- 27 Mart 2008
- 134
- 2
- Konu Sahibi karabiberim
cnm nezamandır hamiş kalamıyosun?eğer 1sene ye yaklaştıysa ve olmadıysa rahim filmi ister ama film temiz cıkınca asılama yapılıyor. ve sen daha önce hiç dr kontrolu geçirmemişsen hemen asılama demesi biraz tuhaf çünkü bende eğer bu ay hamile dilsem film çektircem ama filmden sonra yumurta takibi yapılacak ve eger ben istersem ki hemen istemiyom aşılama yapılacak.bnm 1 sene doldu bn hiç ilaç kullanmadım oyüzden 1 kaçay asılama yaptırmadan denemeyi düşünüyom.bide cektirdikten sonra bizimle nasıl geçtini paylaşırmısın
Ben yaklaşık 4 yıldır ugrasıyorum.çok uzun zaman oldu yani baya geciktirdik biz tedaviyi.bundan 3 yıl önce ilk kez doktora gittim kendi basıma o zamanki muayenemde doktorum herhangi bi problemimin olmadıgını eşimi görmek istedigini söylemişti.eşim gitmedi o zaman.bu vakte kaldı işte.evet bana da aşılama demesi garip geldiği için sormak istedim.çünkü sadece gecen ay bizi kendi halimize bıraktı.yumurtlamamı begenmediğini söyledi.çatlatma iğneleri kullanıcaz bu ay aşılama yapıcaz dedi.tabi yumurta oluşursa diye de ekledi.bilmiyorum..şu anda aklım, mantıgım, beynim..hepsi birbirine girdi.ister istemez strese giriyo insan..
rahim filmi ayrı bi dert.yarın çektircem allah izin verirse nasıl geçtiğini tabiki yazarım :)
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş.en kısa zamanda..