyoruz düşünüyoruz ve bekliyoruz inşallah hayırlısı ile dönerler ne diyimki

niye arkdaşlarkını dinliyorsun ki. her zaman onlar bilicek diye birşey yok. o aramıyorsa sen arıcaksın. kesin olmayacağını anlayana kadar arıcaksın. gerekirse aşkın yüzünden yüzsüz olucaksın

elifce canım karşı tarafı arayıp bunlatıp yüzsüz olduğumu gösterim karşısında kendimi küçük düşürmek belkide benden nefret etmesine sebep olucak.. o yüzden aramak istememe rağmen aramıyorum. arasamda numaramı görünce açmıcanı biliyorum bu arada 92 yazıyor 19 yaşındamısın?

BElki arasan kotu sozler bile sarfedecek fakat
Bunun su tarafi da var, ondan boylesine seyler duysan sen igrenirsin gibime geliyor yani bi yandan da iyi de olavilir aslinda. Bir insan baska birisini aramadan indan gbr almadan durabiliyorsa biseyleri zaten bitirmistir derim ben kafasinda ama uzuntunun hesabini da elbet odeyecektir. Sen merak etme canim bi gun Allah im
Oyle bi yol acar ki, iyi ki boyle olmis diye dua edersin. :)

kötü sözler söylerse kalbim dahada kırılır.. çok daha üzülürüm gibi.. ama gerçi bana hiç kötü söz kullanmadı, öyle bir kişiliği yok. ama arama beni seni istemiyorum demesi bile beni çok yaralar... evet herşeyde bir hayır vardır diyorum ama yinede kalbim söz dinlemiyor.. onun aramasını beklemekten başka çarem yok gibi.. tek dileğim onu bir an önce unutmak

hı hı evet canım. 19 yaşındayım ..
ama bak ben hiç kesmedim bağlantıyı sürekli olmasa da ara ara onu sevdiğimi söyledim mesaj attım . çünkü beni sevdiğini bana dayanamadığını biliyorum. sadece benim üzülmemi istemiyor. zamana ihtiyacımız var. bence ara ara sende hatırlat kendini ayrıca açmayacağını nerden biliyorsun ki belki açıcak?

bak hiç kötü söz kullanmamış sana. ayrıca seni sevmiyorum falan dedi mi sana hiç.?
ben bu konuda çok cesaretliyim onun hakkında içimden ne geçiyorsa yaptım. hiç pişman olmadım. yine olsa yine yaparım. çünkü onu seviyorum. çünkü ömrümü onunla geçirmek istiyorum.
sadece çabuk vazgeçme canım. sabret ve çabala

elifce canım, bundan 3 yıl önce olsa aynı heyecanla bende senin dediklerini yapardım inanki... ama her geçen yıl insanın fikirleri çok değişiyor.. ona msj atmam ona sevgimi hatırlatmam belkide beni kendiliğinden aramasını sürekli erteleyecek.. nasılsa bu kız hala beni seviyor diyecek belki mutlu olup yaşamına devam edicek, ben ise hakkımda ne düşündüğünü bilmeden burda merak içinde çatlıcam.. inan ben çok çabaladım gerçekten.. ona kimsenin yapmıca şeyleri yaptım. sadece sevgisini istedim ondan, sağolsun ondanda mahrum bıraktı beni.. aradım diyelim açsa bile telefonu ne dicemki, seni özledim, seni seviyorum mu? nolucak sonunda tekrar birlikte olduk diyelim, ben ona eskisi gibi güvenebilicekmiyim benim yaralarımı sarabilicekmi.. yok be güzelim, o benden vazgeçmiş.. temmuzun sonunda ayrılmıştık. ben bir ramazan ağlaya ağlaya oruç tuttum.. şükürler olsun rabbime o zamanki yürek acım geçti. ama yılın en güzel ayında bana cehennemi yaşattı.. ben bunları unutsam bile, kalbim unutucakmı.. ruhum demicekmi hiç, kızım kendine saygın yok mu diye..

tamam canım haklısın. ama aşıksında.bak eğer başarabilirsen unut eskiyi. eğer seni seviyorsa vazgeçme. sevdiğinle olmaktan güzel ne var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…