- Konu Sahibi karabiberim
2 yıllık evlıyım 2aydır korunmuyoruz ama bu surec ıcerısınde adetım DUZENSIZLESTI 7 GUN GECTI BAKALIM 3 GUN SONRA BIR TEST YAPTIRAYIM BAKALIM YINE NE CIKCAK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah cnm amiiin.bnde rhim filni çekilcm bi o kaldı yaptırmadım.ama bana ilaç vermedi dktm
yumurtlama takibi yapıcm dedi filmden sonra allh allh sana niye verdiki ne zamandır istiyonuz cnm
2 yıllık evlıyım 2aydır korunmuyoruz ama bu surec ıcerısınde adetım DUZENSIZLESTI 7 GUN GECTI BAKALIM 3 GUN SONRA BIR TEST YAPTIRAYIM BAKALIM YINE NE CIKCAK
Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar..Ben de 6,5 senelik evliyim.4 yıldan beri olmuyor daha bu sene eşimi ikna edip doktora gittik.sperm testimiz normal çıktı.bana da yaptıgı ilk genel muayenede herşeyin normal dedi.rahim filmi çektirenler var aranızda ama benden böyle bişey istemedi doktorum.gonaphene kullandım bu ay ama yumurtlamamı begenmedi doktorum.çok heyecan yaptım çok stres yaptım belkide ondan.önümüzdeki ay iğne verecek.parlodel ve dekort kullanıyorum bir de düzenli olarak.Allah kimseye eksikliğini göstermesin. çeken biliyo.
adetım 12 gun gectı test yatırdım negatıf cıktı.......
burda herkesin birbirine fikirleriyle destek olması çok güzel bişey.İnsana moral veriyo.en son, doktorum rahim filmi istemedi demiştim ama son muayenemde istedi nihayet.gonaphene + çatlatma ignesi de verdi.bu ay aşılama yapıcaz dedi.yağmurNAZ'ın dediği gibi geç gittik doktora vakit kaybetmek istemiyormuş doktorum ama herşey kısmet tabiki.gene de içimden bi his bu ayda bişey olmıcak diyo ama yanılmak istiyorum artıkkk.felaket stresliyim.çok zor işlermiş sahiden.allah hepimizin yardımcısı olsun.
bu arada rahim filminden de korkmaya başladım.pazartesi yani yarın çektirip kurtulucam inş..umarım, umarım kötü bişey çıkmaz.
bir de merak ettiğim bişey var.Aranızda benim gibi tedaviye başlayalı 1 ay olup da ertesi ay aşılama yaptıran var mı acaba??
dıptısdıptıs sen klomeni ne için kullanıyon yumurtaların kendilinden gelişiyomu senin biçok kişi kullanıyo ama bana vermedi drm