- 6 Aralık 2007
- 594
- 16
- 40
- Konu Sahibi karabiberim
cnm inşllh tez zamanda beişlerimiz olur.hepimiz aynı şeyi istiyoz hayırlısı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde herşey normal. bütün hormon tahlillerim temiz eşimde sperm testi yaptırdı 68 milyon çıktı hareketliliğide çok iyi ama olmuo olmuooooo
kızlar ankara servet ünsal tıp merkezi hakkında bilgisi olan varmı?yani iyi biyermi sizce tahlilleri hangi oranda doğru?biz eşim için ilk sperm tahlili orda yaptırdık bayağı kötü çıkmıştı daha sonra düzey laboratuarında yaptırdık bu seferde gayet normal çıktı testi bi anlam veremedik arasında 1 ay vardı yani bu kadar değişiklik yapabilrimi biz çok şaşırdık sizlerdede böyle değişiklik olan varmı arkadaşlar yani eşinizin spermlerinde değişiklik gösteren varmı merak ediyorum
kızlar bu ay 2 içinde 2 güzel haber aldm birinide dün aldm.tanıdığım 2 kişi vardı yaklaşık 3 senedir bebişleri olmuyodu.bu ay 2 side hamileymiş çok sevindim ve ayrıca da imrendim.demekki sıra bizede geliyo.bekleyelim az kaldı ,moralleri bozmayalım.yerimsenibenyalnız bide su bebek konusunu aklımdan çıkarabilsem süper olck ama her saniye aklımda bi türlü atamıyom:1no2:
cnm bn burda bazı yorumlarda okumustm senin gibi oln birini ilkinde onunda kötü çıkmış sonra iyi çıkmış bncede bida yaptırın bide biliyosundur 4-5 gün cinsel perhiz uygulanıyo onda..
yağmurnaz senin bugün evlilik yıldönümün mü tebrik ederim nice mutlu yıllara bebişlerinizle inş..
cnm bnm hiçbi sorunum yok eşiminde yok 1 senedir bekliyoz olmadı.bu ay adet olunca rahim filmi cektiricem bi o kaldı çünkü oda temiz çıkarsa yumurta takibi yapcaz dedi dr ama ben daha önce onu baska dr yaptırdım olmadı bilmiyom bnmde senn gibi kafam çok karılık bir an aklımdan çıkmıyo bide bn hiç ilaç kullanmadım belki filmden sonra ilaç verir sen film çekdirdinmi genelde 1 sene bekletiyo doktorlar..