bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..
bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..
elifce92 arkadaşım ben supermen yada batman değilim.. doğa üstü güçlerimde yok :) inan bir kızın yapması gerekeni yaptım.. bahsettiğim insan benden 5 yaş büyük, askerliğini yapmış işini gücünü kurmuş birisi.. ben yeteri kadar çabaladım. evet seviyorum, Allahın bildiğini hiçbirzaman kuldan saklamadım, kimseden saklamadım. ama ben artık ne için çaba sarfedicemki? onunla birlkte olmak içinmi?? terkedilen benim, üzülen beni, günlerce gözyaşı döken,bir ramazan boyu ağlaya ağlaya oruç tutan, hayalleri yıkılan benim... hadi olduki bu adamla tekrar birlikteyiz, ben nasıl unutucam bunca çektirilen acıyı? ailesinin sözünü dinleyip beni terkedişini, ortada bırakışını.. ben bu adama nasıl güvenebilirim ki.. nasıl inanırım? olmaz güzelim olmaz.. inanki olmaz.. tamam onu çok seviyorum, ama kendimide seviyorum.. şuanda artık onun için hiçbirşey yapmam, gün gelicek belkide iyiki olmamış diyeceğim.. kimse vazgeçilmez değildir, o benden nasıl vazgeçti? onun için bu kadar kolaymış demekki.. ben yine ayrıldıktan sonra çok sadık kaldım ona çookk.. ama yanlş anlama, biliyorum çok iyi niyetle yorum yapıyosun. ha şöyle olsaydı, ailesi istemeseydi bana deseydiki, şuanda ailem istemiyor ama zamanla kabullenirler, yada ailem istemiyor benimle her zorluğa varmısın? böyle sorsaydı onu başımın üstünde taşırdım.. ama kılını bile kıpırdatmadan çekti gitti..
yakamoz.87, inan seni çok iyi anlıyorum.. bu siteye içim yana yana, gözlerimden yaşlar aka aka çok şey yazdım.. ayrılığın ilk günleri aklıma geldikçe, iyiki aklımı kaçırmamışım diyorum. Allah düşmanımın başına vermesin bu acıyı, hele bu kadar severken hele böyle aşıkken... hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim, canımdan can kopardılar resmen. şuanda yazarken bile inanamıyorum bunları benmi yaşadım diye.. sanki hayatımın o dönemi hiç yokmuş gibi, bir rüyaymış gibi, hayalmiş gibi.. anlıktı, geçti, gitti, bitti.. sonsuz olacağını düşünürken bitti.. o yanımdayken kalbimin onun kalbinin içinde attığını hissediyordum.. o kadar seviyordum, ama şimdi yok... istemedi beni, terketti.. soranlara gayet açık söylüyorum, ailesi istemedi.bu şekilde kalakalıyorlar.. istemesinler, uğurlar ola.. artık bende onları istemiyorum, hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Rabbime şükürler olsunki.. sizde birşey istiyorsanız eğer kimseye boyun eğmeyin, Rabbimden isteyin, alanda o verende..
Bundan 2 ay önce bir konu açmıştım. Evlilik planları yaparken gelen ayrılık... Aradan 2 ay geçti, geçen zaman biraz daha küllendirdi elbette ama olmuyor kızlar. Bu aşk acısı gerçekten çok zor. Ayrıldık, herşey bitti. Fakat onun fotoğraflarını görünce hala gözlerim doluyor, rüyalarıma giriyor. Her anımda, oda böyle yapardı oda şöyle yapardı, bana bunu o öğretmişti gibi cümleler kuruyorum.. Burda bir çok arkadaşım bana en kötü günümde destek oldu, herkes bir fikir verdi.. Allah hepsinden razı olsun. Hani sadece yaşayan bilir derler ya; bu aynen o tip birşey.. Canım acıyor.. Face profilinde hala benim çektiğim fotoğrafı duruyor. Bende anılarımızın olduğu ne fotoğraflara bakabiliyorum nede mekanlara gidebiliyorum. Biz ayrıldık, herşey bitti.. Çok çabaladım çok kırıldım ama kendime bile itiraf etmeye utanıyorum, BEN ONU HALA ÇOK SEVİYORUM.. ama onunla olamayacağımızıda biliyorum. Onu o kadar benimsemişim, kendimi ona o kadar yakıştırmışımki, şuanda benimle tanışmak isteyen erkeklere cevap verirken bile, hatta konuşurken bile aşkıma ihanet ettiğimi düşünüyorum. Biliyorum onun umurunda bile değilim ama içimden söküp atamıyorum bunu kızlar... Ve kimseye anlatamıyorum.. Burda bunları paylaşma ihtiyacı duydum.
Ey yar ...
Seni unutmak için;
Sildim adını
Attım hediyeni
Adını almadım dilime
Düşünmek istemedim seni
Gönül yaram iyilesin istedim
Döndüm dolaştım sana geldim
Yoruldum gel gitlerden
Ey yar unutmak çok zor bil istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?