Çok zor cnm . Hele de bu kadar güzel giden bir ilişkinin ardından,unutmak çok zor.
Allah yardımcın olsun. Ayrılık nedeninizi okudum. Çok saçma bir konu. Sevgilin aklı başında bir insansa neden seni değilde saçma istekleri olan ailesini seçti.
Neden onların bu isteğine boyun eğdi.
Bu kadar güzel bir aşk böyle saçma bir nedenle biterse çok yazık olur.
Mesra seninle aynı zamanlarda benzer şekilde ayrıldık sevdiğimizden benim de içim hala acıyor ama ilk zamanlardaki kadar çok acımıyor. Ara sıra ağlıyorum onun için ama olanda hayr vardır biliyorum. Ne kadar sürecek içimdeki acı bilmiyorum. Hayata karşı umutlutluyum. Zor zamanlar geçiriyorum severek ayrılmak kolay değil. Yapacağım en güzel şeyi yapıyoum dua ediyorum. Biliyorum ALLAH bu düğümü çözecek zor zamanlar geçecek.
Bu konuda yazı herkese söylüyorum inanıyorum bu sayfalarda sizlerle mutluluklarımızı da paylaşacağız. Ben hayata karşı umudumu yitirmeyeceğim.
İnşallah dicled53, hep birlikte mutluluklarımızı da burada paylaşırız, Allah yar ve yardımcımız olsun.
bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..[/QUOT
biliyorum çok zor ama bırakalım artık bence, yeter sağlığımızdan canımızdan olacağız...
bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..
öncede beğen butonu vardı, şimdi kaldırmışlar herhalde.. hepinizin yorumunu teker teker beğeniyorum.. bende elimden geleni yaptım, hatta belkide kendimi küçük düşürdüm ısrarla arayıp ama inanın umrumda değil.. elimden birşey gelmiyor da ne demek, gerçekten anlayamıyorum. sen beni sevdikten ben seni sevdikten sonra, ele ne? kime ne? ama aynı bakış açısına sahip değilmişiz demekki.. ama bir insan, sevdiğinin üzüldüğünü bile bile, kendide acı çeke çeke nasıl elimden birşey gelmiyor diyebilir.. yada gerçekten acı çekmiyorsa sırf umutlandırmak için sensiz hayat olmuyor dermi? bir insan bu kadar kötü olabilirmi? onu seviyorum, evet. ondan çok çabaladım bu ilişkiyi olur yola getirmek için ama nuh diyip peygamber demeyen adama artık dönmem ben.. kapattım defteri, yeteri kadar üzüldüm çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?