bu acıya daha fazla dayanamayacagim

Ben

Veriyorum cevap daha açık mi yazayım
İsterse eve gelir isterse gelmez
İsterse benimle olur istemezse olmaz
Hiçbir şeyin düzeni yok
Ama bir ihtiyaç fatura vs herseyi karşılar bir şeyi eksik bırakmaz.
Yillardir beni ailemin yaptiklariyla suçladı. Yine kafasına estikce suçlar. Bu yüzden istemediği hiçbir şey söylemiyorum ona nerdesin kimlerin gibi çünkü konu dönüp dolaşıp benim ailemin pisliklerine geliyor. Birakabilirsin beni giderim diyorum onu da kabul etmiyor. En son bu konu açıldığında beni terk etmeni bekliyorum dedim elinde kumanda tv izlemeye devam etti ciddiye bile almadı
Daha once de gitcek yerin mi var salak diyor bana
Ailemden nefret ettiği için onlarla yasamami istemiyor bosanirsa onlar kazanacak gibi görüyor benim tahminim
Evet zahmet olacak ama dogru duzgun anlatman gerekiyor yorum yapabilmemiz icin..
Konuya gelince, sen baskasini dusunmuyo olsan bile evliligin saglikli degil ki..

Eskis sevgilinin işi yok diye evlenmek için babanızın dedinizi yapmışssınız.
bu sorunun yanıtınımı arıyordunuz?
İşi yok diye değil
Konuyu daha uzun yazmıştım ilk başta onunla alakali birseyler de yazdım sonra çok uzun ve sıkıcı oldu diye bir kısmını sildim. İş meselesi de alakasız kaldı

Evet zahmet olacak ama dogru duzgun anlatman gerekiyor yorum yapabilmemiz icin..
Konuya gelince, sen baskasini dusunmuyo olsan bile evliligin saglikli degil ki..
Neden bana bu şekil de yaklasiyorsun anlamıyorum ? Zahmet falan ney? Ben zaten sürekli yorum yazıp anlatıyorum herkese
Bana yazmaktan hoşnut degilseniz bunu anlarım kendinizi zorla yorum yapmak zorunda hissetmeyin

Sevgili konu sahibesi hatayi nerede yaptiniz acaba?
Hatayı ilk kendime yaptım isfeklerimi duygularımı ezdirdim aileme
Sonra onunla bir vedalasmadim bile eğer evleneceksem bile gidip ona ben evlenicem demeliydim bunu benden duymaliydi
Kardesimin lafı ile hareket etmemeliydim hatta inanmamaliydim nefret ettiysede yüzüme desin demeliydim.

İşi yok diye değil
Konuyu daha uzun yazmıştım ilk başta onunla alakali birseyler de yazdım sonra çok uzun ve sıkıcı oldu diye bir kısmını sildim. İş meselesi de alakasız kaldı
bu şekilde hayatını kendine zindan etmişssin.
boşa geçen 6 yıl.yazıktır.
ileride pişman olursun.
arkadaşın vasıtası ile de olsa haberleşme şansın olmuş,muhtemelen bir süre sonra görmek te isteyeceksin.
bi arkadaş daha uyarmıştı,arkadaşına güvenmemek konusunda.
katılıyorum,gün gelir aleyhind ekullanır.
bu eski sevgilinin işi gücü yok mu şu anda,nasıl bi hayat ssürüyo.
demek istediğim ayrılık acısı ile hayatını mahvettiğini düşünüyosun sanırım.
bu da sendeki var olan pişmanlık duygusunu iyice artırmış.
ancak acaba senin sandığın gibimi karşı taraftaki hayat.
bilmediğin tonla sebebi olabilir veya sana söylenen doğru olmayabilir.
bu kadar kendini kapıp koyuverme.
şu anki hayatındaki mutsuzluğunun sebebi olarak geçmişini görüyorsun.
ancak mutlu bir hayat sürüyor olsaydın eminim çok kolay unuturdun.
tavsiyem bu hayalet geçmişinden kurtul,silkelen kendine gel.
arkadaşınla bu konuyu konuşma,irtibatın olmasın hiçbir şekilde.
çünkü niyetim boşanmak değil demişssin.
o zaman arkadaşım işkencwe doulu bir 6 yıl,onaltı yıl filan daha geçirmek istemiyosan
bu geçmişi kendine unutturacaksın,sileceksin beyninden.
herdaim kendine hatırlatıp acılarını tazalemeyeceksin.
evladın da varmış.
inana çoook pişman olursun heba ettiğin yıllara.
sevmiş sevilmişsindir kısmet olmamıştır.
olur bunlar hayat bu.
atlatılamayacak acılar değiller bunlar.

Nasip istenen degil hep verilen nasip ise gelirmis cinden yemenden nasip degilse senin bile olsa kayar gidermis elinden...

Esiniz iyiyse bosanmayin ki.zaten.dusunmuyormussunuz ,sevmeye calisin eski sevdiginizide dusunmeyin artik siz evlisiniz mantikli.dusunun kalple her zaman haraket edilmez o adam.biraktiginiz kisi degildir muhtemelen artik unutun aradan yillar gecmis yani hemen unutulmaz sevgi zordur ama su asamada yapacak.birsey yok onun dogumgununu kutlamaya falan niyetlenmeyin icinizden dahi olsa hos degil unutmaya calisin icinizde yasatmaya degil.elini ayagini yuzunu gozunu hic dusunmeyin ..kismet olmadi diyip kapatin zira bu isin sonu iyi olmaz iyice uzaklasirsiniz esinizden yanlis yapabilirsiniz karsi taraf madem.seviyormus yillar once 3 gun boyunca beklemeseymis.. durup dururken kendini geri cekmeseymis kardes sozuyle.cok.asik.olan insan hareket edermi?cok seven adam ne olursa olsun karsiniza dikilirdi degilmi ne evlenmesi bu diye...
Duyunca neden gelmedi
Daha sadece tanışma olmuştu o duyduğunda
Gorusebilirdi son bir kez konuşmak için
Oda belki hatalarına yanıyor. Onun hatalarını görünce zaten benim vicdsnim biraz daha rahatlar o burada hata yaptı. Kolay ikna oldu sonra da pismanlik yaşadı bi dikiş tutturamadi benim gibi hayat kötü gittikçe aklına beni getirdi sebep ben gibi
İşte bilmiyorum ne düşünüyor. .

Seks yapmak için deli divane aşık olmaya gerek yok. Sevmeden de yapılır. Karşındaki sana değer veriyodur, temizdir, artık kocan da olmuştur; ee yatak odasına girince olur yani.
Tuhaf bir durum olmadığına emin ol.
İlla duygu gerekmez. Çok var böyle.
Eski nesil evlenenleri düşün; çok severek evlenmedi birçoğu ama hemen çocuk doğururdu insanlar. Görev gibi biraz da. Herkes işini yapıp geçiyor.
Benim tarzım değil; asla yapabileceğim şey değil... Üstelik kalp başkasında, kalp boş olsa zayıf ihtimal neyse de.

Eskilerde durum, toplum dayatmaları, kadının rolü cok farklı. Eğitim, gelişmişlik düzeyi gibi sebeplerle bu dayatmaların değiştiğini düşünmüştüm ben.

naçizane görüşüm..

bu şekilde hayatını kendine zindan etmişssin.
boşa geçen 6 yıl.yazıktır.
ileride pişman olursun.
arkadaşın vasıtası ile de olsa haberleşme şansın olmuş,muhtemelen bir süre sonra görmek te isteyeceksin.
bi arkadaş daha uyarmıştı,arkadaşına güvenmemek konusunda.
katılıyorum,gün gelir aleyhind ekullanır.
bu eski sevgilinin işi gücü yok mu şu anda,nasıl bi hayat ssürüyo.
demek istediğim ayrılık acısı ile hayatını mahvettiğini düşünüyosun sanırım.
bu da sendeki var olan pişmanlık duygusunu iyice artırmış.
ancak acaba senin sandığın gibimi karşı taraftaki hayat.
bilmediğin tonla sebebi olabilir veya sana söylenen doğru olmayabilir.
bu kadar kendini kapıp koyuverme.
şu anki hayatındaki mutsuzluğunun sebebi olarak geçmişini görüyorsun.
ancak mutlu bir hayat sürüyor olsaydın eminim çok kolay unuturdun.
tavsiyem bu hayalet geçmişinden kurtul,silkelen kendine gel.
arkadaşınla bu konuyu konuşma,irtibatın olmasın hiçbir şekilde.
çünkü niyetim boşanmak değil demişssin.
o zaman arkadaşım işkencwe doulu bir 6 yıl,onaltı yıl filan daha geçirmek istemiyosan
bu geçmişi kendine unutturacaksın,sileceksin beyninden.
herdaim kendine hatırlatıp acılarını tazalemeyeceksin.
evladın da varmış.
inana çoook pişman olursun heba ettiğin yıllara.
sevmiş sevilmişsindir kısmet olmamıştır.
olur bunlar hayat bu.
atlatılamayacak acılar değiller bunlar.
Evet böyle şeyler duymak beni biraz rahatlatiyor bende bu yönde düşünmeye çalışacağım
İlla ki sevmiş sevilmistir benden sonra da diyip onun için üzülmek den vaz geçmek istiyorum

Evet belirttim orada da zaman zarfıni 8 ayda evlendim bir an diyorum çünkü hatırlamıyorum bile nasıl geçti ne yaptik nasıl hazirlandik ne vaat verdi hiçbirini doğru dürüst hatırlamıyorum bile. Anneme soruyorum bunu naptik bunu ne ettik o zaman diye.
Doğru dürüst arkadaşım bile yoktu kimseye söyleyip cagirmadim bile. Belki soyleseydim ne yapıyorsun yapma derlerdi belki kendime gelirdim Çok hata yaptım
Düşünme bunları şimdi. Kavustursan evlenirsin kavusmazsan aşk olur demişler. Şimdiki eşimle ilişkin, evliliğin iyi ya da kötüdür seni ilgilendirir ama alacağın herhangi bir kararda o adamın en ufak etkisi olmasın.

Hülya kocyigitin bi filmi vardi o geldi aklima oda baskasiyla evleniyor ama senede 1gün görüsüyorlar. Kartal tibet galiba adamda. Yanlis hatirlamiyorsam.
Filmi gecelim.
Bu nsl igrenclik k.bakmayin ama esinizle nasil yatip kalktiniz cocuk yaptiniz baskasini hayal ederken. Hicbirinize üzülmedimde cocuga üzüldüm olan yine o sabiye olmus.

smn88 diye 2. bir kullanıcı adı vardı bize bilgi verilmemiş o üyeliğini kapadık. Tiramisu ile yakın uzak alakası yok !

ben böyle konularda öldüm, bittim, mahvoldum olayını anlamıyorum yahu.. neden ölmüş gibi davranıyorsunuz ki? olabilir, hatalar insanlar için.. hepinizde ayrı ayrı hata var, şu konuda hatasız tek insan evladınız.. kardeşiniz neden her b.a maydanoz mesela? siz neden bunu öğrenince gidip konuşmadınız? karşınızdaki insan da hiç mi düşünce yok da kardeşinizin lafı ile hareket ediyor? babanıza zaten yorumum yok, şimdiki eşiniz de demedi mi bu kadın beni seviyor mu sevmiyor mu diye?

neden çocuk yaptınız falan da demeyeceğim aslında.. diyeceğim tek şey yol yakınken boşanın.. kendi hayatınızı kurun.. sevmediğiniz bir adamla ömür tüketmeyin, biz Süper Mario değiliz bir kaç tane canımız yok.. daha gençsiniz, ailenizle görüşün, gerekirse okuyun, iş bulun çalışın.. ne öncekine gidin ne de bununla evli kalın.. yazdıklarım çok zor şeyler değil, azıcık cesarete bakar..

Benim anlamadığım sizin sevgilinizin nosu kardeşinizde ne arıyor?
Mesajlarla ulaşamadığı için yanınıza geleceğinde kardeşinizin nasıl haberi oluyor da engel oluyor?
Hadi siz unutamadınız diyelim, 6 yıl boyunca o erkeğin sizi beklediğini hiç sanmıyorum dile kolay 6 yıl.
Tek önerim boşanın, eşiniz nasıl biri olursa olsun duygusal açıdan aldatılıyor şu an, hazır sevmiyorken sizi aldattığında haklı gerekçeyle boşanabilirdiniz siz sadece oracıkta durup mutsuz olmayı seçmişsiniz.

konunuzu canan tan ın yüreğim seni çok sevdi romanındaki Aslı ile Murat ın aşk hikayesine çok benzettim

Senin öykünü okurken ablana çık kızdım birde seven adam neden gelip seninle konuşmaz bunu çok garipsedim sevdiğin senin için savaşmamış ablana inanıp bağlarrını koparmış

Back
X