Herşeyin ilacı zaman olsada, unutmak gerçekten çok zor!

Çok zor cnm . Hele de bu kadar güzel giden bir ilişkinin ardından,unutmak çok zor.
Allah yardımcın olsun. Ayrılık nedeninizi okudum. Çok saçma bir konu. Sevgilin aklı başında bir insansa neden seni değilde saçma istekleri olan ailesini seçti.
Neden onların bu isteğine boyun eğdi.
Bu kadar güzel bir aşk böyle saçma bir nedenle biterse çok yazık olur.:19::19:

Her sabah aynı acıyla uyanıyorum, sonra vücudumu bir ateş sarıyo, yürek alev alev yanıyor. Allah'ım nereye gitsem de bu acı bitse diyorum yok mu çare...tamam dönmesinden vazgeçtim ne olur kalbimden al götür onu, daha fazla yük etme bana çok yoruldum diyorum.
En çok üzüldüğüm de ne biliyo musunuz sayelerinde hayata bakış açımız değişti, güzellikleri göremez olduk. Herşeye şüpheyle yaklaşmaya başladık, her şeyin altında bir kötülük arar olduk, hele de en soru sevgi dolu kalbimizi kocaman bir nefret ve kinle doldurdular, o küçücük et parçası aynı anda bir çok duyguyu içine sıkıştırıp bastırmaktan yoruldu artık...Öyle bir halindeyim ki ömrümün ruh yaralı, kalp yaralı, en güzel yıllarım ve günlerim hep gözyaşlarıyla boyalı, yaşama sevinci deseniz çoooktan terk etti gitti, her sabah uyandığımda sanki camdan bir bina yıkılması oluyo beynimde şangır şungur allak bullak oluyorum daha çok uyumak istiyorum ama yüreğime bir jilet atılıyo ve ben uyuyamıyorum.......Nereye kadar sürecek, ne zaman bitecek hiç bilmiyorum....

Çok zor cnm . Hele de bu kadar güzel giden bir ilişkinin ardından,unutmak çok zor.
Allah yardımcın olsun. Ayrılık nedeninizi okudum. Çok saçma bir konu. Sevgilin aklı başında bir insansa neden seni değilde saçma istekleri olan ailesini seçti.
Neden onların bu isteğine boyun eğdi.
Bu kadar güzel bir aşk böyle saçma bir nedenle biterse çok yazık olur.:19::19:

adı üstünde aile. demekki baskı içindeydi:26::31:

Mesra seninle aynı zamanlarda benzer şekilde ayrıldık sevdiğimizden benim de içim hala acıyor ama ilk zamanlardaki kadar çok acımıyor. Ara sıra ağlıyorum onun için ama olanda hayr vardır biliyorum. Ne kadar sürecek içimdeki acı bilmiyorum. Hayata karşı umutlutluyum. Zor zamanlar geçiriyorum severek ayrılmak kolay değil. Yapacağım en güzel şeyi yapıyoum dua ediyorum. Biliyorum ALLAH bu düğümü çözecek zor zamanlar geçecek.
Bu konuda yazı herkese söylüyorum inanıyorum bu sayfalarda sizlerle mutluluklarımızı da paylaşacağız. Ben hayata karşı umudumu yitirmeyeceğim.

Mesra seninle aynı zamanlarda benzer şekilde ayrıldık sevdiğimizden benim de içim hala acıyor ama ilk zamanlardaki kadar çok acımıyor. Ara sıra ağlıyorum onun için ama olanda hayr vardır biliyorum. Ne kadar sürecek içimdeki acı bilmiyorum. Hayata karşı umutlutluyum. Zor zamanlar geçiriyorum severek ayrılmak kolay değil. Yapacağım en güzel şeyi yapıyoum dua ediyorum. Biliyorum ALLAH bu düğümü çözecek zor zamanlar geçecek.
Bu konuda yazı herkese söylüyorum inanıyorum bu sayfalarda sizlerle mutluluklarımızı da paylaşacağız. Ben hayata karşı umudumu yitirmeyeceğim.

İnşallah dicled53, hep birlikte mutluluklarımızı da burada paylaşırız, Allah yar ve yardımcımız olsun.

kızlarr bugün bir delilik yaptım ve onu aniden aradım :5: telefonu nasılsa açmaz diye düşünüyodum ki açtı.. mrb nasılsın dedim, iyiyim dedi. bu gibi bir ses.. ben sordum o söyledi. hayat nasıl gidiyor dedim, önce iyi dedi, sonra olması gerektiği kadar iyi dedi. ee neler yapıyorsun dedim, hiçbirşey evden işe işten eve dedi... aramak istedim seni ama bunun altında başka birşey arama birlikte olalım diye aramadım dedm, 3 ay geçti 1 kere bile aramadın beni tamamen sildinmi dedim.. sildim dedi, unuttunmu dedim, unuttum dedi.. anlamıyorum ya aynı zamanı yaşamadıkmı ben neden unutamıyorum dedim. bilmiyorum dedi.. bana birşey söyle, sen nasıl bu kadar rahatsın dedim, kapattı.. sonra msj attım, yüzüme kapatmak zorunda değildin, hoşçakal diyip kapatırdık dedim.. msj geldi. olmuyor sensiz hayat olmuyor ama elimden birşey gelmiyor. lütfen beni arama hoşçakal demiş.. msj attım sonra, madem böyle diyosun neden sildim diyorsun, seni haketmicek ne yaptım ben anlamıyorumki vs birsürü şey yazdım, tekrar aradım meşgule attı.. benimle konuşamıyor kızlar, sesi donuklaşıyor, seni sevmiyorum kızım beni arama sen yoluna ben yoluma demiyor.. neyse işte defalarca aradım meşgule attı, sonunda kızdım bende, iyi cvp verme açma telefonu sesimi bile duymaya tahammülün yok demekki, herşeyin yarım kaldığı gibi bu telefon konuşmasıda yarım kaldı teşekkür ederim. sanada iyi günler hoşçakal yazdım.. çok zor cvp geliceni sanmıyorum.. sensiz hayat olmuyor diyor ama benide istemiyor, çaba göstermiyor..

canım aradığın için sakın pişman olma bence böyle olması daha iyi olmuş hep onun aramasını bekleyip günlerce üzülmektense aramışsın konuşmuşsun ve iyi yapmışsın.
bence seni unutmamış ama nedense unutmak istiyor senden kaçıyor sana seni sevmiyorum diyememiş bence artık arama ama umutta bağlamadan yaşamana devam et ama birgün seni arayacağını düşünüyorum

Ya anlamıyorum neden diyor insan neden!! Ya iki tarafta birbirini bu kadar severken neden olmaz ki.
Aile önce gelebilir ama ailenin de kalbini kırmadan bir yol bulunabilir.
Onun yerinde bir kız olsaydı çoktan sevdiğine kaçmıştı.,
ama bu neden yapamıyor. Neden olmuyor. Sevgi aşk öyle her zaman çıkmaz insanın karşısına.
Offff:14::14:

aradığım için tabikide pişman değilim.. hep ben sordum sen nasılsın neler yapıyorsun diye.. sen hiç sormuyosun dedim.. sustu.. herşey gerçekten dğeiştimi dedim, sende değişmedimi diye sordu yarım ağızla.. değişmediğini adı gibi biliyor, duymaktan korkuyor... beni sevmese açık açık söylemezmiydi, ümit bağlama bana ben seni sevmiyorum mutlu olamayız demezmiydi? ben bu kadar ona ulaşmaya çalışırken, evet demesini beklemiyorum ama içindekiler bitseydi, hayır diyebilirdi değilmi? sevmediğin bir insana karşı hayır demesi çok daha kolay olsa gerek.. bilmiyorum, kendini avutma diceksiniz belki ama beni unuttuğuna inanasım gelmiyor, içimden bir ses onunda beni sevdiğini söylüyor. senden tek birşey istiyorum, ailen neden beni istemedi açıkca söyle dedim. çünkü gerçekten merak ediyorum, bir hiç uğrunamı onu kaybettim, yoksa gerçekten bir sebepleri varmıydı.. beni beğenmedilerse inanın bu bile geçerli bir sebeptir gözümde.. ama hiçbirşey demedi.. hiçbirşey yazmadı.. bilmiyorum kızlar... olmayınca olmuyormuş demekki.. ben bunu anladım. 3 ay sonra ilk kez sesini duydum, kelimeleri adeta ruhuma değdi..

Ah cnm ya öyle üzüldüm ki. Aşkı yaşamayan bilemez tabii. Hele de ateş düştüğü yeri yakıyor. Şu an kimse seni senden daha iyi anlayamaz,blemez.
3ay sonra ilk defa sesini duydum dedin ya, içime dokundu bu. çok zor biliyorum.
onun sesi hala kulaklarında ve onun sesini duymak mucize gibi.
ben hala anlam veremeiyorum . biliyoruz ki o da seni hala seviyor. çünkü göz bebeği gibi bakarken sana;
3 ay da bu sevginin bitmesi mümkün değil. içi yanıyor şu an, geceleri seni düşünmeden uyuyamıyor, eli telefona gidiyor,sesini duymak istiyor. bizim bildiğimiz sevgi budur ve oda seni sevdiğine göre onun da bu durumda olması lazım. o zaman dayanamayıp sana dönmesi lazım. ailesinin geçerli bir sebebi bile yok. sadece canları istemiyor seni.
off bilmiyorum ya anlam veremiyorum. böyle saçma bir sebepten bu güzel aşk bitmemeli.
böyle bir sevgiye yakışmaz. en azından adam gibi bir nedeni olmalı bitişinin..........

Ablacığım içinden geleni yapmışsın hiç üzülme, iyi yaptın rahatladın, 3 gün önce benim yaptığımı da çok iyi biliyosun yani...herneyse, o ne derse desin yoluna bak, kız kadar cesaretleri yok anlamıyorum yaaa, aynı anda ayrılıyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz ve o sadece 20 gün sonra baska biriyle çım aya baslıyo, düşüne biliyo musun o yüzden boşver ablam ne derse desin vay olmuyo cart curt, manyak mısın ulan kendine acı veriyosun o zaman, bu adam şimdiden pısırıksa kiii benim ki de öyleydi, boşver gitsin...

bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..

bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..[/QUOT

biliyorum çok zor ama bırakalım artık bence, yeter sağlığımızdan canımızdan olacağız...

bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..

evet erkekler bize göre anlayamadığım bir dayanma gücüne sahipler. nasıl dayanıyorlar, nasıl iradelerine sahip çıkıyorlar. bitti diyorlar bitiyor. şaşıyor kalıyorum.
SENDE KARARLI OL, SENDE ONDAN VAZGEÇ, SEN DE SABRET demeyi isterdim ama kendi yapamayacağım şeyleri başkasına söyleyemem.
Ben olsam dayanamazdım, silemezdim onu. irademe sahip çıkamzdım, o kadar güçlü olamazdım.
Ben de benzer birşey yaşadığım için söylüyorum. ben gidebildiğim kadar üzerine gitmişim ve elimden geleni yapmışımdır.gururu falan hep es geçmişimdir ben.
o acıyı yaşamaya cesaretim olmadığı için kaybetmemek için çırpınmışımdır. ben güçsüzüm onu biliyorum

canım aynı şeyleri bende yaşıyorum hala sevdiğini söylüyordu ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış ki aramadı sormadı beni günlerdir madem seviyorsun demekki unutmak istiyor buda sevgisinin azaldığını gösterir oda sensiz günler geçmek bilmiyor diyor tıpkı seninki gibi ama gayette güzel geçiyor ki arama ihtiyacı hissetmiyor...:14:

öncede beğen butonu vardı, şimdi kaldırmışlar herhalde.. hepinizin yorumunu teker teker beğeniyorum.. bende elimden geleni yaptım, hatta belkide kendimi küçük düşürdüm ısrarla arayıp ama inanın umrumda değil.. elimden birşey gelmiyor da ne demek, gerçekten anlayamıyorum. sen beni sevdikten ben seni sevdikten sonra, ele ne? kime ne? ama aynı bakış açısına sahip değilmişiz demekki.. ama bir insan, sevdiğinin üzüldüğünü bile bile, kendide acı çeke çeke nasıl elimden birşey gelmiyor diyebilir.. yada gerçekten acı çekmiyorsa sırf umutlandırmak için sensiz hayat olmuyor dermi? bir insan bu kadar kötü olabilirmi? onu seviyorum, evet. ondan çok çabaladım bu ilişkiyi olur yola getirmek için ama nuh diyip peygamber demeyen adama artık dönmem ben.. kapattım defteri, yeteri kadar üzüldüm çünkü.

öncede beğen butonu vardı, şimdi kaldırmışlar herhalde.. hepinizin yorumunu teker teker beğeniyorum.. bende elimden geleni yaptım, hatta belkide kendimi küçük düşürdüm ısrarla arayıp ama inanın umrumda değil.. elimden birşey gelmiyor da ne demek, gerçekten anlayamıyorum. sen beni sevdikten ben seni sevdikten sonra, ele ne? kime ne? ama aynı bakış açısına sahip değilmişiz demekki.. ama bir insan, sevdiğinin üzüldüğünü bile bile, kendide acı çeke çeke nasıl elimden birşey gelmiyor diyebilir.. yada gerçekten acı çekmiyorsa sırf umutlandırmak için sensiz hayat olmuyor dermi? bir insan bu kadar kötü olabilirmi? onu seviyorum, evet. ondan çok çabaladım bu ilişkiyi olur yola getirmek için ama nuh diyip peygamber demeyen adama artık dönmem ben.. kapattım defteri, yeteri kadar üzüldüm çünkü.

işte budur harikasın canım benim çok güzel üzerilerine düşüp verdiğimiz değeri anladıkça nuh deyip peygamber dememeye devam edecekler kararın çok doğru taktir ettim canımm darısıda bana olsun:50:

amin canım inşallah... şuanda o kadar duyarsızım ki.. ne hissediyorum ben bile bilmiyorum.

Kızlar hepinizin yazdıklarını okudum. Bende aynı şeyleri yaşadım. Yaşamaya da devam ediyorum hala daha. Kapatmaya çalışıyorum bende o defteri. Çok üzüldüm, çok ağladım. Artık toparlanmak istiyorum.

Back
X